.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Guest

Moderated by W.I.M: Тя заминава, дали ще ме забрави ?

abeiskam da pitam vsi4ki momi4eta za savet.

situaciqta e slednata.s edno momi4e na az na 17 a tq na 16 sme ot 6 meseca zaedno no tq zaminavava na seloto siza 1 mesec i ima li vazmojnost da sre da me haresva .napravo neznam kakvo 6te pravq bez neq.tq kazva 4e za prav pat izpitva takiva 4uvstva kym mom4e no mnse pritesnqvam.pls kajete momi4eta kogato vie haresvate nqkoistra6no mn mojete lieitaka da sprete da go haresvate .pls za otgovori mnse pritesnqvam i mi e mn tapooooo

§§ Moderated by I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 §§

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    щом изпитва "някакви чувства" към теб,това за мен си е влюбване.харесването аз не го числя към чувствата.а щом е влюбена в теб няма да те забрави така лесно,повярвай ми.
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от rusalkata_
    щом изпитва "някакви чувства" към теб,това за мен си е влюбване.харесването аз не го числя към чувствата.а щом е влюбена в теб няма да те забрави така лесно,повярвай ми.
    точно
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами много зависи от това дали те харесва или обича и ти прочетох поста и не ми стана много ясно.Та......ако те харесва и няма кой знае какви сериозни чувства към теб,възможно е и да спре да те харесва.НО ако те обича истински и има силни чувства естетвено,че любовта и ще бъде жива и няма да изчезне.Ще мисли зя теб и ще и е тъжно.

Супер фен
    Град
    до тебе...
    щом изпитва нещо как ще го забрави я ми кажи ???
    успокой се
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Znam ot lichen opit.. che chuvstvata (ako naistina gi ima) ne izstivat.. Veche 3 meseca ne si govorim .. ne se vijdame.. s bifsheto mi gadje.. a eto prodaljavam da go obicham.. A vie shte si podarjate kontakt.. po telefona.. po chat.. smsi.. takia raboti.. ne vqrvam da spre da te haresva

Guest
    off mersi mnogo za savetite.tq kazva 4e imala mnsilni 4uvstva kym men.off mersi mnogo :P

Супер фен
    Град
    до тебе...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    off mersi mnogo za savetite.tq kazva 4e imala mnsilni 4uvstva kym men.off mersi mnogo :P
    6tom ima i ti e PRIZNALA nema strashno bydi spokoen
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Спокойно.Няма да спре да те обича.Пук и за 1 месец-все някак си ще го преживееш

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    ако много се харесвате все пак 6 месеца сте заедно вероятността да спре да те харесва е почти никаква. пък и отива на село.. не на море
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Повече от фен
    ami ako te haresva istinski nqma shans da spre da te haresva samo shtoto she si e na seloto
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Успокой се!Те хората се разделят за много по-дълги периоди от време и това не пречи чувствата все още да са живи.Ако момичето те обича,няма да те забрави и когато се върне всичко ще е по старо му.Пък и ти ако имаш възможност пиши и смс-и,обаждай й се...показвай й че дори да е далеч от теб все още изпитваш същото.Както обичам да казвам...всяка раздяла потушава връзката изградена на повърхностна основа,но тази ,изградена на любовта ,прави още по-силна

Супер фен Аватара на maybelline
    Няма да спре да те харесва,само защото е отишла на селото за 1 месец.Сестра ми и нейното гадже са били разделени за 3-4 месеца и не са се разделили.Вярно,че са малко по-големи,но и вие се обичате и няма да позволите това да ви раздели.

Ako naistina te obicha, nqma nachin da te zabravi tolkova lesno.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен

Re: za momi4etata-vapros

situaciqta e slednata.s edno momi4e na az na 17 a tq na 16 sme ot 6 meseca zaedno no tq zaminavava na seloto siza 1 mesec i ima li vazmojnost da sre da me haresva .napravo neznam kakvo 6te pravq bez neq.tq kazva 4e za prav pat izpitva takiva 4uvstva kym mom4e no mnse pritesnqvam.pls kajete momi4eta kogato vie haresvate nqkoistra6no mn mojete lieitaka da sprete da go haresvate .pls za otgovori mnse pritesnqvam i mi e mn tapooooo
    Не мисля,че може да те забрави,но...няма ли начин да отскачаш до селото и от време на време?!

Повече от фен

Re: za momi4etata-vapros

sumniavam se,no zavisi ot 4oveka vse pak

Повече от фен
    shtom ispitva takiva silni chuvstva kam teb znachi ne mislq che shte te zabravi ili da se vliubi v drug

Мега фен Аватара на iiirish
    нали знаеш, че "невиждани очи се забравят"! ако те е страх от това, просто поддържай пламъка в нея - обаждай й се колкото можеш по-често, пращай й смс-и, изненадай я като й идеш на гости там, макар и само за час или два. няма начин да забрави за теб, повярвай ми

Ami 6tom kazva 4e izpitva 4uvstva kym tebe ... zna4i nqma da te zabravi.
    A i edin mesec ne e 4ak tolkova mnogo
    I vse pak da ne zabravqme .. tq e na selo ... s kolko mom4eta misli6 4e 6te se sre6tne ? ...
    A i vinagi moje6 da i napomnq6 za sebe si .. pra6tai i sms-i edno gadje naprimer be6e za nqkolko sedmici izvyn grada ... kolkoto i typo da zvu4i si razvintih vyobrajenieto i mu pi6eh sms s opisaniq kak pravim sex ... toi po6turq napravo ... moje6 da probva6 ne6to takova ... togava opredeleno nqma da te zabravi ( pone spored men)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си