- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Az sum edno nishto.....
Az sum edno nishto edna idiotka edna neshtastnicaaz sum nikoia!!! Sre6tnah 4oveka koito si misleh 4e 6te bude s men koito 6te durji na men zashtoto do sega takuv 4ovek ne sum sre6tala ve4no sum neshtastna po otno6enie na lubovta neznam kakvo e da obi4ash i da bude6 obi4an!!! mesec i pove4e po4ti dva si mislih 4e tova e 4oveka za men dokato doide vremeto v koeto proglednah ...... posledno se vidqhme v subota neznam kakvo stana be6e vsi4ko to4no toi spa v ku6ti sutrinta si trugna obe6ta da se obadi i ne go napravi ot togava do dnes nqmam nito vest nito kost ot nego dnes reshih da mu se obadq! i vdigna maika mu kaza 4e spi i kato se sabudi 6te mu predade 4e sum go tursila i ne se obadi i do sega ne se obajda!! zashto pone ne se obadi da mi kaje kakvo stava.....
tova nevedenie 6te me poburka neznam kakvo da pravq nqma da go potursq pove4e reshih ot dnes da zabravq za nego kolkoto i trudno da mi e i kolkoto nevuzmojno da mi se vijda ta toi daje ne mi se obajda da mi obqsni kakvo stava az da 4akam kato nqkoia .... prosta4ka li ?? Po dobre da sum sama ot kolkoto ve4no neshtastna s nqkoi koito nemoje da me obi4a a az davam vsi4ko ot sebe si
mnogo se promenih zaradi tozi 4ovek mn ne6ta napravih zada buda tova koeto toi iska.... a kakvo stana ?
NIKOGA pove4e nqma da go potursq a mnogo iskam o6te sega da mu se obadq i da mu kaja kolko mn durja na nego!!! Kajete mi kakvo da pravq v momenta sedq v nas i ne iskam da vijdam nikoi ne iskam da izlizam slusham edni sduhani pesni i nemoga da spra da mislq za nego jelanieto da buda s nego e mn silnokakvo stana
molq vi daite suvet toi e glupak 6tom nqma smelosta da me potursi i da kaje kakvo stava dali e s druga ili kakvoto i da bilo
![]()
![]()
a az sum tupa4ka 4e mn mislq za nego i nemoga da go zabravq daite suvet kakvo da pravq??? kak da postupq dali tova reshenie e pravilno
help me