.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Фобии от Змии ??? WTF???

Някой друг имали фобии от змии ,щото който познат да питам се вика: е как мое да те е страх от змии
    По принцип майче от другите фобии не ме е страх ,като изключим като видя човек с нож (щото един педал ма беше резнал мн яко в крака)
    Има тва не моа да си обесня ,нормално ли е??
    Пример:
    http://www.youtube.com/watch?v=q4Nlx...&search=snakes
    като гледам това направо настръхвам...
    Сигурно щото като малък имам една мн страшна (в буквалния смисал на думата случка)>Бех до реката (8 годишен ) и има една помпена до нея една зграда изоставена и до нея една дупка и аз да видя кво има в дупката и паднах и вътре имаше 3 змии увити една върху друга ,едната ми са нави на ръката (не ме захапа ,чудно...) другата ме ухапа за другата ръка а другата избега и тогава направо са вкочаних ,дече бех умрел мн гадно беше...

Кажете и вие некоя случка със некви такива фобии
    2 т. системно

Мега фен
    Не че съм виждала змия не в клетка, но определено нямам фобия от змии. Харесват ми, много красиви и интересни същества са.

И аз имам страх от змии и разни вле4уги ама фобия незнам как се казва
    2 т. системно.

Фен
    Град
    Reality
    Ми не че настръхвам, но предпочитам да не съм там. Споко, почти всеки има фобия от нещо. Преди си умирах от страх в тъмното, защото си мислех ,ч е някой ме преследва или някакви такива простотий. Според мен си в ред, нямаш проблеми.

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    абре погледни ги кфи са горките...как ги млатят на тва клипче...
    на мене ако некой ми прае така,ше реагирам така,че ше го фане фобия от мене
    иначе немам фобия освен от 2 неща-кукери и малко тъмното

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НЕМОГА СЕГА ДА ЯМ ЦЯЛАТА НАСТРЪХНАХ НЕМОГААААААААААААА МНОГО МЕ Е СТРАХ ОТ ТЯХ.ТОВА ВИДЕО САМО 15 С,МОЖАХ ДА ГО ГЛЕДАМ

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Цитирай Първоначално написано от the_o.c_girl
    НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НЕМОГА СЕГА ДА ЯМ ЦЯЛАТА НАСТРЪХНАХ НЕМОГААААААААААААА МНОГО МЕ Е СТРАХ ОТ ТЯХ.ТОВА ВИДЕО САМО 15 С,МОЖАХ ДА ГО ГЛЕДАМ
    ЩЕ МЕ УБИЕШ ОТ СМЯХ....змиите са толкова приятни, винаги съм казвал че, ако махнат отровата на дадена змия бих си я пипал с удоволствие. Моите фобии са от далеч по страшни неща - ПЧЕЛИ, ОСИ, БРЪМБАРИ и най-вече МИРИЗЛИВКИ
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Мега фен
    И аз определено бих гушкала някоя змия, ако съм сигурна, че няма да ме убие.

Цитирай Първоначално написано от Communist
    Цитирай Първоначално написано от the_o.c_girl
    ЩЕ МЕ УБИЕШ ОТ СМЯХ....змиите са толкова приятни, винаги съм казвал че, ако махнат отровата на дадена змия бих си я пипал с удоволствие. Моите фобии са от далеч по страшни неща - ПЧЕЛИ, ОСИ, БРЪМБАРИ и най-вече МИРИЗЛИВКИ
    ауу колко пострашни неща...
    ммм как моеш да я пишаш ...ццц
    бах таа смрад е змията
    ууууу
    2 т. системно

много мразя змии...
    освен, че са гнусни и грозни, пък и ме е страх от тях. жестоки твари са, но не бих убила змия без причина де
    другото супер отвратително нещо за мене са хлебарките - това е възможно най-покъртителното и ужасно говедо на тоя свят. като видя таракан - бягам и пищя, защото ме е страх да не ми се метне о.О дори не мога да събера сили в себе си да я смачкам. блях!
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Голям фен
    Град
    sofia
    OOOOOOOOOO TVA MI E NAI-GOLQMATA FOBIQ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 prosto ne iskam da vijdam takova su6testvo za6toto 6te umra na mqsto

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Змиите са си много убави животни,може да питате Джим Морисън.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Питайте моя приятел Стийв
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Хехе от змии не ме е страх... май Тей де, ако им няма отровата нямам нищо против да ги гушкам Обаче си имам фобия от насекоми... бррр откачам ако ме приближи някъде на закрито нещо различно от муха, пък било то и пеперуда. Чак до рев ме докарват

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    аз имам фобия от паяци...
    офф и аз.. имах в банята веднъж един паяк и отказвах да се къпя докато татенцето не го махна сама така и неможах да се справя щот само като го погледнех и се стъписвах на 1 място без да мога да помръдна

а както каза `Death`Whore`, змиите са много красиви същества и нямам страх от тях като бях на екскурзия в Египет се снимах с една огромна черна, отровна беше, но й бяха махнали зъбите всъщност само отровата ги прави отблъскващи, иначе са си мн готини животни
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си