.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    pomantik_ha
    Guest

Kakvo to4no e da si romanti4en--kym momi4etata

e tova e

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Povecheto momicheta haresvat romantici.. Dori tezi koito ne si priznavat pak gi haresvat.. nesyznatelno.. Da bydesh romantichen znachi da pravish za edno momiche neshta ot koito da se raztapq.. Da q karash da se chuvstva kato princesa.. Mnogo se zaradvah kogato vednaj edin moi priatel doide na daskaloto mi da me vzeme s chervena roza (eto ti edin romantichen jest)..

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми всеки си има различно разбиране за романтиката.За мен едно момче да е романтично значи да се държи мило,нежно,като кавалер,да обръща внимание на момичето,да й подарява например цветя или някакви такива дребни неща,да я изпраща до тях ...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Ми всеки си има различно разбиране за романтиката.За мен едно момче да е романтично значи да се държи мило,нежно,като кавалер,да обръща внимание на момичето,да й подарява например цветя или някакви такива дребни неща,да я изпраща до тях ...
    Даааа,също така да я води на романтични местенца,например в някой ресторант на вечеря,на кино....

Повече от фен

Re: Kakvo to4no e da si romanti4en--kym momi4etata

Цитирай Първоначално написано от pomantik_ha
    e tova e
    Emi da se durji6 milo s momi4o,kakto se kazva da si "jentulmen" na purvo miasto.Da i pokazva6 4e ia haresva6/obi4a6 po razli4ni izobretatelni na4ini.Nz mn ne moga da go obiasnq,no o6to vzeto tova razbiram pod dumata romanri4en.

Мега фен Аватара на iiirish
    романтика е да останете сами на усамотено място, да й подаряваш цветя, да я глезиш и куп други подобни неща...

Да се държи мило,да и поднесе цвете просто заради нея,а не защото има повод,да я заведе на някъкво приетно място за двамата...просто малко повече фантазия :P

Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Даааа,също така да я води на романтични местенца,например в някой ресторант на вечеря,на кино....

НЕЕЕЕЕ само не и романтини вечери в ресторанти,малки сме за това имам мнооооогоооо лоши спомени от такива "романтични" жестове.Иначе за другото съм съгласна.

Да правиш неща,които да я карат да се чувства най-специалното момиче на света,да се усмихва. Да й подариш нещо сантиментално,даже да й направиш нещо (не бебе). Да си винаги до нея когато има нужда,да й помагаш без значние дали става въпрос за сериозни семейни проблеми или просто да й отвориш вратата. И момчета тъпите свалки от рода на "Болеше ли докато падаше от рая" може да са сладки ако ги четеш,но са стари колкото света и са станали твърде банални! По-добре просто й кажете,че е красива,умна,забавна,уника на. Запомняйте малките детайли -първа среща,първа целувка,как е била облечена тогава,такива неща.Важното е да го правите не на сила,а от сърце,не да сваляте едно момиче 2 седмици да сте безкрайно мили и като стане работата айдеее няма вече романтика.

Само за протокола просто имам невероятния късмет да си имам едно страшно романтично момченце до себе си,което безкрайно много обичам.
    Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.

Guest
    su6to taka dobra rabota vur6i boq :P bie i 2 6amara i 6e hodi sled tebe kato ku4e

Град
    Ямбол, България
    боя е за селяните и не вярвам ако удариш някое момиче, то после да тичка след теб

Чуйте звуците на филмирващата мелодия! Откажете се от ебавките които мислите да направите с други като мен! Почувствайте агресията която се излива върху вас!

ми относно романтиката ще ти дам едно линкче за 99 най-романтични неща-някой вариант може да ти хареса http://www.teenspace-bg.net/love/drugo/0599neshta.htm
    Винаги се усмихвай дори да те боли,защото не знаеш кой е влюбен в усмивката ти!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Да си мил и нежен.Това,според мен означава да си романтичен.Мисля,че ако едно момче е влюбено,то може и да бъде романтичен.Трябва да ти идва отвътре,а не да се насилваш да бъдеш такъв.

Mi da i pravi6 podaraci, da i kazva6 i dokazva6 4uvstvata si, da q celuva6 nejno po vrutleto i...tva e ob6to vzeto
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Повече от фен
    Да си пълен с изненади,да я слушаш ,когато ти говори и да се отличаваш от другите като избягваш клишетата за романтика.За мен романтиката е да ми се подари любимото цвете в някакъв обикновен ден ,а не да ми се подаряват рози на някакъв точно определен празник.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си