.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

lubovta na jivota mi

zdraveite az sam na 12. Pred 1 godina sre6tnah istinskata si lubov. No drugata godina nie 6te sme 7 klas i toi kaza 4e trqabva da se razdelim za da moje da uspee v u4ili6te. Kak da si go vurna.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    "Ako obichash neshto.. pusni go na svoboda.. a to ako te obicha shte se vyrne v tfoqta strana.. Ako pyk li ne.. shtastliv e toi bez tebe i za nego shte se radvash"

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    "Ako obichash neshto.. pusni go na svoboda.. a to ako te obicha shte se vyrne v tfoqta strana.. Ako pyk li ne.. shtastliv e toi bez tebe i za nego shte se radvash"
    I az znam neshto podobno:
    "Ako obichash neshto, pusni go da si otide. Ako se vurne, znachi shte e tvoe zavinagi. Ako li ne, znachi nikoga ne e bilo tvoe."
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Sigurno ti e mnogo tejko. pogovori s nego i se opitajre da razreshite problema bez da se razdelqte. toj moje da uspqva v u4ili6te i da e s teb.

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    AZ PAK ZNAM ,4E S KLI6ETA JIVEQT SLABITE I ZAVISIMI HORA

§§ Moderated by I don't know who I am §§
    §§ полека с репликите §§

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Абе малко ми е странно на 11 да си срещнала лкюбовта на живота си,ама айде няма да успорвам чувствата ти
    Колкото до момчето..незнам,ама ако той държеше на теб не мисля че щеше да казва че трябва да се разделите за да успе в училище.Какво толкова му пречиш?Но ако той е решил така,няма кво да направиш.Ако иска да е с теб,ще те потърси,ако иска да си учи-ще си учи и тва е .Решенията са само негови и ти няма как да ги промениш!Но да ти кажа това с учението,по-скоро ми се струва глупав предтест,за да не бъде с теб...

Guest
    toi mi kaza 4e naistina sam lubovta na jivota mu i moge da se saberem sled kato zavur6i vis6e obrazivanie

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Дааа,ти го чакай 10-12 години да завърши висше и си вярвай че той ще ти остане верен и ще си заживеете щастливо докато смъртта ви раздели.Я се осъзнайте бе!

Или темата е ебавка
    или ..просто детски истории

Мега фен Аватара на koalka
    Ами поговорете сериозно и измислете компромисно решение.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    toi mi kaza 4e naistina sam lubovta na jivota mu i moge da se saberem sled kato zavur6i vis6e obrazivanie
    Лъже те. Ако обичаш някого, не ТРЯБВА да се разделяте! Дори да се виждате по 2 пъти на седмица, ако те обича, ще иска да сте заедно. Знаеш ли на колко ще завърши висше? На 24-25 години - след 11-12 години. Адски наивна си.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Naivna bila.. Emi napylno razbiraemo.. na 12 e vse pak..

Повече от фен

Re: lubovta na jivota mi

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zdraveite az sam na 12. Pred 1 godina sre6tnah istinskata si lubov. No drugata godina nie 6te sme 7 klas i toi kaza 4e trqabva da se razdelim za da moje da uspee v u4ili6te. Kak da si go vurna.
    6te kaja edinstveno:HAHAHAHA!!!!!

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    еми миличка,тва е начин /ама по мекичък/ да ти каже: 'Алоо чупката!'
    както искаш го разбирай.. любовта на живота... дааа бе
    споко тоя не е единствен.. остави го да си учи явно тва иска да прави и просто не му се занимава с гаджета и бла бла блаа демек.. късате.
    А пък за тва,че сте щели да се съберете след като той завърши висшеее...ъъъ.. 10000000% сигурна съм,че тогава няма и да поддържате постоянна връзка
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Мега фен Аватара на iiirish
    12! лапешки истории! "любовта на живота ми"!!! хабер си нямате вие от истинска любов

Мега фен Аватара на iiirish
    кога да се съберете?! след като завърши висшето?! ама миличка, я стъпи на земята бе! то бива, бива наивни същества, ама ти си просто върха на всички

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    12! лапешки истории! "любовта на живота ми"!!! хабер си нямате вие от истинска любов
    и аз така мисля....хахахаха детска работа.... ще разбереш един ден,какво значи да обичаш и тогава няма да ти е толкова забавно.... обаче мисля,че темата е ебавка и няма друго кво да кажа
    f@nt@zi@

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си