- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Рекорд-не на спането!
блаа бла ду блаа
мноол ми е интересно колко ви е рекорда за неспане?
фсмисъл...колко часа сте издържали без да спите?
ии...предлагам да се опитаме да не спим групово(МУАХААХА) та да видим колко ше мое издържим![]()
ази от днеска почвам![]()
айдИИИ
вийй сте(:
Не се отказвам от няколко неща - сън, секс и храна.
И аз не мога без да спяПървоначално написано от `Death`Whore`
2 т. системно.
Без абсолютния минимум от 8 часа на ден просто не мога да живея...иначе най-обичам да спя по 11-12 часа ма нямам тоя късмет..Тъй че момче, я не си прави такива експерименти защото човек се нуждае от сън, можеш да си навредиш доста...
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
63 Часа ми е рекорда , имаше 1 купонче у приятел , на следващия ден рожден ден , и така стана че не се усетих как не съм спал толкова време..а иначе спя от 1-2 най-късно до 9 , спането над 8 часа не е полезно![]()
от както не уча редовно си спа над 8 часа и нищо не ми е станалодаже се чувствам пепел
наиш ли какъв е кеф
\
/
![]()
6 дена....н ослед 3-тият ден даже 4-тия бях като напушен и пиян...
Ти ще кажеш че не е полезно?Първоначално написано от s0c00l
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Малее, това не ми се вярва много. Иначе аз спа осем максимум девет часа.Първоначално написано от s0c00l
Около 24 часа ми е рекорда.
11 tochka deaktiven profil.
пафкай още козче и по-неадекватна може да станеш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
като се замисля.....най-дълго не съм мигвала около 35-36 4аса....![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
ми мойто най-малкото ми спане е било 3 часа, но тва е минимума, ако не спа поне толкова сигурно мога да се унеса ей така както си вървя![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
az pak nai mnoo ne sam spala malko pove4e ot 24 4asa posle 30 min san ima6e i posle pak okolo 20 4asa pak s otvoreni o4i
kato se ima predvid 4e be6e uptreben samo mani4ko alkohol
ama ko da napraq
obi4am da spinkam
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
mi kato se ima v predvid denq kogato imah r.d {taq godina} stanah 6 i 30 za daskalo i posle ve4erta ne sym spala 6toto si imahme kupon do 4 nqkyde be6e posle opraqh masi razdigah i po4nah da se glasq za u4ili6te i bqh kat razglobena v 4asovete... i kat sa pribrah si legnah 4ak 11 ve4erta zna4i da iz4islim ne sym spala ot 17.april 6:30 do 18.april 23 4asa da re4em mi tva sa 30 i nqkolko 4asa i az nz kolko to4no ne mi sa broi ama i posle ne mojah da sa naspa samo 7 4asa syn ama se e ne6to...
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
mi na spah akolo...3-4 dena normalno...samo po 1-2 4asa na den...ne mi se iz4islqva kolko ne sam spala....![]()
Аз се присъединявам към тази идея. Започвам от сега!Първоначално написано от forrzi
По темата:не си спомням.
![]()
6 dni bez da migna. Imah mnogo vajni izpiti i trqbvashe da ucha. Pih mnooooooooooooogo kafe.Sled 3 den veche ne mi praveshe vpechatlenie. Samo sutrin do kum 10 mi beshe malko po-kiselo, no nqma neshto, koeto edin studen dush i kana kafe da ne moje da opravi. Nai-strannoto e, che sled tova si spah, kakto obiknoveno 8 chasa i na sledvashtiq den ne se chuvstvah izmorena.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
За цялото минало денонощие съм спал не повече от час.![]()
Рекорд-за 58часа два часа сън при това след 48ия. Спроводено с огромно количество алкохол.![]()
п.с Айде тея дето са на амфети да не се броят... Те могат и седмица да не спат...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
аз предадох каузата...не можах щото мнооол ми се спеше и откъртих едно убоу към 3-4 часа просто нинам как е станало такаПървоначално написано от p4elata_brumze
яко тъпоооу
но сега вече ше се заредя с кафенце и продължавам да мъча
Аз съм постигала 80 и няколко часа без сън и яко купони... най-забавното беше, че на четвъртия ден трябваше да отида на училише, бях 1-ва смяна... обърнах очите пред даскала ми по философия, той човека сигурно реши, че съм друсана![]()
![]()
После в междучасието заспах на чина... забава!
The art of love is not to let your heart get broken !
Ти как мислиш, че аз издържах!?!Първоначално написано от forrzi
До към 2:00 едвам не заспах, ама вкарах едно кафе и положението се оправи .
Тази вечер мисля да повторя, стига да не съм сам.
П.П. През деня изпих 3 кафета, но това не се зачита.![]()
moqq e 72 4asa nqkude.. to4no kolko ne pomnq ...))))))))))))))))))