- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Рекорд-не на спането!
аз пък бях цяла вечер по плажовете и цяла нощне спах, и тая нощ също май няма да ми се спи, в момента също не ми се спи....ех кфо е яко на морето:Р
![]()
Започнах да го поставям от 10:00, тази сутрин. Да видим колко ще бъде.![]()
Оооо, и аз се включвам. И без това не обичам да спя, а и станах днес в 12 на обяд. Сега ще се опитам да остана будна без кафета![]()
Абе Хора защо изобщо се опитвате да поставяте рекорди за най-дълго дълго време без спане. Опитайте се да правите рекорди за най-дълго спане. Много по-притно е.![]()
11 tochka deaktiven profil.
Едни се кефят на спането, други не.Първоначално написано от Mo6no
Всеки с предпочитанието си.![]()
Да ама ти нали знаеш, че след като направиш рекорда си за най-дълго будно състояние, ще направиш и рекорда си за най-дълго спане.Първоначално написано от p4elata_brumze
ей,мошно...ше се караме с тебе,младежо...или девойко![]()
ние сме ненаред,ясноу?
Това зависи от самият човек и неговия организъм.Първоначално написано от Mo6no
Лично на мен, много рядко ми се е случвало да спя по много.![]()
Еми рекорда ми е към 48 часа или малко повече.Поставих го на едно море, обаче вече на 3тия ден просто припаднах в на един приятел колата и трябваше да ме връщат до квартирата.Там наваксах де - към 15 часа спах.Иначе в домашна обстановка не мога без да спя.Даже когато ми е тъпо в нас лягам да спя.
Първоначално написано от forrzi
Младеж съм.
Ще почваме ли?
![]()
![]()
![]()
Ти да не би да мислиш, че аз съм нормален. Той и "баща ми не беше нормален".Първоначално написано от forrzi
![]()
тази вечер не спах дори 1 мин..браво на мен и едно големоооу тенк ю на бръмзе,който грижливо се погрижи за каузата да не заспивам![]()
мошно-оди спи,младежо
Не че се хваля, но вече 22 часа и 39 минути съм без сън.
Тази вечер ще повторя.
П.П. Като гледам, май само аз и Форрзи издържахме или сме били единствените?!?![]()
Ами няма други отдадени на каузата.Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Уффф искам, ама не мога. Oт 1:30 съм на рожден ден на една роднина и чак след това ще мога да поспя.Първоначално написано от forrzi
Ако някой иска, все още има възможност да се включи.![]()
[/i][/b]По купони рядко спяПървоначално написано от Mo6no
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Ами изобщо да не спя съм издържала около 40часа като събота съм станала в 6сутринта, цял ден съм карала борд, прибрала съм се колкото да се изкъпя и после цяла нощ навънка... и неделята чак вечерта съм си легнала. Ама съм сигурна,че на тва море ще направя некъв недостижим рекорд,ама няма да е натурален![]()
Ама иначе обожавам да спя... толкова ми е удобно в леглото, просто тва ми е едно от любимите неща и като имам възможност си спя доста...Първоначално написано от /wan`a`doo/
ама най-якото спане е след възможно най- изтощителна и разбиваща вечер, когато вси4ки части от тялото ме болят, дръпвам едно слимче, пускам дръмче и няма толкова сладък сън...![]()
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Първоначално написано от HanoMnaH
стига да не се бъзикаш за малко да ми биеш рекорда от 8 пълни дни
Пчела и форзи
я кажете сега колко часа издържахте?
Аз лично се стремях към 48 часа, но издържах само 43.Първоначално написано от Mo6no
Ще се постарая да подобря този рекорд, в най-кратък срок.
П.П. Сутринта се събудих в леглото ми, а дори не помня, че съм бил лягал в него.![]()
ами не си счупих рекордаПървоначално написано от Mo6no
днеска наново
бтв-закъртих към 4,станах в 7,после пък в 9 станах в 11 после спах и се събудих в 10 и днеска наново ше се опитам![]()
заедно с бръмзе мноол ясно
изпих 4 еспресота в 6 часа
da be ne e za vqrvane kak se sedi 8 dena bez da si mignal ?!?!?!Първоначално написано от korn___
Най-много съм издържала 4 дена без сън, след това дори бях супер пълна с енергия, макар че като се замисля не знаех много, много на кой свят съм, но имах енергия - не бях оклюмалаАма за жалост ме накараха да спя и 2 дена не станах
![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Пила ли си кафе, през цялото това време?Първоначално написано от ycMuBkaTa
![]()