- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Рекорд-не на спането!
az po princip ne spq...
Каква е тайната, хах?Първоначално написано от justinsfhc
![]()
awe ne sym si zasichala,obache mn rqdko mi se spi.stoq na kompa,zashtoto nqma kakvo drugo da pravq,obache mi se karat.posle si lqgam i cqla nosht sym s ochi kato topki za tenis.mislih si vchera da glytna edno hapche,ama ne namerih.pyk i me e strah da ne stana zavisima.za tova i se vyzdyrjam.awe i az iskam da se vkliucha...ama koi li shte mi pozvoli?brumze,tvoi red e da obejdavash.
![]()
![]()
Не помня, ама май не, а пък и след количеството кафе, което изпих докато бях в 8 клас, то вече спря да ми действа незаспиващо, а дори напротивПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
аз без сън не мога...най-много обичам да спя!!!
иначе най-мн не съм спал 36 часа..ама бях мн нажулен с амфети и ако бях продължил можеше да е доста повече...
аз попринцип немога спа многолягам към 1-2-3 и ставам най-късно 10.. напрао се чудя на хората дето спат по 11-14 часа . а и колкото повече спи един човек толко е по-сънен
![]()
Мхм...и каква е целта на цялото занаятие?
Съня е много важно нещо в живота на един човекНякой хора не можеме без него [= На мен максимума ми е една нощ...с много зор...и после на другата са ме карали пак, ма към 1 "умрях" Еми спи ми се бе маа му д**ба [= Пък и е полезно....и е по-силно от мен...Аз не съм по тая част с безсънието...може би 2 нощи пълни мога да изкарам ма после два дни няма да ставам хахаха
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
moga da izdurja da ne spa samo 72 4asa![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
55 часа съм издържал най-много.
хехе, да се похваля, един ден и една нощ, после още един ден и една нощ, после още един ден, към 11 вечерта изпих 5 кафета и ми се доспа...и заспахтова прави околоооо...да видим...това прави 60-65 часа не-спане...само полягах от време на време, НО не заспивахне съм си представяла, че мога да издържа толкова
Сънят е полезен. Ако човек не спи в продължение на 10 дена (май, така съм чувал), умира. А сънят е благословия. Спете. Лека нощ.
Сатаната е пич.
Не спя само, ако не ми се налага.
Ако пътувам, ако уча и тн.
Следобед спя най- добре![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Гледам да отделям всяко денонощие време за сън.Издържала съм най-много 18 часа.![]()
не съм спала около 48 4аса , аа ина4е най-малко спане еми 1 4ас
![]()
Пробвай, няма да съжаляваш, особено ако вечерта, преди да почнеш да не спиш изобщо, си спала 1-2-3 часа. Ще започнат да ти се привиждат разни неща. Ако искаш да разбереш какви, почвай неспането.Първоначално написано от fergieson
Достатъчно ли беше?![]()
Днеска ще направя опит за подобрение...
Започвах да засичам от 9:30 днес.
П.П. Станах в 7:15, но докато пътувах не помня, но може да и да съм задрямал за 1-2мин...та за да съм сигурен 9:30.![]()
нещол ми мина мерака
и аз незнам що...
абре...след 2 седмици ше подновя,ся се зареждам
П.С:ама кфа съм хитрягааа![]()
![]()
![]()
az sum absoliytno su6tata istoriq,samo det razlikata e 4e na6te 11 4asa zaspivat a az seda na kompa do kum 4 dokat ne se pribere sistara mi i me digne - razbira se za da sedne tq ....Първоначално написано от fergieson
a ina4e neq sega q nqma taka 4e podkrepqm kayzata i az se vlkiy4vam ,a kat doide sestrata dokat sedi na kompa az 6te preti4kam do kyhnqta da piina edno kafence
![]()
Добре дошла в отбора.Първоначално написано от dance_with_devil_
![]()
2004-та година - 2 пъти по 76 часа
2005-та година - 2 пъти по 81 часа + 4 пъти по....96 часа (това в рамките на 2 месеца).
Тази година по-кротко.
Амфетамини не взимам, а от кафе ми се доспива.
yeeeeii ot v4era ot 12:57 4asa ne sum migvala !!! yeee kuf sum geroii su6to taka ne mi se smqta kolko 4asa ne sum spala 6tot sum skarana s matematikata taka 4e da go kajem za sega gore-doly edin den
![]()
![]()
![]()
![]()
След 10 минути правя първите 24 часа безсъние.![]()
emi to se vijda 4e sme neseroizni taka 4e po dobre da ne se i opitvame...az dneska sytrinta gledah nqkuf serial sus sestra mi (po prostata pri4ina 4e nqma6e kfo da si prava) i mi be6e tolkova tupo 4e ne sum se ysetila koga sum zaspala.....ta sega se 4ydq dali 6te ima smisul da probvam pak da si podobra rekord4eto,pri polojenie 4e teq dni sum skapana i adski mi se spi(postoqnno)
![]()
![]()
На няколко пъти затварям очи, но така и не заспах, както си трабва, за да се прекрати броенето и сега вървя към подобрение на предишното ми постижение.![]()
аве издържах 47 часа и 30 минути.накрая изпих три Валеряна и заспах най-накрая нормално.![]()