- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M: Не намира време за мен !!!
mi zna4i ne sme se vijdali ot 6 dena i toi vseki den mi kazva kato go popitam po imeil ili 4at mi kazva 4e nqma da moje 6toto imal rabota.pi6e mi na den 1-2 imeila ako ima i tolkoz i se e nqkyde i az nz de.i ve4er samo mi pi6e "sory zabraih da ti pi6a.obi4am te" basi kak zvu4i da me zabravi.a drugata sedmica ima staj a sledva6tite 2 sedmici 6te hodi na more s priqteli i ot de da go zn na moreto ako si fane nqkoq ili mi izneveri.i dali tq negova "rabota" ne e samo povod da ne se vijdame i vyob6te abe malko typi symneniq imam ama mi e gadno i prosto iskam da si go spodelq!
§§ Moderated by I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 §§
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
Ходи ЛИЧНО при него и го питай какво става
2 т. системно.
prestani da si msili6 gluposti i da se samoizmy4wa6. taka mi6to ne prawi6. pomoli go da ti otdeli malko ot wremeto si. ako te obi4a kakto kazwa 6te go naprawi
Kogato glawniq sadiq pi6e sre6tu imeto ti toi ne otbelqzwa dali si spe4elil ili ne ,a kak si igral !!
Ти му нямаш доверие!Това е всичко!А и като че ли и той не ти показва достатъчно какво изпитва към теб.Значи не сте се виждали почти от седмица,карате го на мейли,другата седмица имал стаж,пък после щял да е 2 седмици на море!Мога ли д апопитам ти къде се вписваш в това разписание?Наистина,образо ванието,работата са изключително важни неща,ама чак да не намира време да прекарате поне 1 час заедно.Малко странно ми изглежда...Освен тва тази почивка с приятелите...той ще си изкарва супер там,пък ти ще се измъчваш от съмнения с коя ли ти изневерява.Накарай го да ти отдели малко време преди тази двуседмична почивка и му кажи как се чувстваш и какво мислиш че не е наред.Когато има такива проблеми те трябва да се разрешават,първо с един сериозен разговор ,а след това със сериозни действия![]()
mi az mu se molih tolkoz mnogo dori za 1 4as toi mi vika ne si struvalo da idva do gorna samo za edin 4as (6toto toi e ot lc..a tva sa mn blizki gradove edin do drug sa i az sym hodila pe6 do tam i s avtobus se pytuva na cenata na gradski bilet) i to e s 3 godini po golqm i iska da .... no az sym mu kazala otdavna 4e sym malka o6te i ne moje pyk i ne sym gotova kato porasna togava.i sega na tva more 6te znae 4e e dale4e ot men i tam polugoli momi4eta (banskite de) ot de da go znam(( i kogato go pitam koga 6te se vidim toi mi kazva "nz" . dali ne me izbqgva (((
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
доста съмнително е това, че те "забравя" и "не намира време" за теб. когато един човек те обича истински той непрестанно мисли за теб. с приятеля ми например се чуваме през час по телефона дори да е само за няколко минути, но дори и понякога да има работа (наистина работа!) знам, че никога не би забравил за мен.
това, че от 6 дена не сте се виждали, както и измъкванията му е достатъчен повод за да му поискаш "сметка" за действията му. ако той не може логично и правдоподобно да ти обясни точно какво прави и каква е тая неговата работа, сама си направи изводите!
и не се страхувай, че на морето може да ти изневери... не те ли гризе нещо отвътре, че може би вече го е правил?! подобна мисъл обезателно ти е минавала през главичката, нали?!
ole mi 4estno da daje si mislq 4e sq kato nqma "uj" vreme za men go pravi uf dano ne e taka![]()
[b]Ами като е толкова 'зает',докато не може да се виждате,ти си излизай с приятелки,други познати,които не си виждала скоро - отдели време и за тях.А той като се сети,че иска да те види,кажи му,че ти си заета и измисли с какво.Ако винаги само той е заетия,изглежда все едно само да подсвирне и ти си му на разположение,а той може ако иска със седмици да не те вижда.Това не е честно спрямо теб.Прати му sms,че трябва да поговорите и като се видите,му кажи всичко,което написа и на нас.Когато едно момче харесва някое момиче,той гледа да прекарва с нея възможно най-много време,а твоят човек показва любовта си по доста странен начин...
Не може да е чак толкова зает....Когато човек обича истински той ще намери начин да се види с любимия..макар и за малко....а който не....търси причина. Не знам защо...но си мисля, че има нещо гнило тук...но ти си знаеш най-добре....най-добре го познаваш...но все пак..БЪДИ ВНИМАТЕЛНА![]()
![]()
a kak tylkuvate tva {tva mu e ot po6tata i go e pisal na edin negov priqtel v4era } kakvo mislite kakvo ima v predvid spored vas:
"na moreto koi 6te ste na6ta redica i
putkite li? are nqkoi ot na6te da prasne ivazaradi men:P"
Абе такива под път и над път аз ти предлагам да го оставиш по добре.. най-много да се изпокарате и да скъсате по кофти начинПо добре се одръпни първа
Мъжете са такива ако им се "вреш" в ръцете бягат . Но ако ги отбягваш побесняват и ако почват те да гонят Ако това момче не е загубил съвсем интерес към тебе ще тича след тебе по добре се одръпни ..
Както вече казаха, отиди ЛИЧНО при него и го попитай защо те отбягва по този начин.
Успех.![]()
ami kak da otida kato toi vse e "nqkyde" ili na tyrnovo ili s negovi priqtelki i "priqtelki " kakto mi kazva i vyob6te....a imeila kak go razbirate![]()
Ами не знам защо,но имам чувството,че те отбягва.Естествено,може и да греша.Аз смятам,че ако те е грижа за някой човек и го обичаш се интересуваш какво прави.Той май умишлено те кара да ревнуваш,като ти казва,че ще излиза с приятелки.Най-добре му кажи,че искаш да се видите и искаш да говорите по важен въпрос,а именно какво става и защо се държи така.Ами и аз,ако бях на твоето място и аз щях да се съмнявам какво ще прави на морето,но ако държи на теб няма да направи нещо.Говори обезателно с него.
Spored men toi ve4e si e hvanal nqkoq!!!!!! NE SE ZALAGVAI!!!!! imala sam takav slu4ai predi. ako iska da e s teb i te obi4a, vse 6te nameri vreme... Ne si zaslujava da prodaljava6 s nego
of hora zaebete temata ve4e zn ot nego 4e prosto si tysi na4ini da me izbqgva i da e sys druga![]()
of , mili4ka ne se ot4aivai . Slu4vali sa mi se i takiva ne6ta , no ne sam se predavala i v momenta sam bezkraino 6tastliva s priatelq sitrqbva da si mujkarana!!1
radvam se za teb i ti pojelavam vinagi da si taka happy ! na mene mi se skapa cqloto nastroenie sled imala si koito mi prati i tezi koito 4etoh v negovata po6ta 4e e pisal na nqkyv negov fr.
Znae6 li kakvo mislq- toi ne te zaslujava![]()
![]()
Pove4eto mom4eta sa takiva, a ti trqbva da se nau4i6 da bade6 silna. jivota ne e rozov kato v prikazkite, a takmo obratnoto ..... 6te vidi6 kolko barzo 6et nameri6 drugo mom4e , koeto da te obi4a i 6te pusne6 nqkoq tema kato ot sorta: sa6testvuva li tolkova golqma lubov?
i slu4aino to4no v tozi forum e pisal 4e ima dve gadjeta samo za emociqta i tyrsi pomo6t 6toto bil vluben v edna negova syu4eni4ka.
i poznaite koe ot tezi dve momi4eta deto sa samo za emociqta pi6e vyv tozi forumm4i mai guAMaHT se pi6e6e uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tva sym az.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ebati tapaka , trqbvalo e o6te otdavna ti da go zareje6. Znae6 li kakvo - trqbva da potarsi6 polojitelnata strana na slu4iloto e i dori da se radva6 , 4e ne ste zaedno i 4e si razbrala vsi4ko. ina4e 6te6e d aprodaljava6 da se izma4va6 i zablujdava6 i da strada6 za nekav plu6kin
Наистина това момче е адски глупаво щом постъпва така![]()
затова не се занимавай повече и изобщо недей да страдаш за него-след време ще има справедливост и той ще си го отнесе и ще съжалява,но ще е късно!ГОСПОД БАВИ,НО НЕ ЗАБРАВЯ-помни това :P
Винаги се усмихвай дори да те боли,защото не знаеш кой е влюбен в усмивката ти!!!
мила зарежи го няма какво да се мъчиш пове4е както каза и sensa той не те заслужава не заслужава едон добро момиче като теб!{}
2 т. системно.