.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Две момчета - объркана история.....

Здравейте, всички!
    Имам един много специфичен, но адски важен за мен проблем, така че Ви моля да ми дадете някое и друго съветче.

Една от най-добрите ми приятелки се премести на село (в което живее баба ми на 10км от града ни. Там тя намери копмания от няколко момчета (повечето от София), които идват през ваканциите. Аз отидох на гости у баба ми и тя ме запозна с тях. Влязох в компанията. В нея има едно момче, с което тя ходи от около 2 седмици. Но тръгна с него само, за да накара един друг от компанията да я ревнува, понеже тя адски много му се кефи. И така и стана.
    Сега тя се вижда с него тайно от гаджето си, което е супер свестно, но тя няма как да зареже засега - после не може да тръгне с този, с когото иска, защото са приятели и ще стане кофти.
    Въпроса е в това, че аз също адски си паднах по гаджето й, с което тя няма нищо против да тръгна, но за момента няма как. Обаче незнам какво да правя и как да постъпя спрямо него. Той също проявява интерес към мен, но...

Дайте ми съвет как да постъпя, та по възможност всичко да се нареди. Благодаря предварително!!!
    "Don't be irreplaceable. If you can't be replaced, you can't be promoted."

"The nicer someone is, the farther away he is from you."

Murphy's Laws

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми разговаряш с приятелката ти да се изясни по-бързо с момчето,което харесва и щом се харесват,ще тръгнат вероятно!След това гаджето й остава свободно и щом приятелката ти няма нищо против,можеш да се опиташ да се сближите още повече и така...пЪк и щом не е безразличен към теб Просто изчакай мъничко след раздялата и тогава предприеми нещо

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Ми разговаряш с приятелката ти да се изясни по-бързо с момчето,което харесва и щом се харесват,ще тръгнат вероятно!След това гаджето й остава свободно и щом приятелката ти няма нищо против,можеш да се опиташ да се сближите още повече и така...пЪк и щом не е безразличен към теб Просто изчакай мъничко след раздялата и тогава предприеми нещо
    Няма какво повече да се каже.

да наистина така ще улесниш приятелката си по нейния проблем,а и ти ще си с човека,който харесваш :P
    Винаги се усмихвай дори да те боли,защото не знаеш кой е влюбен в усмивката ти!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами ако не изпитва чувства към гаджето си и ной не много могат да се разделят.За това говори с нея и и кажи да говори дс него и дасе разделят.След това можеш да пристъпиш към действия.А пък и тя ще е заедно с този,който харесва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си