- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета, какви момчета предпочитате?
Мълчаливи кавалери - Улегнали, осъзнати, знаят точно какво искат. Говорят малко, но винаги се изказват на място.
Романтици - Мили, нежни, грижовни.
Веселяци - Говорят много и са винаги усмихнати.
Пичове - Директни, с много високо самочувствие.
Съвкупност от романтик и веселяк.![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
mi moqt priqtel e suvkupnost ot purvite 3
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
и моят така =D>Първоначално написано от kudravoto
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Гласувах за Романтици,но мисля че трябва да е съвкупност от Мълчаливи кавалери и Романтици!Първоначално написано от db_db
ami trqbva da bade romantik - mil i grijoven, no ednovremenno s tova i veselqk . da znae kak da se zabavlqva i ad ima 4uvstvo za humor. i zadaljitelno da e kavaler , a ne nakoi piklio. Az si imam takav i go obi4am bezkraino mnogo
awe ot vsichko po mnogo.![]()
![]()
![]()
Ami ako kaja che az iskam nqkoi sychetal vsichkite tezi? Hehehe.. Inache glasuvah za veselqk![]()
Аман от такива теми.Идеалния , идеалната... и няма такива разграничения.Това е просто характер.Един човек може да е мил,понякога надут,може да е весел.Това са различни черти от характер според мен едно момче трябва да има от всичко.
пи4ове![]()
2 т. системно.
Az glasuvah za Veselqci, no kombinaciqta veselqk-romantik sas samochuvstvie v granici mi dopada nai-mnogo![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Първо, никой не говори за идеални хора, въобще прочете ли заглавния пост?Първоначално написано от thirteen
Второ, това не са черти на характера, а архетипи, на които условно е разделено поведението на тийнейджърите.
И друг път да не се изказваш неподготвена.
Ami nai-dobre shte e ako e suvkupnost ot vsichki. Durja chovekut do men da e dostatuchno razumen, za da nosi otgovornost za postupkite si, da bude mil i nejen s men, da ima chuvstvo za humor, no v sushtoto vreme da bude uveren v sebe si i v deistviqta si. Moga da kaja, che sum otkrila tozi chovek i sum bezumno shtastliva s nego.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
приятелят ми е романтичен, така че то се знае за кое съм гласувала![]()
Моето момче,което е съвкупност от всичките,но все пак гласувах за романтика![]()
Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.
и аз такаПървоначално написано от rusalkata_
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
няма значение какво ще е момчето, важното е да ми харесва!
важното е винаги когато имам нужда от него, той да е до мен, да ме изслушва и разбира... а дали ще е някакав клоун или романтик който учи романтични стихчета от някой сайтче не ми дреме...
Чуйте звуците на филмирващата мелодия! Откажете се от ебавките които мислите да направите с други като мен! Почувствайте агресията която се излива върху вас!
AAmi za men li4no mom4eto koeto moje da me spe4eli i mi haresva e pi4a s visokoto mu samo4uvstvie i t.n Haresvam mom4eta koito znaqt kakvo iskat i znaqt kak da go postignat..... =D>
Мъжът трябва да е съвкупност от първите 3 и да показва тези качества в различни сутиации.