.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: ВЪШКИ

Guest

ВЪШКИ

Мисля че съм хванал пичи въшки-от една дето не беше хубаво обръсната-кажете как се махат-с RAID ли да се пръскам?Кажете ми-че се чешам като луд-какво да правя?

Guest
    Отрежи си оная работа, малоумник.

Мега фен Аватара на koalka

Мега фен Аватара на koalka

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    da napryskai do s raid i sloji kubcheta protiv hlebarki !
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Guest
    СЕРИОЗНО ВИ ПИТАМ-Е СЕГА СЕ ГЛЕДАХ И НАИСТИНА ИМАМ ВЪШКИ-КАЖЕТЕ МИ КАК ДА ГИ МАХНА-НЯКОЙ НЕ ЗНАЕ ЛИ?БАСИ-АЗ ИМАМ СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ-САРБИ МНООООООООООГООООООО-А ВИЕ СА БЪЗИКАТЕ-КАЖЕТЕ КАТО ХОРА

Nai-dobre otidi na lekar.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Offff zemi se izbrusni togava !
    I'm the King of Bongo !!!

Цитирай Първоначално написано от Nix
    Offff zemi se izbrusni togava !
    Mdam i tova e ideq.

курти
    Guest
    Е КАК ДА ИДА НА ЛЕКАР-СРАМ МЕ Е НАЛИ ШЕ МИ СЕ СМЕЕ-МОЖЕ И НА НАЩЕ ДА КАЖЕ-ЗНАМ ЛИ-КАЖЕТЕ ДРУГ НАЧИН

Znachi za tova s lekarq, ne trqbva da te e sram, nali za tova e lekar. A tova, che moje da kaje na roditelite ti, pomoli go da ne go pravi. Bi trqbvalo da uvaji reshenieto ti, nali e polojil kletva. Ako vse pak ne iskash da otidesh, izbrusni se, moje i da pomogne.

Голям фен
    Град
    sofia
    nqma drug na4in ako ne iska6 da otide6 na lekar otidi v aptekata no to e ravnosilno

Обръсни се по кура,по гъза,под мишниците-абе навсякъде и трябва да се махнат-еба ли го-и друг път първо ще гледаш преди да ебеш

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от ninsy
    da napryskai do s raid i sloji kubcheta protiv hlebarki !
    Ами тя като не е била добре обръсната - ок. Явно това ти т проблема, ама и на нея може да й е проблем, че не си бръснат. Адно обезкосмяване и по-предпазлив секс може да са ти помощ за напред

Guest
    е така не съм се смял от много време
    тук има уникално прости хора
    хахахахаааааааааахахаххах ах

----------------------------------------

by KAVENAGHI

Ей, побъркахте го човека, че и на лекар го пратихте даже...
    Просто отиди в най-близката аптека и кажи какъв ти е проблема, той аптекаря знаекакво да ти даде. Ако си срамежлив - гледай наистина да е "той", а не "тя". Не гледай тъпо,не си ли чувал за мъжка солидарност, ще те разбере човека.

Странно ми е къде си ги намерил теа буболечки... преди няколко години се срещаха доста по-често, но вече са на изчезване, откакто жените се бръснат.
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Град
    Старите гробища
    оле тпва е голяма простотия...я кажете..големи ли са тия...буби.. ? ..Ми ... пич..ако си поддържаш личната хигиена...редовно се Shave...някаква простотия за мазане..и...трябва да изчезнат..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Luciferian
    Ей, побъркахте го човека, че и на лекар го пратихте даже...
    Просто отиди в най-близката аптека и кажи какъв ти е проблема, той аптекаря знаекакво да ти даде. Ако си срамежлив - гледай наистина да е "той", а не "тя". Не гледай тъпо,не си ли чувал за мъжка солидарност, ще те разбере човека.

Странно ми е къде си ги намерил теа буболечки... преди няколко години се срещаха доста по-често, но вече са на изчезване, откакто жените се бръснат.
    Тази с която бях-не беше обръсната и сигурно за това има въшки знам ли еба ли го?Е сега се обръснах и са напръсках и с Райд-ама много пари,щипе и е гадно-до аптеката не съм ходил-щото ме е срам

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    ми обръсни си гората бе човек

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Go6ov
    Guest
    NAMAJI SE S NAFTA ILI MAZIT I STOI TAKA 24 4ASA.

Голям фен
    Град
    Memphis
    e4i probvai da obrushesh xuq ve bratle moje se maxnat ili zemi tam neshto ot aptekata moje da ima losioni tam mazila uspex
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Град
    Старите гробища
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Е сега се обръснах и са напръсках и с Райд-ама много пари,щипе и е гадно-до аптеката не съм ходил-щото ме е срам
    Как ще се пръскаш с Raid, ти нормален ли си....трябва като се обръснеш и да изчезнат, само че и да третираш кожата с нещо...тя въшката се държи за косъма, не са кожата..

Цитирай Първоначално написано от Cefalopoid
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Е сега се обръснах и са напръсках и с Райд-ама много пари,щипе и е гадно-до аптеката не съм ходил-щото ме е срам
    Как ще се пръскаш с Raid, ти нормален ли си....трябва като се обръснеш и да изчезнат, само че и да третираш кожата с нещо...тя въшката се държи за косъма, не са кожата..
    И така става. Имах един френд, преди 5-6 години някъде беше ги лепнал, дадох му моя дезодорант, напръска се яко, на другия ден само изтръска чаршафа, изкъпа се и всичко окей.
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Напръскай с Райд ,ама че си просто парче тва да не са хлебарки бе...За кво само пускате някви безсмислени теми да ни губите времето с простотии ,има хора тук дето имат наистина проблеми вие тука се базикате, с циганка ли си ?Пръскай с Райд

11 точка от правилника!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си