Мисля че съм хванал пичи въшки-от една дето не беше хубаво обръсната-кажете как се махат-с RAID ли да се пръскам?Кажете ми-че се чешам като луд-какво да правя?
Отрежи си оная работа, малоумник.![]()
![]()
da napryskai do s raid i sloji kubcheta protiv hlebarki !![]()
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
СЕРИОЗНО ВИ ПИТАМ-Е СЕГА СЕ ГЛЕДАХ И НАИСТИНА ИМАМ ВЪШКИ-КАЖЕТЕ МИ КАК ДА ГИ МАХНА-НЯКОЙ НЕ ЗНАЕ ЛИ?БАСИ-АЗ ИМАМ СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ-САРБИ МНООООООООООГООООООО-А ВИЕ СА БЪЗИКАТЕ-КАЖЕТЕ КАТО ХОРА
Nai-dobre otidi na lekar.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Offff zemi se izbrusni togava !
I'm the King of Bongo !!!
Mdam i tova e ideq.Първоначално написано от Nix
Е КАК ДА ИДА НА ЛЕКАР-СРАМ МЕ Е НАЛИ ШЕ МИ СЕ СМЕЕ-МОЖЕ И НА НАЩЕ ДА КАЖЕ-ЗНАМ ЛИ-КАЖЕТЕ ДРУГ НАЧИН
Znachi za tova s lekarq, ne trqbva da te e sram, nali za tova e lekar. A tova, che moje da kaje na roditelite ti, pomoli go da ne go pravi. Bi trqbvalo da uvaji reshenieto ti, nali e polojil kletva. Ako vse pak ne iskash da otidesh, izbrusni se, moje i da pomogne.
nqma drug na4inako ne iska6 da otide6 na lekar otidi v aptekata no to e ravnosilno
![]()
Обръсни се по кура,по гъза,под мишниците-абе навсякъде и трябва да се махнат-еба ли го-и друг път първо ще гледаш преди да ебеш![]()
![]()
Първоначално написано от ninsy
Ами тя като не е била добре обръсната - ок. Явно това ти т проблема, ама и на нея може да й е проблем, че не си бръснат. Адно обезкосмяване и по-предпазлив секс може да са ти помощ за напред
![]()
![]()
е така не съм се смял от много време
тук има уникално прости хора
хахахахаааааааааахахаххах ах
----------------------------------------
by KAVENAGHI
Ей, побъркахте го човека, че и на лекар го пратихте даже...![]()
Просто отиди в най-близката аптека и кажи какъв ти е проблема, той аптекаря знаекакво да ти даде. Ако си срамежлив - гледай наистина да е "той", а не "тя". Не гледай тъпо,не си ли чувал за мъжка солидарност, ще те разбере човека.
Странно ми е къде си ги намерил теа буболечки... преди няколко години се срещаха доста по-често, но вече са на изчезване, откакто жените се бръснат.
оле тпва е голяма простотия...я кажете..големи ли са тия...буби.. ?..Ми ... пич..ако си поддържаш личната хигиена...редовно се Shave...някаква простотия за мазане..и...трябва да изчезнат..
![]()
Тази с която бях-не беше обръсната и сигурно за това има въшки знам ли еба ли го?Е сега се обръснах и са напръсках и с Райд-ама много пари,щипе и е гадно-до аптеката не съм ходил-щото ме е срамПървоначално написано от Luciferian
![]()
ми обръсни си гората бе човек![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
NAMAJI SE S NAFTA ILI MAZIT I STOI TAKA 24 4ASA.
e4i probvai da obrushesh xuq ve bratle moje se maxnat ili zemi tam neshto ot aptekata moje da ima losioni tam mazila uspex
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Как ще се пръскаш с Raid, ти нормален ли си....трябва като се обръснеш и да изчезнат, само че и да третираш кожата с нещо...тя въшката се държи за косъма, не са кожата..Първоначално написано от Анонимко
И така става. Имах един френд, преди 5-6 години някъде беше ги лепнал, дадох му моя дезодорант, напръска се яко, на другия ден само изтръска чаршафа, изкъпа се и всичко окей.Първоначално написано от Cefalopoid