.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Момчетата сме по-безчувствени(моя теория)

Според мойте набюдения и изчисления Яха съм остановил че момчетата сме по-безчувствени към това животно наречено секс Някак се ни е едно с коя ще сме .... поне младежта сме така....дупка ли е злато е .... докато момичетата гледате на всичко тва от друга гледна точка...не е ли така или се бъркам....аз затва и гледам да не привличам много вниманието щото е тъпо да разбиеш мечтите и желаняита на някоя дама или момиче.....

е как мислите

Мега фен
    Мисля, че жена с мъжко мислене относно секса е курва, а за вас е напълно нормално. Това, че не подбирате, показва само колко не мислите - както се казва, явно "сте си го намерили на улицата".

Мега фен Аватара на koalka
    Ами и аз имам наблюдения,че е така,НО не всички.Това е важно.Има и изключения.Тези момчета най-много ги уважавам.И искам да ти кажа,че ако няма любов между двама души може и да е все е дно,но ако има не е.Но говоря за ЛЮБОВ,а не харесване.Естествено и тогава държиш на човека,с който си,но не толкова много.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Мисля, че жена с мъжко мислене относно секса е курва, а за вас е напълно нормално. Това, че не подбирате, показва само колко не мислите - както се казва, явно "сте си го намерили на улицата".
    Mnogo mudri dumi. A posle kajete, che jenite sme lekomisleni.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    Всичко си зависи от възпитание,характер ,среда .Няма значение дали е момиче или момче.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    и мойто мнение е такова.Подкрепям ! =D>
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от the^one
    Всичко си зависи от възпитание,характер ,среда .Няма значение дали е момиче или момче.
    =D>

аз пък не мисля така.не мога да разбера защо казват че една жена е курва след като е с мъжко мислене по отношение на секса.кво лошо има в тва една жена да има връзки за по 1 2 нощи с някой.и както някой си е казал че една жена трябва да чака правилния мъж но междувременно може да излиза с грешниците

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    Цитирай Първоначално написано от kaloqn_pe6o
    аз пък не мисля така.не мога да разбера защо казват че една жена е курва след като е с мъжко мислене по отношение на секса.кво лошо има в тва една жена да има връзки за по 1 2 нощи с някой.и както някой си е казал че една жена трябва да чака правилния мъж но междувременно може да излиза с грешниците
    az syshto ne vijdam nishto losho v tva edna jena da se pozabavlqva ot vreme na vreme
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Мега фен
    Адски малко са хората, които мислят като теб. Даже има хора, за които жената е или девствена, или курва.

Супер фен
    Всичко си е до човек

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    Адски малко са хората, които мислят като теб. Даже има хора, за които жената е или девствена, или курва.
    i tova pak ako ne e glupavo....zdrave mu kaji.....po dqvolite jiveem v 21 vek,kakvi sa teq razbiraniq kvo e tva neshto?!?!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Супер фен

Re: Момчетата сме по-безчувствени(моя теория)

Цитирай Първоначално написано от HanoMnaH
    поне младежта сме така....дупка ли е злато е ....
    Младежта до 15г...Аз лично никога не съм си лягал с момиче просто за секса. Дори да бях загорял адски много никога няма да си легна с кое да е момиче...

Имах предвид че повечето момчета са така...малко сме тея който търсим любов не секс....типичен пример съм аз сега с моята приятелка...5 месеца и няма секс и си ходим и си се кефим и то щото се обичаме не толкова до секса...никога няма аз да я накарам да го правим...

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Момчетата сме по-безчувствени(моя теория)

Цитирай Първоначално написано от HanoMnaH
    Според мойте набюдения и изчисления Яха съм остановил че момчетата сме по-безчувствени към това животно наречено секс Някак се ни е едно с коя ще сме .... поне младежта сме така....дупка ли е злато е .... докато момичетата гледате на всичко тва от друга гледна точка...не е ли така или се бъркам....аз затва и гледам да не привличам много вниманието щото е тъпо да разбиеш мечтите и желаняита на някоя дама или момиче.....

е как мислите
    emi mislq ,4e ednakvi hora nqma...i ne trqbva da kazvash "MOM4ETATA"
    ima si hora i hora...li4no az za da si legna s nqkoe momi4e trqbva a e ne6to po-taka... t.e ne sam si nameril huq na ulicata ... kapish

Сфащам е ....ама погледни ги всичките фешъни по улицата....гледат момичето да не е дебело само и айдееее зарибяват и ако секс и после да го духаш... или пък някой отишъл 1 път на фитнес и леко м уса издали мускулите и тръгнал як ода зарибява с тва че имал 30см ръка и бля бля .... и тъпите шефънки се вързват....

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    Еми баце ...аз не ходя на фитнес 6тото според мен тва е изкуствено помпене.... аз се занимавам от 7 години със спорт и по-то4но каяк...ама тва не зна4и 4е тряя си слагам пикс по форумите или да зарибявам моми4етата с цел да ги из4укам само

Ъх искам да ти втълпя че не ги зарибявам за да ги ... и тва че си слагам снимка няя нищо лошо...пука ми кво мислят за мене....тва е моят начин на живот...ходя на фитнес и не пия никви химии.....просто искам да коментирам тва че едно 89-95% от младежта го правят.....нормално е човек да показва това което има но не и да се фали с него и да се прави...

п.п.Як гръб

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

hm

emi da zimat... da si trovqt zdraveto i da mrat mladi.... kat im e tolkova akala... i nqmat tarpeni...

Така си е ...аз тренирам от година и 3 месеца и само мазнини горя...и бях дебеличак и почнах от 0-та...всичко съм видял...дигах с лоста само отначало итака... 1 път ме накараха да пия някфви протеини и пих 1 глътка и фърлих шишето....развалени яйца да пия по-добре.....иначе в мяот град няма кой знае къв избор на спортове...

Фен Аватара на Eclipse_bb
    Град
    Yet to be revealed
    Колкото и да е странно, подкрепям!!! С две ръце!
    Срещал съм пичове, които "не подбират" и винаги съм им се чудил, за мен това е най-малкото неуважение към самия себе си, глуповато ми изглежда, никога не ми е било всеедно какво ще чукам
    The more I see, the more I know.
    The more I know, the less I understand...

Уе 1 да мисли долу горе като мене

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    донякъде е така ... но винаги е по-яко да правиш секс с човек, който харесваш или към който имаш тръпка ... но все пак ми е се тая
    обичам дениту ми {}

Мега фен
    Франк, правил ли си секс с момиче, към което изпитваш силни чувства или обичаш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си