.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    ...............
    Guest

Ne moga da se vazbudq...

Zdraveite...Na 18 godini sam.. i sam devstvena... S priqtelq mi sme zaedno ot 4 meseca ... Obicham go,iskam da pravq sex s nego, no... kogato zapochne da me celuva ne se vazbujdam izobshto. Pls kajete mi kakvo da pravq.. toi vse poveche nastoqva za tova... a az ne che ne iskam da go napravq, prosto me e strah, che nqma da se poluchi... Imam nujda ot savet... Blagodarq predvaritelno...

Guest
    Или те е страх от това че си девствена и ще ти е за първи път или твоя приятел не става. Накарай го да ти поближе триъгълника и пак ако не стане вече има сериозен проблем

Град
    Ямбол, България
    аз мисля че доста се страхуваш но няма нищо страшно, за всичко си има първи път давай смело напред

Чуйте звуците на филмирващата мелодия! Откажете се от ебавките които мислите да направите с други като мен! Почувствайте агресията която се излива върху вас!

Супер фен Аватара на maybelline
    Ако само те целува,нормално е да не се възбудиш много.Може би приятелят ти просто не е открил как да те възбужда.Всяко момиче се страхува поне малко от първия път.Момчето не трябва да настоява,трябва да изчака ти да си готова.Ако наистина те обича,ще се съобрази с нежеланието ти да избързвате.А и вие ходите само от 4 месеца - не е задължително веднага да почвате със секса.За всичко си има време.Нека приятелят ти първо се научи да те възбужда без секс,а после ще изпитате по-голямо удоволствие и от секса

а може и да си ФРИГИДНА-не е зле да помислиш и върху това

според мен не ти си виновнна или дефектна ,а приятелят ти не е намерил точното място кадето най-много се възбуждаш понякога от целувки само не става...И не се страхувай смело всеки е минал през този пат не боли...

Guest
    nqma frigidni jeni, ima samo myje koito ne znaqt kak da deistvat

Мега фен
    Ако не се възбуждаш и когато те пипне между краката, проблемът е сериозен.

Ne vsichki momicheta se vuzbujdat samo ot celuvki. Mislq, che problema e v tova, che se strahuvash, vse pak shte ti e za purvi put. Ako vse pak si sigurna, che iskash da go napravish s nego, davai smelo bez da se panirash. Nqma nachin da ne se vuzbudish i ako vse pak se sluchi znachi neshto ne e nared.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    spokoino mili4ka i az ot na4aloto bqh taka,no s vremeto vsi4ko se opravq vse pak priqtelq ti ne e opoznal tqloto ti... pozvoli mu da go razu4i i sled tova i sex-a 6te e strahoten govorq ot li4en opit ne se pritesnqvai prosto se otpusni i 6te vidish kak vsqko edno negovo dokosvane 6te ti dostavq udovolstvie haide uspeh i pi6i kak e minalo {}
    Love you Kris !!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е споко и аз бях така в началото-просто не беше открил ерогенните ми зони.Нека действа малко с ръчичка,с устенца-да изследва всеки сантиметър от тялото ти-пък да видим дали няма да ти хареса!

Re: Ne moga da se vazbudq...

Цитирай Първоначално написано от ...............
    Zdraveite...Na 18 godini sam.. i sam devstvena... S priqtelq mi sme zaedno ot 4 meseca ... Obicham go,iskam da pravq sex s nego, no... kogato zapochne da me celuva ne se vazbujdam izobshto. Pls kajete mi kakvo da pravq.. toi vse poveche nastoqva za tova... a az ne che ne iskam da go napravq, prosto me e strah, che nqma da se poluchi... Imam nujda ot savet... Blagodarq predvaritelno...
    "PROSTO ME E STRAH 4E NQMA DA SE POLU4I"samiqt strah,i mije bi tova 4e ti e za prav pat ti deistvat depresira6to.otposni se.ako pak ne stava mu kaji.nie majete izmislqme kakvi li ne za da pravim sex.ako i tva ne pomogne mu predloji felacio.nqma kak da ne se vazbudi6 ot tova.
    USPEH!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си