- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- КОЛКО ПАРИ ХАРЧИТЕ НА ДЕН?
Въпросът е ясен, вие сте.![]()
i az kato priti_kiti 5-7...daje 6te kaja i kyde...v KFCa moje i v kino ako hodq ama togava sa s 3-4 pove4e...
![]()
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
хмм .. ;?
на седмица горе долу около 1000лв минават през ръцете ми
като суха пара
отделно още мн работи
Пий Бира За Да Станеш Човек
Hmmm, dosta slojnichko. Ako govorim kato djobni ne moga tochno da gi smetna. No parite, koito harcha po kafe, kino, restoranti i t.n varirat mejdu 20 i 30 leva, v zavisimost ot tova kude hodq. Ako vecher reshim da hodim na klub 20 lv. otgore. Ne vkluchvam parite, koito harcha za drehi i drugi gluposti.Dosta sa, ama kakvo da se pravi.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Нищо не харча, спестявам постоянно, откакто свърши училището и 1 лв. не съм изхарчил, а когато бях на у-ще харчех точно 1 лв. и 35 ст. на ден.![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
zavisiponqkoga nishto ne har4a... ponqkoga po 10 lv ....
е зависи колко пари имам и дали ми трябват за нещо по-важно..
но обикновено 2-3лв. ми стигат перфектно
алелуя.
от началото на ваканцията не съм харчил![]()
mejdy 10-20 lv na den vzavisimost kade hodq.. imalo i dni v koito sam har4ila pove4e!
mi har4a dosta i tova ne e nikak dobre ako imam 50 lv 6te gi izhar4a za edin den na sedemica mi davat po 35 lv i si gi har4a s razum smisul trqbva da mi stignat za 7 dni
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Kolkoто си изкарам.Зимата едвам левче на ден, лятото до 100 лева...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Ами...по около 20 лв...и аз нз за кво...не ям...но за пиене кви ли неща не си купувам....пример вчера бях на онова 3д-то ....дадох 12 лв за билети....пих некфи неща за около 7-8 лв...купих си книга за 13....май доста съм похарчилаа...еми като има пари не мога да седя да ги гледам
Then every time I turn around
And you're nowhere to be found
I know I got a long, long way to go
Before I can say goodbye to you
Oh, I got a long, long way I know
Before I can say goodbye to all I ever knew
Много различно..понякога по 2-3 лв ,понякога и по 200-300,зависи от това какво правя..
по принцип цял месец не фърлям пари почти за нещо, но на края на месеца няма как... към 100-150. адски много зависи какво ми трябва и колко съм си изработила![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
И аз такаПървоначално написано от i'm so excited!
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Еми различно...обикновенно между 10 и 20 лв, но ако пазарувам доста повече. Ако ходя на диско или нещо такова може и повече, ама най-често към 10лв.
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
bahtiiiiii milioner4etata, AZ NE HAR4A NI6TO!! Dovolni li ste sega??Pomislete malko za bednite hora......
i az sam takaПървоначално написано от i'm so excited!
![]()
az glasuvah za 1-2 leva..no po princip har4a 3-4...no v posledno vreme mi daat se po malko i po malko..((((......mai ne6to ma razbraha 4e gi har4a za cigari i razni drugi prostotii....
ееебаси кви деца тука сте се събрали ве О.о...Аз харча максимум 2 лева на ден за себе си-кафета, храна, али-бали.....Отделно вече ако имам повечко спестени-купувам си некви глупости. Днеска примерно си зех висящо магаре за раницата ХАХха
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
около 3-4, ако си купувам цигари и повече....
деба що пуша