- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- КОЛКО ПАРИ ХАРЧИТЕ НА ДЕН?
mi kvoto si iskam si kupuvam za tva seki den e razli4no.ako si kupuvam drehi ili hodq nqkyde.no ako samo si stoq u doma i si typeq moje bi 2 leva zn li.
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
Гледам да харча възможно най-малко, но едно 4-5лв не ми мърдат.Всичко ми го дърпат такситата, защото в много заебана махала живея.Грам рейс няма до никъде![]()
1-2 лв....не съм по пръскането на пари![]()
Ами 1-2 ..понякога повече понякога нищо...Получавам по 10 лв на седмица и трябва да се оправям с тях
Аз съм над тея неща...
Не харча пари...
Не ям... фотисинтезирам...
Не пия...
Дрехи не нося...
Не излизам...![]()
![]()
![]()
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
Харча, колкото имам.
За да спестя някой лев, полагам нечовешки усилия.![]()
do 5 leva na den
offtopic
Оф, нямам идея защо се издразних, обаче, какви сте ми такива
комплексари събрани тука, харчели по 20 лева на ден, само че не сте си ги изкарали сами, за тва и не ви пука, някакви разглезени кукли ми изглеждате....абе защо още влизам в тоя форум, някой има ли логично обяснение.
Харча по колкото си искам
Give me your best shot motherfucker!
Всеки ден различно. Но горе-долу около 5лв.
1-2 лева ме устройват напълно...
мен също ако ми потрябват още си взимамПървоначално написано от aLL|aLoNe
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
emi zavisi s koi sum i kude utivam.. ;)
no po princip 4-5 leva,a ako izlizam nqkude na zablenie po pove4e :)
gledai vinagi napred za6toto ne moje6 da promeni6 ni6to v minaloto no moje6 v nastoq6teto...
principno 5 leva no moje i pove4e![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
i az sym taka....Първоначално написано от bulletinmyass
![]()
ami zavisi s koi i kude izlizam, a i dali vuob6te izlizam haha
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Офф много ясно,че всеки път е различно...Като бях на даскало харчех много повече,отколкото сега,от друга страна пък на морето пръснах маса париИначе през учебно време ми пак според зависи,дали ще ходим в по-лъскаво кафе,къде ще ядем с френдовете,ако решим да ходим на кино,ако някой има рожден ден и тн!Пък като прибавим и разходите за транспорт,частни уроци,разни глупости като преснимане на темите по литература за класното на 50%
(не се хилете,веднъж с една приятелка дадохме около 6),+ всякви дрънкулки и глупости,например от Ноу Нейм и баси забравих как се казват,едни мн сладки магазинчета с чанти,ластици за коса,портмонета,значки,фиб и какво ли още не
.....Абе грубо казано между 3-4-5 лв на ден...понякога доста по-малко,понякога доста повече!Ааа без уроците
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел