- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Май има приятелка. Да го заговоря ли ?
Нека и аз да споделя проблема си с вас.
Харесвам едно момче.Не се познаваме.Аз съм на 15,той е някъде 2-3 години по-голям.Идва,макар и рядко да играе футбол с неговите приятели и с други момчета на един стадион в града.Тъкмо когато си мислех следващия път,когато го видя да се запозная с него и нещата се объркаха.Най-добрата ми приятелка днес го е видяла с едно момиче хванати за ръце и си мисля,че те най-вероятно са гаджета,обаче не е сигурно,че е така.И сега се чудя дали да се запозная с него,при положение,че може това момиче да му е приятелка.Струва ли си?Не знам...Не искам отново сърцето ми да е разбито и да ме наранят.Какво бихте ме посъветвали?Да му предложа ли да излезем някой път?Моля за съветче.
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
Като за начало се запознай с него. Помисли, нищо няма да загубиш, а можеш само да спечелиш.
Успех.![]()
мда, запознай се с него апак съдбата си знае работата по-нататака![]()
Чуйте звуците на филмирващата мелодия! Откажете се от ебавките които мислите да направите с други като мен! Почувствайте агресията която се излива върху вас!
6e te posuvetvam da razbere6 nai na pred dali tova momi4e e gadjeto mu i ako da nai dobre da ne se opitva6 da pravi6 ni6o za6oto 6e bade6 otblusnata ,a tova e naistina mnogo tejko ......no jivota produljava ima i drugi mom4eta prosto se ogledao po dobre okolo sebe si i moje6 da otkrie6 tvoq 4ovek.......
Ami zapoznai se s nego,dori i ni6to da ne se polu4i pone priqteli 6te ste si![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
От опит глава неболи.Първоначално написано от p4elata_brumze
Запознай се с него като с евентуален приятел. Като гледам поста си, си малка, а на вашата възраст ако двама души се държат за ръчичка, значи са гаджета. Не се бутай между тях.
Това че той вероятно си има гадже,съвсем не значи че не може да сте приятели.Освен тва какво губиш,ако просто се запознате?Ти сама каза че нне го познаваш,незнаек къв е характера му и дали ще си паснете въобще!Иди при него,запознай се,ако ти хареса какъв е като човек сближете се!Така ще научаваш все повече неща за него,ще разбереш дали онова момиче му е приятелка,какво изпитва към нея,как вървят нещата между тях..Ще си в течение с това,което става.Ако се окаже,че наистина се обичат и са щастливи заедно,остави ги да се радват на щастието си.Ако пък нещата между тях не се получават и скоро се разделят ,може би ще дойде и твоето време,но недей да заставаш между тях и да искаш да ги разделяш.Засега се примири само със запознанството и евентуално приятелство![]()
Estestveno , 4e 6te se zapoznae6 s nego!!!!! ne si propilqvai 6ansovete (ako ima6 takiva) zapoznaite se, zavedi go nqkade i pogovorete za nego , za teb. no ako vidi6 4e ni6to nqma da izleze , togava o.k ne e do6al kraq na sveta vse pak. a i ti ne moje da se privarje6 kam nego i da go zaobi4a6 za edin den , taka4e sarceto ti nqma da e razbito. NI6to ne ti pre4i da probv6![]()
Ами запознай се с него и вече като се поопознаете ще разбереш дали са гаджета или не.Ако не са можеш да действаш,но ако много я обича не се меси в живота им.
mi i az sym syglasnaПървоначално написано от Анонимко
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
DA!Пък и не е сигурно,че тя му е приятелка!Първоначално написано от p4elata_brumze