.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Имам въпрос!

Значи, познавам едно момиче което е много красиво но е срамежлива и сдухана. Как да постъпя и какво да направя за да права секс с нея, защото много я харесвам?
    Има удари които понасяме,
    има болка която търпим,
    има спомени които отнасяме в нощите си,
    когато спим.
    Защото има любов,
    която намираме,
    но не можем да споделим...!!!

ако си само за секса подобре недей

Re: Имам въпрос!

Цитирай Първоначално написано от simon_ainley
    Значи, познавам едно момиче което е много красиво но е срамежлива и сдухана.
    И защо е "сдухана"-щото не си отвара краката за войската и не дава на секи един да я чука-затова ли е "сдухана"?

Re: Имам въпрос!

Цитирай Първоначално написано от TALIBANA
    Цитирай Първоначално написано от simon_ainley
    Значи, познавам едно момиче което е много красиво но е срамежлива и сдухана.
    И защо е "сдухана"-щото не си отвара краката за войската и не дава на секи един да я чука-затова ли е "сдухана"?
    не не не, не затова е сдухана а защото, няколко пъти съм излизал с нея и съм и предлагал да ми бъде гадже, и тя казва "ми незнам, ти прецени, все ми е тая", тва са тъпотий, и като започнеме да си говорим, тя мълчи, гледа в земята и т.н.
    Има удари които понасяме,
    има болка която търпим,
    има спомени които отнасяме в нощите си,
    когато спим.
    Защото има любов,
    която намираме,
    но не можем да споделим...!!!

Ако ти е само за едното чукане остави момичето и не се занимавай с нея по-добре!След като е "сдухана",както казваш ти,значи няма много опит с момчетата и ще ти бъде трудничко направо да я вкараш в леглото
    Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.

Голям фен
    Град
    Memphis
    epa sas tui vse mi e taq :0 me razbi det e kazala
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Ako iskash da ste zaedno sama za edinq sex, po-dobre vuobshte ne se zahvashtai s neq. Inache postupkata ti shte e adski gadna.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен
    Явно много искаш да я ебеш, щом пускаш темата в 2 форума. Аз как като видя красив! мъж, не се чудя веднага как да го еба...интересен си ми.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    е ама мъжете видят ли красива жена само за това си мислят.А по темата-щом й е все тая-пиши го не те ща,ама малко по-деликатно казано!

Мега фен
    Не всички мъже мислят само за това.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Не всички мъже мислят само за това.
    Ne vsichki, ama povecheto.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на koalka
    Мислиш ли,че щом е срамежлива ще спи с теб.Дано не е като теб-само заради секса!!!!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Абе сега види ли мъж някое наконтено,готина гадже с големи гърди,дълги крака и изкусителни устни какво си казва-е,колко ли е умна тази или си я представя в леглото,а?

takiva kato tebe pod pat i nad pat.ako naistina q haresva6e nqma6e napravo za sex da misli6

Цитирай Първоначално написано от sweet_loser
    takiva kato tebe pod pat i nad pat.ako naistina q haresva6e nqma6e napravo za sex da misli6
    Има разлика между харесване и обичане. Както межу физическо привличане и любов.
    Библията ви учи да обичате ближния си, а Кама Сутра ви учи да ближете обичния си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си