.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    Guest

НеЩо НеТиПиЧнО

Здравейте!Искам да ви помоля за съвет.Значи приятелят ми замина на почивка за десет дни и аз искам когато той се прибере да му направя такова шоу,че да остане без думи Въпроса,е че незнам какво ще го задоволи толкова много (а и искам да е нещо не типично)..
    Моля ви дайте съвет...

усмихнато_момиче
    Guest
    защо не му направиш стриптиз

Романтика му е майката АКо си романтичка няма нищо по-яко

Мега фен
    Защо романтиката да му е майката? Заведи го в парк и го направете там.

е тва не е ли романтично????Птички пеят дърветата шумолят

ALiZee
    Guest

ta zna4i..

edno izsledvane pokazva 4e mnogo dvoiki za raznoobrazqvane na vzaimootno6eniqta si pribqgvat do naemana na staq v hotel s 6ampansko i qgodi!zvu4i kli6irano no interesnoto e 4e deistva...a pak edno seksi belio koeto se krie da re4em pod manti4kata na medizinska sestra i li ne6to podobno...majete obi4at improvizacii svarzani s razni seksualni jelaniq...moje vs tova da ti zvu4i kli6irano..ala bala..med sestri..qgodi..no mila..i ideq si nqma6 kakav efekt ima..neizvestnostta vazbujda,moje napromer da mu zavarje6 o4ite predi tova i da ne mu kazva6 nakade go vodi6..

Guest
    лошото, е че нямам много средства,че да го заведа аз на хотели там с рум сервиз да ни сервират ягодки...
    моля ви дайте ми савет за нещо наистина нетипчно както казах,обаче да не е с големи разходиблагодаря предварително

Мега фен
    Купи си готино бельо - корсет, изрязани прашки или изцяло дантелени бикини или боксерки...и останете насаме у тях или у вас. Кажи му, че се връщаш след малко, облечи бельото, покажи му се, целуни го, бутни го на леглото и....оттам ще върви гладко. Ще свърши работа.

Повече от фен
    sa ako kaje6 4e i za belio nqma6 sredstvo ...
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами нещо романтично,както по-горе казаха,например стриптииз,купи си секси бельо и т.н.

Guest
    благодаря

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    mi striptiz qgodi i smetana/vino ne6to takova..ako se setq ne6to po-razli4no 6te pi6a...
    Love you Kris !!!

Guest
    е само това ли можете да ми предложите....
    моля ви раздвижете въображението си,защото аз всичко за което съм се сещала сме го правили ....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от усмихнато_момиче
    =D> \/ \/ i az mislq 4e tova 6te mu haresa

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от усмихнато_момиче
    =D> \/ \/ i az mislq 4e tova 6te mu haresa
    I az. =D> A i ideqta na `Death`Whore` sushto q biva.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Значи облечи си една къса розова поличка Остани без прашки долу и когато е седнал той ти направи се едно си изпускаш нещо и много яка му се издупи да ти се види п**ката Многоооо ще го възбудиш :P
    Или друга идея както си с някое яка белио му бутни главата към прашките и малко по силно натисни Мнооо е приятно

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    pak ti moje si spestish kurvenskite saveti nesa vsi4ki kurvi kato teb MADAMMM
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Фен
    Град
    Iowa
    стига с тия ягоди бе.... вие бихте ли напраили нещо такова като го предлагате ?

ako ne si mu pravila felacio eto ti edna dabra vazmojnost.garantiram 4e 6te se zaradva!!! to i az bih

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Mike-Jones
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    pak ti moje si spestish kurvenskite saveti nesa vsi4ki kurvi kato teb MADAMMM
    Прекалено много си позволяваш. Май не знаеш значението на думата "курва". Имам гадже от 1 година и това, че съм го правила с него на нестандартни места, не ме прави курва.

Повече от фен
    Tova sas striptiza e dobra ideq.Az li4no sam se kanila da q osu6testvq,no se 4uda s kakvo moje da se kombinira... Moje bi ako ima6 razbira se vazmojnost da ide6 v tqh ili go pokani vav vas na ve4erq na sve6ti,s romanti4na muzika,vino,edin hubav striptiiz i nakraq edna burna no6t prekarana zaedno.Ne moga da se setq za ne6to drugo

Guest
    Благодаря ви за мненията
    обаче изрично ви моля още веднъж дайте нещо по нетипчно
    казах ви вече аз стримтиз съм му правила,а искам да е нещо което досега не сме го правили...Моля ви се дайте нещо по лудо като савет..
    Кажете например кое е най-нетипичното нещо което е правило за вас вашето гадже (или предишнен/на приятел/ка)
    благодаря още веднъж за всички мнения

Мега фен
    Правила ли си се на курва? Обаче не действа, ако носиш поли или деколтета по улиците. Аз веднъж сложих високи обувки, облякох къса кожена пола и кожен корсет и той веднага щръкна...май му хареса.

Guest
    еее стига бе мацка,предпочитам да не правя нищо отколкото да приличам на някоя курва

Мега фен
    Тогава какво нетипично искаш? Курва си за секса - това не значи, че той ще приеме и занапред този образ. Уж искаш нетипични неща, а си консервативна. Май те е страх да не те помисли за курва в живота.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си