- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- НеЩо НеТиПиЧнО
Здравейте!Искам да ви помоля за съвет.Значи приятелят ми замина на почивка за десет дни и аз искам когато той се прибере да му направя такова шоу,че да остане без думиВъпроса,е че незнам какво ще го задоволи толкова много (а и искам да е нещо не типично)..
Моля ви дайте съвет...
защо не му направиш стриптиз
Романтика му е майкатаАКо си романтичка няма нищо по-яко
![]()
Защо романтиката да му е майката? Заведи го в парк и го направете там.
е тва не е ли романтично????Птички пеят дърветата шумолят![]()
edno izsledvane pokazva 4e mnogo dvoiki za raznoobrazqvane na vzaimootno6eniqta si pribqgvat do naemana na staq v hotel s 6ampansko i qgodi!zvu4i kli6irano no interesnoto e 4e deistva...a pak edno seksi belio koeto se krie da re4em pod manti4kata na medizinska sestra i li ne6to podobno...majete obi4at improvizacii svarzani s razni seksualni jelaniq...moje vs tova da ti zvu4i kli6irano..ala bala..med sestri..qgodi..no mila..i ideq si nqma6 kakav efekt ima..neizvestnostta vazbujda,moje napromer da mu zavarje6 o4ite predi tova i da ne mu kazva6 nakade go vodi6..
лошото, е че нямам много средства,че да го заведа аз на хотели там с рум сервиз да ни сервират ягодки...
моля ви дайте ми савет за нещо наистина нетипчно както казах,обаче да не е с големи разходиблагодаря предварително
Купи си готино бельо - корсет, изрязани прашки или изцяло дантелени бикини или боксерки...и останете насаме у тях или у вас. Кажи му, че се връщаш след малко, облечи бельото, покажи му се, целуни го, бутни го на леглото и....оттам ще върви гладко. Ще свърши работа.![]()
sa ako kaje6 4e i za belio nqma6 sredstvo ...
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Ами нещо романтично,както по-горе казаха,например стриптииз,купи си секси бельо и т.н.
благодаря
![]()
mi striptiz qgodi i smetana/vino ne6to takova..ako se setq ne6to po-razli4no 6te pi6a...
Love you Kris !!!
е само това ли можете да ми предложите....
моля ви раздвижете въображението си,защото аз всичко за което съм се сещала сме го правили ....![]()
=D> \Първоначално написано от усмихнато_момиче
/ \
/ i az mislq 4e tova 6te mu haresa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I az. =D> A i ideqta na `Death`Whore` sushto q biva.Първоначално написано от Анонимко
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Значи облечи си една къса розова поличкаОстани без прашки долу и когато е седнал той ти направи се едно си изпускаш нещо и много яка му се издупи да ти се види п**ката
Многоооо ще го възбудиш :P
Или друга идея както си с някое яка белио му бутни главата към прашките и малко по силно натисниМнооо е приятно
![]()
pak ti moje si spestish kurvenskite saveti nesa vsi4ki kurvi kato teb MADAMMMПървоначално написано от `Death`Whore`
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
стига с тия ягоди бе.... вие бихте ли напраили нещо такова като го предлагате ?
ako ne si mu pravila felacio eto ti edna dabra vazmojnost.garantiram 4e 6te se zaradva!!!to i az bih
![]()
Прекалено много си позволяваш. Май не знаеш значението на думата "курва". Имам гадже от 1 година и това, че съм го правила с него на нестандартни места, не ме прави курва.Първоначално написано от Mike-Jones
Tova sas striptiza e dobra ideq.Az li4no sam se kanila da q osu6testvq,no se 4uda s kakvo moje da se kombinira...Moje bi ako ima6 razbira se vazmojnost da ide6 v tqh ili go pokani vav vas na ve4erq na sve6ti,s romanti4na muzika,vino,edin hubav striptiiz i nakraq edna burna no6t prekarana zaedno.Ne moga da se setq za ne6to drugo
![]()
Благодаря ви за мненията![]()
обаче изрично ви моля още веднъж дайте нещо по нетипчно
казах ви вече аз стримтиз съм му правила,а искам да е нещо което досега не сме го правили...Моля ви се дайте нещо по лудо като савет..
Кажете например кое е най-нетипичното нещо което е правило за вас вашето гадже (или предишнен/на приятел/ка)![]()
благодаря още веднъж за всички мнения![]()
Правила ли си се на курва? Обаче не действа, ако носиш поли или деколтета по улиците. Аз веднъж сложих високи обувки, облякох къса кожена пола и кожен корсет и той веднага щръкна...май му хареса.
еее стига бе мацка,предпочитам да не правя нищо отколкото да приличам на някоя курва![]()
Тогава какво нетипично искаш? Курва си за секса - това не значи, че той ще приеме и занапред този образ. Уж искаш нетипични неща, а си консервативна. Май те е страх да не те помисли за курва в живота.