.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: ТЕЛЕФОН

Guest

ТЕЛЕФОН

ТЪРСЯ ДА СИ КУПЯ ТЕЛЕФОН ДО 200 ЛЕВА С ЦВЕТЕН ДИСПЛЕЙ И КАМЕРКА

Фен
    Град
    Iowa
    кво да ти кажа има сименси на подобна цена но Nokia едва ли ще намериш... търси в www.get.bg защото телефон на старо не си струва да взимаш

Guest
    Цитирай Първоначално написано от kin
    кво да ти кажа има сименси на подобна цена но Nokia едва ли ще намериш... търси в www.get.bg защото телефон на старо не си струва да взимаш
    МОЖЕ И НА СТАРО ДА Е-АМА ДА Е ХУБАВ-НАЛИ ЕДНА БАТЕРИЯ ТРЯБВА ДА МУ СМЕНЯ

Guest
    Цитирай Първоначално написано от StefanqK
    lockvaite temata
    щОООО ДА ЛОКВАТ ТЕМАТА?ТЪРСЯ СИ ТЕЛЕФОН-СЕРИОЗНО НЕ СЕ БАЗИКАМ-АКО НЯКОЙ ПРОДАВА щЕ СЕ РАЗБЕРЕМ МОЖЕ ДА МИ ГО ПРАТИ С СПИДИ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ/НЕщО ТАКОВА БЕшЕ МАЙ/-АКО НЕ Е ОТ СОФИЯ чОВЕКА.
    ТЕБ КО ТЕ БЪРКА?ТЪРСЯ СИ ТЕЛЕФОН-ПРЕчИ ЛИ ТИ НЕшО?АААААААААААААААААААА А?

Фен
    Град
    Iowa
    никой няма да си продаде ГСМ-а ако му се е прецакала батерията... или е повреден нещо или е прекалено гъзар и си сменя телефона всеки месец

Guest
    Цитирай Първоначално написано от kin
    никой няма да си продаде ГСМ-а ако му се е прецакала батерията... или е повреден нещо или е прекалено гъзар и си сменя телефона всеки месец
    МОЖЕ ДА ПРОДАВА НЯКОЙ-НА МЕН МИ ТРЯБВА КАТО ВТОРИ ТЕЛЕФОН-АЗ СИ ИМАМ И ДРУГ-АМА ИСКАМ ДА СИ ВКЛючА И ДРУГАТА КАРТА

П.С.-ОТ СОФИЯ СЪМ-ДА ПИшЕ НЯКОЙ АКО ПРОДАВА

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Е ходи по заложни къщи, магазини където има втора употреба такива. Не те знам какво точно искаш да има, защото за доста под 200 лв може да намерит телефон с цветен дисплей и камера, ама....

Фен
    Град
    не там, където му се иска...
    Пишете си вие, пишете си.... докато модераторите не са се събудили...

Hora, tursete kakvoto vi trqbva, govorete si, razbiraite se. ama zashto tochno tuk ne mi e qsno? Vse pak tova e chastta sex, a tova nqma nishto obshto. Ne e neshto lichno, no prosto ne mu e mqstoto tuk.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Hora, tursete kakvoto vi trqbva, govorete si, razbiraite se. ama zashto tochno tuk ne mi e qsno? Vse pak tova e chastta sex, a tova nqma nishto obshto. Ne e neshto lichno, no prosto ne mu e mqstoto tuk.
    ama molq ti se tva e tretata takava tema v razdela SEX,minalite bqha za nqkav si motor i za oshte neshto beshe....
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Цитирай Първоначално написано от ^KaSiDi^
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    ama molq ti se tva e tretata takava tema v razdela SEX,minalite bqha za nqkav si motor i za oshte neshto beshe....
    Hubavo e, che forumut moje da pomogne na nqkoi i v tova otnoshenie, no prosto ne e tuk mqstoto. Po-dobre da q slojat vuv "Всичко тийн накуп". I vse pak, te moderatorite si znaqt rabotata.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си