.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: daskali

Град
    PLOVDIV

daskali

hei iskam ot vas edin savet.spored vas normalno lie uchenicite da se privarzavt kam uchitelite i da imat lubimi uchiteli.V uchili6te ima6e edna uchitelka koqto naistina be6e mn gotina i mi dopadna.tq obache napusana i sega raboti v drugo daskalo.ta na men mi stana mn gadno za6toto v nachaloto be6e mnogo mila s men.i sega kato q vijdam v reisa vinagi q pozdravqvam i dori q pokanih da se vidim.tq se uj se saglasi obace kato cheli ne mnogo kontakna i taka i ne nameri vreme.gadno mi e.daite mi savet molq vi.
    IT'S MY DREAM

Повече от фен
    Разбира се,че учениците могат да се привързват към учителите.Стига те да се държат добре с тях, да имат съвременни представи,както и да са внимателни с уроците.Нормално е да се привържеш!
    Защо не й се обадиш по телефона и да я помолиш да ти обясни нещо,което не ти е ясно? Тя няма да откаже помощ.Като се видите,завържи разговор,кажи й колко я уважаваш.

Мега фен
    ОО, аз си обичам учителките. Класната, Сариева /макар да я гавря, че е сЕриева...но го казвам, защото е забавно/, Диди...и всичките ми се радват.

Град
    Somewhere in the clouds...
    Ми...тва според мен си е супер нормално Аз си уважавам всички мои учители ...може би бяха мн печени и даже ще си правим среща всички класове заедно с даскалите...не се притеснявай винаги всеки намира в някой от учителите си приятел или нещо такова
    Then every time I turn around
    And you're nowhere to be found
    I know I got a long, long way to go
    Before I can say goodbye to you
    Oh, I got a long, long way I know
    Before I can say goodbye to all I ever knew

Повече от нормално е даже.

Град
    VaRNa es7 8-)
    Смятам , 4е е съвсем нормално ученик да се привърже към поне един учител.Аз съм в ново даскало и имам вече двама любими даскали , ама единият ще се мести и на мен ми е много кофти. Ама чак да се виждаме на кафе...това е малко кофти нали?!

Цитирай Първоначално написано от malka_svalka{pol}
    Смятам , 4е е съвсем нормално ученик да се привърже към поне един учител.Аз съм в ново даскало и имам вече двама любими даскали , ама единият ще се мести и на мен ми е много кофти. Ама чак да се виждаме на кафе...това е малко кофти нали?!
    нормално е...! стига учителя да не е с многооо стари разбирания

иначе малка свалка защо да е кофти да идеш на кафе с даскал ? тфа е най-якото нещо което можеш да правиш с учител (като изключим да се напиеш с него на екскурзия)
    I was born when you kissed me and I died when you left me but I live for the time you loved me !

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Абсолютно нормално е.

Съвет: Обади й се по телефона и се разберете кога и къде да се видите.
    Успех.

Guest
    "нормално е...! стига учителя да не е с многооо стари разбирания

иначе малка свалка защо да е кофти да идеш на кафе с даскал ? тфа е най-якото нещо което можеш да правиш с учител (като изключим да се напиеш с него на екскурзия)"

Прав/а си малкото ама ако те видят приятели с тоя даскал ша си помислят , че си връзкаре примерно!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Emi Da normalno e .......az mn si bi4kam klasnata mi.Mn qka daskalka e prosto The Best
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си