- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- metyli,pynkari,gyzari
sega kajete koe ot trite vi dopada nai-mn.![]()
![]()
§§ Moderated by I don't know who I am §§
§§ точка(и) 1 §§
Най-много ми харесват метълите.То си личи по това че и мъжа ми е металист
А мое ли да кажа ,че си падам по гъдзарки моделки некви бе фиешън да са въпреки ,че всички са еднакви като стил ,но па са се готини пички мухахахахахахах.
Метъли
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
тъпа тема![]()
Мале и 3те са кофти стил ...няма ли нормални дет носат дрехите не с друга цел освен да не са голи
![]()
ami da dobavq oshte edin otgovor,ama kakvo da napisha "NORMALNI HORA"? che metylite ,pynkarite i gyzarite se razlichavat ne samo po stila si na oblichane,a i po razbiraniqta si.no vse pak sa normalni choveshki syshtestva.Първоначално написано от thirteen
![]()
защо няма опция ,,хора,,
нищо лично .но не си падам по :метъли,гъзари и пънкарииииииии
Да,явно не се изразих правилно,но не всеки който се не се облича като метъл или пънкар е гъзар.Първоначално написано от fergieson
gyzari![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
da priema li che sym izvynzemno,sled kato sym metylka,ili po-skoro gothik?Първоначално написано от the_o.c_girl
![]()
от тези три опции .. май гъзари .. , макар, че и по тях не си падам много ..
Думата е "готка".
nqkoi da isk otgovor "SELQNDUR"?![]()
gyzari
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
blagodarqПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
awe ne ochakvah takyv razvrat na neshtata.gyzarite za sega biqt.are we kyde ste?qko jicaaa?
![]()
Няма как да докажеш, че метълите са по-харесвани от чалгарите, защото метълките са много малко, в сайта - да не говорим. Защо изобщо се занимаваш с подобни глупости?
\Първоначално написано от 20/M/Sf
/ \
/ \
/
аз пък си падам по всички![]()
moje bi trqbva6e da dobavi6 RNB-ta
az si padam po po-smyknati mom4eta
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
`Death`Whore` написа:
Думата е "готка".
blagodarq
Мисля че и "готичка" също е правилноНо както `Death`Whore` написа няма как да се докаже , че се харесват повече метълите или пънкарите , защтото чалгарите са доста повече.