- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Май съм отворил гаджето си?
Аз като гледам нито един от вас, освен _Jessy_ и
`Death`Whore`, не са в час по тия въпроси. Върви им обяснявай, че девствената ципа има отвор, че тя не е тапа, която може да се разкъса цялата от едно тампонче, че тя е с различна еластичност при всеки човек, затова някой хора повече ги боли, а други не. Че някои хора дори се раждат без девствена ципа, но това не означава, че те не са девствени. Девствената ципа се разкъсва напълно чак при първото раждане. Едно момиче не е отворено, когато до някаква степен е разкъсана девствената й ципа! Едно момиче вече не е девствено, когато е ПРАВИЛА СЕКС! Когато са й вкарали мъжки полов член!!! А вие спорите с колко пръстчета ше се отвори момичето...![]()
Това с вкарването на пръсти преди секс се прави, за да се предразположи момичето към секс и да не я боли толкова в началото...
Да де, ама някой хора си нямат и на понятие от елементарна човешка анатомия.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
mnogo si open \Първоначално написано от Chiana
/
абе защо на натиснете червения Х в горния десен ъгъл на екрана и не си земете по 1 бира и тетака.....
Значи в такъв случай и аз не съм отворена,така ли?![]()
До колкото знам съм й разкъсал девствената ципа.А цялата ципа пада след раждането![]()
Не, спокойно, не си отворена.
А пич, за да й разкъсаш девствената ципа, трябва да си го вкараш.
НЕ СИ ОТВОРИЛ ГАДЖЕТО СИ! ТЯ Е ДЕВСТВЕНА!!!!
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
fasdas
Не, невъзможно е ... ципата й е по-навътре и не можеш да я достигнеш с пръст
обичам дениту ми{}
Моля те, спри.Първоначално написано от Frank_Lampard
в интерес на истината част от ципата винаги остава-ципата напълно се отстранява при първото раждане.Първоначално написано от _Jessy_
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.
Безпочвен спор.
Четете какво са писали _Jessy_, Чайна и Дет'хор.
Лека вечер ви желая.