.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Аз като гледам нито един от вас, освен _Jessy_ и
    `Death`Whore`, не са в час по тия въпроси. Върви им обяснявай, че девствената ципа има отвор, че тя не е тапа, която може да се разкъса цялата от едно тампонче, че тя е с различна еластичност при всеки човек, затова някой хора повече ги боли, а други не. Че някои хора дори се раждат без девствена ципа, но това не означава, че те не са девствени. Девствената ципа се разкъсва напълно чак при първото раждане. Едно момиче не е отворено, когато до някаква степен е разкъсана девствената й ципа! Едно момиче вече не е девствено, когато е ПРАВИЛА СЕКС! Когато са й вкарали мъжки полов член!!! А вие спорите с колко пръстчета ше се отвори момичето...
    Това с вкарването на пръсти преди секс се прави, за да се предразположи момичето към секс и да не я боли толкова в началото...
    Да де, ама някой хора си нямат и на понятие от елементарна човешка анатомия.
    HardC0re and BDSM forever

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Аз като гледам нито един от вас, освен _Jessy_ и
    `Death`Whore`, не са в час по тия въпроси. Върви им обяснявай, че девствената ципа има отвор, че тя не е тапа, която може да се разкъса цялата от едно тампонче, че тя е с различна еластичност при всеки човек, затова някой хора повече ги боли, а други не. Че някои хора дори се раждат без девствена ципа, но това не означава, че те не са девствени. Девствената ципа се разкъсва напълно чак при първото раждане. Едно момиче не е отворено, когато до някаква степен е разкъсана девствената й ципа! Едно момиче вече не е девствено, когато е ПРАВИЛА СЕКС! Когато са й вкарали мъжки полов член!!! А вие спорите с колко пръстчета ше се отвори момичето...
    Това с вкарването на пръсти преди секс се прави, за да се предразположи момичето към секс и да не я боли толкова в началото...
    Да де, ама някой хора си нямат и на понятие от елементарна човешка анатомия.
    mnogo si open \/

Фен
    Град
    Iowa
    абе защо на натиснете червения Х в горния десен ъгъл на екрана и не си земете по 1 бира и тетака.....

Фен
    Град
    Tree Hill
    Значи в такъв случай и аз не съм отворена,така ли?

Escc
    Guest
    До колкото знам съм й разкъсал девствената ципа.А цялата ципа пада след раждането

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Не, спокойно, не си отворена.
    А пич, за да й разкъсаш девствената ципа, трябва да си го вкараш.
    НЕ СИ ОТВОРИЛ ГАДЖЕТО СИ! ТЯ Е ДЕВСТВЕНА!!!!
    HardC0re and BDSM forever

ajishdjkas
    Guest
    fasdas

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Не, невъзможно е ... ципата й е по-навътре и не можеш да я достигнеш с пръст
    обичам дениту ми {}

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Frank_Lampard
    Не, невъзможно е ... ципата й е по-навътре и не можеш да я достигнеш с пръст
    Моля те, спри.

Фен
    Град
    Майна town
    Цитирай Първоначално написано от _Jessy_
    `Death`Whore` много добре го написа, ама понягога не знам и аз какво правите, все едно въобще не четете!
    С 1-2 пръста може единствено леко да се поразкъса ципата, НЕ И ДА СЕ РАЗКЪСА ЦЯЛАТА! Може и хич да не се разкъса, ако е достатъчно еластична, тва си е до момичето вече!
    Освен това наистина, кво значение има тва, след като СЕКС не е правила. Докато не прави секс си остава девствена... ПСИХИЧЕСКИ...
    в интерес на истината част от ципата винаги остава-ципата напълно се отстранява при първото раждане.

ABSOLUT™ ft Cappy Apple.

Мега фен Аватара на machoka
    Безпочвен спор.

Четете какво са писали _Jessy_, Чайна и Дет'хор.

Лека вечер ви желая.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си