Цитирай Първоначално написано от Emi`
ne ne ..toi ne 4e me e otrqzal..az sii mam gadje..toi su6to..no imahme 1 krasivo priqtelstvo..koeto nqkoga ima6e i iskri..no taka se poly4i,az se opitah da opravq ne6tat,da sme kato predi,no toi kaza 4e predpo4ita da e styden kum men!a az si go iskam kato priqtel..prosto iskam da my pokaja kakvo e zagybil i kakvo e mojel da ima!i iskam da me iska!samo men! no kak ;(
виж "кукло" и аз имам подобен проблем, но може вече е свершил даже...зарибявах се с едно момиче, може би не трябваше но се поовлякох, накрая като я питах дали иска нещо по сериозно тя ми каза че сам поредния които я мисли за кучка, каквата всъщност иска да бъде и успява чесно казано...тя искаше приятелство от мен но след това което се случи аз няма да и го дам и в най-удобния случаи ша и го върна тъпкано
та да се върнем при теб.... имаш същия проблем и можеби момчето е постигнало целта си като те е наранило достатъчно като те е отрязало... проблемът ти...ти си "кучка".. спри да се правиш на такава и няма да имаш проблеми ! тва е моя савет нямам нишо лично към теб просто съвет

п.с.
и след като осъзнаеш някои работи едва тогава може да се върнеш при това момче и да поискаш приятелство, което се самнявам да ти даде изобщо...успех !