- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Predi- na kra4ka ot smurtta
bilo li e razbito sarceto vi nqkoga? i iskalo li vi se e da slojite krai na jivota si , na stradaniqta si . bili li ste sasipani do takava stepen, 4e da posegnete nba jivota si i ni6to da nqma smisal za vas? Ami sega, spomnqte li si za tozi period ot jivota vi? ne mislite li , 4e 6te steli da napravite nai golqmata glupost?Mislite li , 4e vsqko zlo e za dobro ? az opredeleno podkrepqm tova tvardenie!!!!!!!!
mi bih go napravila za mom4eto s koeto sum v momenta
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Била съм наранявана много,имала съм доста тежки периоди,но Абсолютно никога не съм искала да посягам на живота си!Самоубйството за мен е проява на слабост,на бягство.Когато имаш проблеми,трябва да се изправяш от тях.Живота ти е даден да го живееш,да се развиваш като човек,а не сам да си слагаш край на него,когато някъв глупак е разбил сърцето ти!Трудно е ....боли,обикновено изпадаш в лека(или по-силна) депресия,но всичко отминава.Времето лекува...Пък и всичко това малко или много ще те направи по-силна и ще научиш от грешките си![]()
и аз такаПървоначално написано от LP_girl_14
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Самоубийството е най-тъпото нещо.Толкова хора са болни,умират молят се за живот , а "ти" го имаш и смееш да посягаш върху него...депресия-всеки тийн му е минавал през акъла такова нещо,хубаво че на някои не им стиска,други пък се усещат навреме.Просто на тая възраст си вкарваме малко повече филми и си мислим,че живота ни е прекалено сериозен,големи сме.. и че нашия проблем е най-голям и важен.Или пък сяко следващо гадже независимо какъв е за нас е най-добрия до сега,с него се чувстаме различно... не е като останалите и заради такива глупости някои с по слабичка психика са способни да си резнат веничките само защото майка им не им е дала 2 лева да излезнат неска,или им се е скарала.Оплетох се и аз вече чудя се кво по-напред да кажа и накрая нищо не стана...![]()
Az imah takyf moment.. Bqh too0o0lkova naranena.. i tolkova sama.. che si misleh che ako sloja krai na jivota si.. nikoi nqma da zabeleji daje.. Bqh napisala edno proshtalno pismo do nai-dobrata si priatelka v koeto pisheshe che sym gorda che q poznavam i che mnogo q obicham (btw skoro zabelqzah che go nosi v portmoneto si postoqnno.. koeto me zaradva).. Iii inache iskam da kaja na vsichki.. che jivota ni e daden da go jiveem.. I edinstveno ako sami prekasnem taq Bojia volq nie shte bydem prateni v Ada.. Vseki drug grqh moje da byde prosten.. I za vsqko neshto moje da se razkaesh.. :P
Било е разбивано 2 пъти, но не съм посягал на живота си.
eм имала съм моменти на мн гадна депресия, ама да слагам край на живота си заради някъв си там индивид от мъжки пол - аа, не е познал![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Да...имала съм такива настроения за самоубийство. Ама не е било заради някой...а по точно защото такъв "някой" не съществуваше. Чувствах се самотна.. прекалено самотна. Но с времето и с достатъчно изградена воля се научих да живея сама и да не мисля затова, че ми липсва някой, който да държи на мен.
Иначе примерно докато съм стояла на терасата, даже съм се качвала на парапета, но съм премисляла преди това много добре нещата. И освен тях, най-убедителна причина за да не скоча, колкото и смешно да звучи, бяха дърветата долу. Просто осъзнах, че докато падам, клоните им ще ме шибат през лицето и тялото и ще боли доста. И съвсем сериозна причина ми се струваше това.![]()
За един човек никога няма да направя нещо глупаво. Единственото е заради себе си. Но и това няма да стане, защото знам какво представлявам и че това е най-важното. Който не иска да ме опознае и прави прибързани решения, като ме пренебрегва и отхвърля, прави грешка. Има други хора които ще ме оценят. Когато и да стане това.
А едва ли има човек, чието сърце не е било разбивано.. но това не означава, че вече живота няма смисъл. Напротив има още по-голям..да търсиш друг, който ще заслужава сърчицето да тупка за него и ще го пази.
Иначе трябва да живеем за себе си...преди всичко. Колкото и егоистично да звучи.
Съжалявам много. Това по-горе бях аз... Просто нещо излезнах по неизвестни причини....![]()
Някъде огрява.
za sega sam se vubvala samo 2 puti i to i 2-ta puti surceto mi e bilo razbivano na hilqdi pur4eta.sled kato surceto mi be6e razbita 1-viq put iskah da umra,iskah da se samoubiq,no razbrah 4e ne si zaslujava su6toto stana naskoro sled kato razbrah 4e mom4eto koeto mi e mn dobur frend i koeto haresvah si hvana gaje,az togava qbh na more i iskah da se metna ot nqkoq skala,no se zamislih i razbrah 4e nqma smisul i da umra tozi koito haresvah nqma6e da strada za men samo 6tqh da narana blizkite si.
i naitina vqrvam 44e vsqko zlo e za dobro!
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
nikoga ne bih posegnala...a i kato znam,4e toi shte produlji da si jivee,kuf e smisula az da se maham ot toq svqt,kato moga da mu natriq nosa
\
/
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
имала съм много трудни моменти,когато ми се искало да ме няма,просто да изчезна.След време всичко се еоправяло и съм разбирала, колко глупаво е било.
![]()
...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...
Imala sam dosta takiva periodi, no znam 4e nikoga nqma da posegna na jivota si. Vqrvam 4e 6tom sam rodena trqbva da jiveq. Tova 4e v edin moment sym sama i na nikoi ne mu dreme za men ne zna4i 4e prez sledva6tite godini (nadqvam se) ot jivota mi nqma da se slu4at po-hubavi i krasivi ne6taПървоначално написано от sensa
![]()
Дали ми е разбивано сърцето...И това се е случвало един път.Дали помня това време?Сякаш се случи преди малко.Но все пак самоубийството не е решение,така показваш слабост.И да всяко зло е за добро,обичаш някой,той те наранява и те оставя..теб те боли искаш да се махнеш за да не страдаш и като лъч светлина в живота ти идва друг...и те прави щастлива и така докато не намериш човека който си търсила цял животтака наречената голяма любов
![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
to i az taka.... mn gadno,no naistina posle razbiram kolko e bilo glupavo-dori tova posle da sa meseci
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Разбира се,че съм била наранявана!Всички са били наранявани поне веднъж!Само,че не ми се е случвало да мисля за край на живота си!!!
imala sum mn takiva periodi.Ami nz dali ne e tribvalo ili e triabvalo vse taia.Vupreki 4e sega kato se zamislia moje bi ne e triabvalo.Първоначално написано от sensa
Ам...аз мисля,че 'самоубийството' не е решение на какъвто и да е проблем,напротив по този начин се предаваме и показваме на света,какви страхливци сме и всъщност проблемът става НЕРАЗРЕШИМ.Още по-голяма глупост е да посегнеш на живота си заради МОМЧЕ-има толкова други,които може би чакат някое момиче като теб.
Това е...![]()
...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...
дам,кажи речи сега съм в такава ситуация,но се старая да я преодолея,защото все пак живот веднъж се дава на човек,но да си призная ми е малко трудно![]()
Винаги се усмихвай дори да те боли,защото не знаеш кой е влюбен в усмивката ти!!!
Ами не,не ми се е случвало.Но знам,че ако се разделя с приятеля си какво ще стане......
Случвало ми се е да ме нараняват .. но не съм посягала на живота си .. това е най-лесния начин да избягаш от трудностите .. според мен е много по-важно да се ПРЕБОРИШ с тях, а не просто да изчезнеш ..
Хората, които посягат на живота си са най-големите глупаци, които човек може да срещне.Това е най-егоистичното нещо, което може да се направи!Не си струва за никой да си даваш живота, защото това е най-големия дар, който човек получава.Пък и какво ще постигнеш като се самоубиеш?Мислиш си, че ще прекратиш 'страданията' си, но от този акт ще пострадат само още хора.Помислете за близките и приятелите си, за семейството си... Струва ли си за някой мушмул/ка да караш толкова много хора да страдат много повече отколкото си си страдала?Пълни глупости.Чак яд ме хваща на такива хора.
П.П.
Постът ми не се отнася към никой.Просто изразявам мнение.
bi li mi kazala kakvoПървоначално написано от koalka
![]()
bi li mi kazala kakvoПървоначално написано от koalka
![]()