- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Predi- na kra4ka ot smurtta
всеки е бил нараняван малко ими много, аз също не правя изключение. много пъти ме е боляло, но никога не съм мислела сериозно за самоубийство. често съм се питала какво ще е ако просто престана да дишам, какво ще е чувството докато падам надолу..., но никога не съм вземала окончателно решение. по-скоро много често ми се е искало да изчезна някъде където никой няма да ме намери![]()
Според мен 220V са решение, или ако се намира някой трифазен - 360V охооо - кеф!
Самоубиството трябва да бъде нещо уникално, с голяма доза черен хумор и усмиване на живота. Самоубиството било слабост - хах!? Колко от вас биха се пристрашили да си теглят ножа?
Много пъти са ме наранявали, и момчета разни, и "приятелки", но нито веднъж не съм мислила за самоубийство. Защо да им доставям това удоволствие като мога да им покажа, че въпреки всичко, което са ми причинили имам силата и волята да продължа напред?! И все пак, ако нещо се случи с човека, когото истински обичам и на когото истниски държа (а мисля, че съм намерила такъв човек), не знам дали няма да се замисля поне за миг за подобна глупост..
Да,било ми е разбивано сърцето и въобще беше много
кофтиБях готова на всичко ... слава Богу нещата се
подредиха,но и сега не се чувствам особено добре ..и
все пак знам,че няма да посегна на живота си:
1во - още не съм се отаяла до такава степен и
2ро - може би за момента нямам достатъчно смелост и все
още имам някакво желание да продължа напред,въпреки разорованията![]()
Първоначално написано от LP_girl_14
с това мнение съм напълно съгласна![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Сърцето са ми го рабивали, само веднъж. Но никога не съм пробвал да слагам край на живота, нито помислял. И защо. Няма пречина:
1. Цялата инвестиция, правена в теб, било то в храна, обучение и др се срива.
2. Ще липсваш на много хора.
3. Аз докато реша как ще се убия най безболезнено, на мен ще ми мине.
Ами да разбиха ми сърцето преди 5 месеца,бях в мн голяма депресия и то не от загубата на моята любов,а от лъжите,които той наговори.От мъка исках да се самоубия няколко пъти,но само си го мислех,никога не се осмелих да го направя наистина,ако не беше най-добрата ми приятелка всъщност може би нямаше да устоя на "решението" на въпроса.Постоянно се сещам за онези моменти,не знам като какво да ги определя,нямат определение.Не знам дали всяко зло е за добро,защото доброто така и не идва,може би защото аз не му позволявам,още мн оби4ам моя 4овек,но силно се надявам това зло да е за добро,това ми е надеждатаНо определено самоубииството не е решение поне това разбрах
![]()
Да определено съм имала такива моменти.Не съм посягала на живота си,но съм била на крачка.Спирала ме е мисълта,че има хора,които ме обичат и които аз също обичам и не бих искала да ги карам да страдат.Сега като си спомням за тези моменти...да определено смятам,че е щяло да бъде грешка и мн се радвам,че не съм я допуснала.Плюс това живота ми е доказал,че след всяко зло идва добро,което ми връща надеждата.Трябва да имаме и от двете,за да живеем пълноценно.
П.П. А и в крайна сметка имаме толкова много време за смъртта и толкова малко за живота.Да наистина кратко време,което минава така неусетно и никога не се връща назад.Трябва да се държим в трудните моменти и да се радваме максимално на всеки един хубав.
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
Да ти кажа не ми се е случвало.За първи път съм лудо влюбена и съм щастлива.Но знам какмо ще ми е ако с приятеля ми се разделим.Точно това ще искам да направя.
По темата-не ми е минавало през ума да го правя,но със сигурност бих го направил ако по някаква причина не мога да бъда с момичето,което обичам.Бих искал да кажа,че не е просто поредната тийн история,но всички така казват,така че няма да го кажа.Ще изглежда клише и никой не би го повярвал.
П.п.:Много хора са написали какви страхливци са самоубийците,но наистина колко от вас биха си теглили ножа?Щом човек е стигнал дотам той няма страх от нищо,за него СТРАХЪТ НЕ СЪЩЕСТВУВА.Глупаво е да твърдите обратното защото никога не сте стигали до такова отчаяние(или поне 98-99% не са) че да разберете наистина хората за какво се самоубиват.Мога да си го представя и в никакъв случай не бих казал,че човек е страхливец в такъв момент![]()
Е,то е ясно,че някой все ще се заяде,нооо няма значение.Исках да кажа,че ако се разделя с него,което не искам никога да става ще искам да го направя-да се самоубия.Но има ли значение?Ще умре душата ми така и така.Но не съм толкова смела,за да го направя.Първоначално написано от luda`flirtajika
Да,разбивали са ми сърцето и ми се е искало не по-точно да се самоубия,ами просто ей така да умра от нищо,за да му стане гадно.Психиката ми определено на моменти е слаба и изпушвам тотално,но дари понякога да ми се иска да си посегна,знам че няма да имам смелост
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Ако кажа че не ми е идвала мисълта за самоубийство ще излъжа.Преди няколко години имах много тежък период в който се бях изпокарал с всички и бях решил че няма за какво да живея.Но реших че не си заслужава да се погубвам по този начин пък и разбрах че има много неща заради който си заслужава човек да живее.Винаги когато се връщам към онези моменти разбирам каква голяма грешка съм щял да направя.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
Моето сърце е било разбивано много жестоко само веднъж и ми беше много тежко,но не ми беше идвало на ума чак пък да се самоубивам..След това пак имах други такива периоди ама не чак толкова лоши.Идвало ми е доста пъти на акъла да се самоубия,но не и заради момче... в това не виждам смисъл![]()
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
За мое щастие никога не съм страдала така. Такова нещо бих направила само за сегашния си приятел.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
пффф не това ще е е*ати простотията
според мен самоубийство не е решение,а глупост.Не ми се е случвало да страдам чак до такава степен,но мисля че в това няма смисъл няма да променя нищо а само ще избягам от проблема и ще причиня мн страдание на мн хора които ме обичат,ще пропусна мн неща от живота и то за какво?за някои когото не ме заслужава да пропилея живота си и живота на любимите ми хора.Самоубийство за мен не е решение и е най-голямата глупост на света която може да направи човек,да отнеме живота си.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Сърцето ми е било разбито,но да сложа край на живота си не съм искала никога,не ми е толкова слаба психикатаПървоначално написано от sensa
За този момент (по-скоро период) от живота ми си спомням сякаш беше вчера (то образно казано е така ама..) И да всяко зло е за добро,но я се опитай да го обясниш на някой,който е разочарован от любовта,от приятелството,от живота,от всичко...no chance
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Разбивано ми е сърцетоно това не ме е карало да слагам край на живота си просто ми беше тъжно цяла седмица и след това гледах напред и с добри чуства си спомнях за миналото
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Mdam sluchi mi se v nachaloto na tova lqto.Iskah go tova(da umra).I vse oshte go iskam.Sajelqvam,che se nameriha hora,koito uspqha da me razubedqt i da gi poslusham.I bez tova ne iskam poveche da stradam.![]()
Разбивано ми е сърцето, страдала съм много, но вярвам, че това ме направи по-силна. Самоубийството не е решение. В живота всеки го нараняват и ако се самоубиваме заради това... То май няма да останат много живи хора.. Почти никакви дори..
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
i na men mi e razbivano surceto no ne sum smqtala da umiram za tova
Разбито сърце.. ? Заради момче никога не ми е минавало през ума да правя нещо толкова глупаво като самоубийство. Винаги в тежките моменти се сещам, че си имам чудесно семейство и страхотни приятели и всичко ми се струва по-леко. Пък и смятам, че съм достатъчно умно момиче за да осъзнавам, че това е бягство от проблема, а не решение. Всяко зло за добро. Най-голямото ми любовно разочарование ми е повлияло толкова положително, че сега се радвам, нищо че тогава бях като парцал. Което не те убива, те прави по-силен!
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Според мен не си изцяло права.Не е вярно,че ще бъдем пратени в ада и,че е по-лошо от всичко друго!!!!Първо на първо има и хора,които имат серизони причини,няма да споменавам!Живота ти е даден за да правиш каквото искаш с него!ПП:Като си препрочтетох писмото излезе,че подкрепям самоубииството,но не е така.Някой хора жертват себе си заради друг и т.н....Първоначално написано от Nadelina