- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- mastrubirane
iskah da pitam momi4etata kak to4no mastrubirat i ne gi li boli i kolko vreme im trqbva za da se zuzbudiat az obiknoveno se vuzbugdam s vartelivi dvigenia na G to4kata ma poniakoga ne stava nzz .. za6o a me e strah da si brukna otdolu a i nzz do kude trqbva da si vkaram prusta pls KOITO ZN da mi obiasni????????!![]()
![]()
e kak go pravish kato ne si barkash vatre.ti znaesh izobshto koe ti e G tochkata mai q barkash s klitora![]()
Ne me interesuva, kakvo govoriat za men, osven, ako ne e v moia polza.
![]()
ne sam jena,no mislq 4e sama trebva da si opredeli6 da kade da si vkara6 prasta.
USPE6NO EKSPERIMENTIRANE!!!
mi nzz.. na 14 sam obiaSNETE MI PLS G to4kata ne e li nai nagore? i kato se vuzbudi se vtvurdiava? i stava na top4e?Първоначално написано от ~KUCHKATA~
![]()
![]()
хахах, това, което като се възбудиш ти се втвърдявае клиторът ти
![]()
![]()
а G точката е вътре.. ,но .. не мога да ти обясня, трябва сама да си я откриеш...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
айде сега ще с еправя на разбирачка!Ми тва за клитора беше странно ама карай!Значи няма да си намериш G точката докато не се престрашиш да си бръкнеш отдолу!По принцип тая точка е няколко см навътре, на горната стена или там както беше!Четох го в едно списание!Не съм се хващала да я търся!Но по принцип щом си тръгнала да мастурбираш би трябвало да почнеш с нещо не чак толкова....прибързно като онова мастурбиране по филмите!Просто си намери начин!Всичко ще стане от самосебе си!Не знам не мастурбирам, но познавам такива хорица!Трябва сама да си определиш!Първоначално написано от Анонимко
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Пръста го вкарваш във вагината.Това е дупката,през която се прави обикновен секс.Малко трудно ще ти е да не я улучиш,защото няма как да си бръкнеш в уретрата (там,откъдето пишкаш,защото е много малка и не е пригодена за нищо такова),а в ануса...последната е,едва ли ще си бръкнеш там по погрешка,така че определено ще я улучиш!![]()
За да мастурбираш не е нужно да си бъркаш.Много е приятно с подвижен душ да ти се изтрелва струя по влагалището.Или просто да търкаш,което вижда,че си правила...
Г-точката не е отвън!![]()
Когато мастурбирам не ме боли,а ми е приятно.Но ако усещаш болка,просто си извади пръста.
И няма от какво да те е страх!
mi barkash klitora s G to4kata tova koeto stimulirash ti e KLITOR a ako iskash da nau4ish ne6to pove4e za G to4katahttp://www.tialoto.bg/article.php?cat=4&id=1935[/b]
Love you Kris !!!