- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- hora POMAGAITE!!!
priatelkata mi zabremenia no ne znae ot koi a az sam sigoren 4e ot mene, no ne iskam nikoi da razbere.
ta vaprosat mi e ako si napravia operacia za smiana na pola ima li na4in da razberat 4e az sam ba6tata![]()
аве еба ли му майката ве
are molia vi se vlezte mi v polojenie i bez SPAM!!!
И да ти сменят пола, ще си останеш със същото ДНК. Пък и операцията струва доооооооста пари... ти транссексуален ли си че ще си правиш подобни неща![]()
Библията ви учи да обичате ближния си, а Кама Сутра ви учи да ближете обичния си!
dobre a v takav slu4ai kak da si smena DNK-toПървоначално написано от MqY_MqY_f
![]()
![]()
След 100-200 години може и да е възможно... доколкото знам, не можеш...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Библията ви учи да обичате ближния си, а Кама Сутра ви учи да ближете обичния си!
Nqma nachin da si go smenish DNK-to..
P.S. Taq tema mai mai e ot lubimite mi - ebavka![]()
Точно...Първоначално написано от Nadelina
![]()
Oligofren stia sa ebava ve![]()
ne se ebavam,verno me ebat analnoПървоначално написано от ;
![]()
E bravo na tebe be 4ovek!Kak ne te e sram da bqga6 ot otgovornost!A dano triznaci da ima6!![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Ama ko naistina zabremeneqt ot tebe dali shtii tolkoz smeshno, a?
hahahhahhaha ibah smeha pi4 mnoo si zle hahhahaa
А как ще стане номера момче да забременее от момиче? =D>Първоначално написано от wAnTmORe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе човек чуваш ли се какво говориш!!!
ааааааааааа тая тема ме разби тоталнооооо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Xoxo evala pi4.. do sq vsqkakvi se ebavaha s foruma ama tva ne go bqh sre6talПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
АХАХАХА нали![]()
![]()
![]()
![]()