- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Харесва ми.но май е късно .. ?
Predi 9 meseca se zapoznah s edno mom4e to ot togava mn me be6e haresalo no az si imah priqtelkoito mn obi4ah.Nia vajnoto e 4e ne si pokazva6e 4ustvata kum men a postono kazva6e na moqta fr 4e mn me haresa i 4e iskam da e s men,no az vob6te ne go haresvah
.Taka se okaza 4e zaedno rabotim i edin den re6ih me mn hora da otidem na plaja da posre6nem djulait mornik
i toi postono se bazika6e s men pregru6ta6e me i legnah me zaedno na edna havliq i se gu6kah me i obarvah me prez cqlata no6t ne se se celuvali
za6toto az si imam priqtel i si durja na principite
samo 4e ot togava po4nah ne6to da izpitvam kum nego i kazah na edna moq fr da go pita dali me haresva a predi tova toi sprq da mi govori samo me gleda6e vtren4eno postono(sled taq slu4ka) i az mn mi stava6e kuco 4e ne mi govori.Moqta fr otide i mu kaza 4e si go haresvam i toi kazal az emi..... az kakvo da napravq ve4e si imam priqtelka(demek mn kusno se e setila da mu kaji 4e me haresva 4ak kogato si namerih druga)i taka mn vreme mina ot togava pone 2 sedmici i toi po4na da mi govori da mi se usmihva pak postoqno me gleda i se bazi s men kakto predi i nz kakvo da pravq HELP
POMOGNE TE MI I MI DAITE SUVET.
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§