- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- свирки
hora,naposledka pravq mnogo svirki,napravo se pobarkvam ot kef kato gi prabvq,dostawq mi golqmo udovolstvie! a i kato mi svar6at v ustata napravo umiram ot kef,na kakvo se dalji tova?![]()
не разбрах какъв ти е проблема?
"Kogato mi SVAR6VAT"?hubavo e da pravi6 felacio na lubimiq 4ovek,6to ti haresva,no na vseki sre6nat...?dano se 6eguva6,za6toto na kade otiva sveta ako si seriozna!Първоначално написано от Анонимко
![]()
ne se sheguvam!!! daje na kuponi kato piina 2 4a6ki i gi prawq ei taka bez ni6to na nepoznatiПървоначално написано от sweet_loser
![]()
Малее какви хора се раждат.Първоначално написано от sweet_loser
Наистина вече повечето излизат от курвалъка...Първоначално написано от George_tr
Библията ви учи да обичате ближния си, а Кама Сутра ви учи да ближете обичния си!
hora,naposledka pravq mnogo svirki,napravo se pobarkvam ot kef kato gi prabvq,dostawq mi golqmo udovolstvie! a i kato mi svar6at v ustata napravo umiram ot kef,na kakvo se dalji tova?
Да, и един бобър завива шоколада в станиол! Темата е пълна гавра с съфорумците!![]()
poredniq zevzek![]()
Jadna si za sex ili kyrvqsva6 ili neznam
Ами да спретнем тогава една срещичка на форума и да ни отсвириш всички...Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Ujas! Na kude otiva sveta. Ne mi se vqrva da e na poveche ot 15-16 godini. Mladejta se razvrashtava vse poveche i poveche. Edno e da go pravish za lubim chovek, drugo na vseki sreshtnat. Ujas!Първоначално написано от MqY_MqY_f
![]()
![]()
![]()
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
от къде си?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Ааа,вие момчетата навивате тва човече без да знаете от какъв пол е.Представете си да е от същия като вас.Микъде не е уточнило дали е момичеПървоначално написано от the-hero
Бъдете внимателни и не се доверявайте на чужди хора
![]()
![]()
![]()