Nz... kak da zapo4na vsi4ko tova... moje bi 6te kaja 4e sam postval temi otnostno haresvane.vlubvane i vsqkakvi takivi i znam sy6to 4e kogato 4ovek vidi i si haresa nqkoe momi4e/mom4e toi se vlubva parvona4alno v negovata viziq...(i intuitivno i/mu pripisva ka4estva za koito o6te nqma dostata4no osnovaniq... noo .......)

I vse pak ... dnes bqh na glavnata(az sam ot plovdiv) i... takav otivam da qm duneri v edno kato zavedeniice ... ot tolkova godini nasam... ne bqh vijdal takova (u)oslepitelno krasivo momi4e... stoe6e to4no pred men s edna neina kolejka na kasata i be6e super stilno oble(ka)na.... parvona4alno vperih pogled v o4ite i.... neveroqtno sini....oslepitelna 4erna(prava) kosa i velikolepna usmivka....na 19g... i po princip vsi4ko si mi e estestveno... ne se staraq da napravq samocelno vpe4atlenie... osobenno pri flirt... vinagi sam si bil estestven... i sam deistval nqkak si nestandartno po moi si na4in... ... ta v momenta v koito mi zimaha pora4kata... iskah da i kaja "znaesh li 4e imash strahotni o4i" ... .no prosto nz za6to se sdyrjah... moje bi za6toto ne bqh vijdal TOLKOVA KRASIVO momi4e ot nz kolko vreme ...emm tova e ... pi6ete kakvo mislite ... pak i az 6te dobavq

§§ Moderated by I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 пишете грамотно бе §§