.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Ei takviz mi ide da gi pretrepq !!!!!!!!!!!!

pyrvo da si kaja 4e sym adski nervnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!nqkva si nahalna zvyni s nqkva debela na vratata i ma pitat dali ima nqkoi u doma i az vikam ne i sys si4koto si nahalstvo vlqzoha i po4naha da barat si4ko .male hora kvi sa teq be az umrqh ot strah i ne im kazah ni6to.ole ami ako sa otkradnalo ne6to.kvi sa teq nenormalnici i nakraq si trygnaha za kvo vlqzoha da mi byrkat u apartamenta kvi sa teq k*rviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii be mamka mu.BQSNA sym totalno BQsna !!!!!!
    Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    Haha li4i si 4e si malka ne sa li te u4ili kato te pitat nepoznati ima li nqkoi v vas da kazvash 4e ima ili pak policiq ima za taq rabota kazvash im 4e ste viknesh policiqta i ste izbqgat tctcc

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    и са влезли и са барали без да кажат нищо

трябвало е да запазиш самообладание и да не ги пускаш. ако започнат да настояват им затваряш вратата. ако продължават да те тормозят викаш полиция.

Супер фен
    Не е трябвало да ги пускаш

mi te mi vikat ba6ta ti tuka li e ama go narekoha po ime i az vikam ne ii pitat "ami maika ti"? i az vikam ne.i po navik si dyrja vratata 6iroko open i oneq kak si vlqzoha samo sigurno da proverqt dali gi lyja li nz ama pobesnqh napravo.moje pyk i da sa iskali ne6to da otkradnat ama nz bahti horata sa !!!!!! tuko 6to razbrah 4e i na drugata mi kom6iika deto e na moita vyzrast sa i napraili taq gadost!!!!!!ujassssssssssssssssssssssssssssssssssT
    Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    имената сигурно ви ги пише на пощенската кутия...
    ole da verno to i na vratat gi pi6e male kak mojah da se fana na teq skapanqci.to za tui si ima 6pionki de....

Влезнат ли некви такива у назе има ги бия с бухалката и бокса докат умрат
    2 т. системно

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Извинявай много за неудобния въпрос , ама на колко си години ? Трябвало е да бъдеш мъжко момиче и да ги изкараш , а не да се спичаш пред тях . А иначе нещо зели ли са от вас ?

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Хахахахах и да ги пуснеш ей така у вас
    Хахахаххаха!
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    po navik si dyrja vratata 6iroko open
    не бива да държиш вратата широко отворена. когато видиш че звъни подозрителен непознат, съвсем леко ще се показваш и ще отваряш дотолкова че да може лесно да затвориш при евентуална агресия.

sigurno da proverqt dali gi lyja
    не могат да си проверяват просто така. независимо дали ти вярват, могат да влезат само ако ги пуснеш.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    курви? явно момичета са били?
    такива пикли да си бяха позволили да влязат в нас и дами ровят из нещата, щях да ги изкарам с шутове през прозореца?
    а ти малоумна ли си, че да държиш вратата 'широко open' ?
    като търсят ваште - 'няма ги' и затваряш. тва е.
    провери все пак дали не ти липсва нещо и следващия път помисли мъничко.
    алелуя.

Супер фен
    Ае ти си си виновна, НО еееееееееееееееееееебаааа ааааааааааси нахалството е тва. Са е тъпо да ти казвам какво бих им причинил на тия ако случайно се пробват при мен, но като момиче не си постъпила правилно. Трябваше да повикаш помощ незабавно, веднага при съседите и викате полиция или направо ги размазвате.

OMG
    2 т. системно.

Фен
    Град
    Ботевград
    а бе бой до като шава....само тва ги оправя. Така веднъж с баща ми и майка ми си бяхме ходили на село за 2-3 дни и се прибрхме към 03:00 часа. И когато тръгнахме да си отключваме видяхме че бравата ни е разбита. До като оглеждахме дали ни е взето нещо го намерих тъпия циганин в гардероба, а после кво го правихме с баща ми си не е истина. Така че мило момиченце можеше поне да вземеш да им шибенш по една ваза в тях.

to super ama ednata postoqnno si dyrje6e rykata v djoba ot de da znam dali nqma da izvadi nqkoi noj

Голям фен
    Град
    Compton
    Цитирай Първоначално написано от scorpiass
    Влезнат ли некви такива у назе има ги бия с бухалката и бокса докат умрат
    ей туй е истината взимаш ножа и ги гониш или там брадва,чук,бухалка ако ти кажат нещо у краката чак да се разтресе

Повече от фен
    ТРябваше да направиш шоу

Guest
    1.otvaria li se na nepoznati?
    2.mnogo umno da kaje6 4e si sama v ku6ti
    3.da sedi6 bezu4astno,sledk kato te tar6uvat v doma ti

Guest
    1.otvaria li se na nepoznati?
    2.mnogo umno da kaje6 4e si sama v ku6ti
    3.da sedi6 bezu4astno,sledk kato te tar6uvat v doma ti

Eleonora

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    мама и тати не са ли те учили да не отваряш на непознати...
    ...и да не говориш с такива.

П.П. Обади се в полицията.

хахаххахха ти зле ли си да ги пускаш?що някой път не дойдат до нас после майка им и баща им нема да ги познаят ааххаа

що не взе един нож и да им кажеш ся ще ви взема живота майка ви да еба!

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Всички викате "какво щях да им направя"... обаче съм обеден, че повечето ще се стрестнем и няма да направим нищо в такава ситуация. Сега ви е многа лесно да викате това щях да им направя, онова щях да им направя, но ако попаднете в такава ситация, по-голямата част не биха направили нищо. Те крадците и на това разчитат. Иначе това, което ми хрумна е да ги беше заключила вътре в къщата си и да беше се обадила на съседите и на полицията. Тогава няма как да избягат, особено ако си на по-горен етаж.
    11 tochka deaktiven profil.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    Цитирай Първоначално написано от Mo6no
    Всички викате "какво щях да им направя"... обаче съм обеден, че повечето ще се стрестнем и няма да направим нищо в такава ситуация. Сега ви е многа лесно да викате това щях да им направя, онова щях да им направя, но ако попаднете в такава ситация, по-голямата част не биха направили нищо. Те крадците и на това разчитат. Иначе това, което ми хрумна е да ги беше заключила вътре в къщата си и да беше се обадила на съседите и а полицията. Тогава няма как да избягат, особено ако си на по-горен етаж.
    не крадци, ами някакви малоумни пикли, които си нямат работа и са решили да се гаврят с мен.
    алелуя.

Голям фен
    Град
    софия
    дали така ше влезне некои в нас...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си