- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Той иска секс от мен?
abe ti kat si tolkova umna q kaji na kolko ti si go pravila....na 16 li...o wow ...golqma rabotq nqkoi na 14 sa po uzreli i ot 18 godi6ni vuzrasta nqma tolkova golqmo zna4enie kolkoto psixi4eski da e nastroeno momi4eto 6tom tq go iska zna4i tova e.... na 11 ne e normalno na 12 ne e normalno na 13 moje bi pak ne e normalno no vij na 14 momi4eto e dostatu4no golqmo i sama da re6i ..q kaji ti kat be6e na 14 ne si li mislila za takiva ne6ta ..ako si nqmala seriozno gaje moje bi ne znae6 no pove4eto momi4eta i mom4eta mislqt za takiva ne6ta ot kakto sa na 11..sveta ne e takuv kakuvto be6e predi 50 godini kogato e absoliutno nenormalno da go pravi6 na 15-16 i na 17 bilo dosta ceni4no da go pravi6 s nqkoi..boje 70% ot naselenieto go pravi kogato e na 13 i nagore i tova e za6toto vremenata se promenqt... i ni6to 4udno to v seki film v sqka pesen vsi4ko e za lubov i sex ..decata ili po to4no tineijurite se razvivat mnoo po burzo otkolkoto predi 5 godini..za teb moje da e neprostimo no za xorata sega e dosta sre6tano i normalno da praat sex na 13 ..prosto pove4eto xora se 4uvstvat gotovi togava....i tova e vupros na gledna to4ka..tva 4e tvotite predstavi i razbiraniq sa takiva ne zna4i 4e sa i na drugite..taka 4e ostavete momi4eto da pravi kakvoto iska ...mislq 4e ako se 4uvstva6 gotova i iska6 da go napravi6 vqrva6 na 4oveka i si4ko moje da go napravi6 nezavisimo na kolko si i 4e tva e tvoq izbor toq jivot i tvoite re6eniq i postupki ne na drugi.mila 4uvstvai se svobodna da pravi6 kakvoto iska6 ..ne slu6ai nikoi a posliu6ai sobstvenoto si surce..pisna mi ot spe4eni momi4eta koito se praat 4e nikoga ne sa bili na 14...podkrepqm te ako iska6 go napravi re6enieto e samo tvoe i nikoi nqma pravo da te sudi!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()