Цитирай Първоначално написано от ??????
Да,очаквах да ми кажете тва.Не е с мен само за секса,ако беше само за едното ебане щеше да ходи или по курва,или би повикал някои момичета в квартала му,които веднага са готови да се чукат!Той самия ми го каза,и в крайна сметка е така.Защото ако беше само заради секса още на 2-рия път като го отрязах щеше да ме скъса.А и в крайна сметка,ако е с мен защото знае че ще му пусна,не съм единствената която би тръгнала с него!
Tва е майна на по 14 години вече "усещат" благодарение на дългогодишния си опит дали момчетата ги праат шашави им обясняват как в махалата им има още 19723891238 путки тъпи на по 12 години дет ше си легнат с тях обаче те "НЕ" що?шо искат по опитните ..такива на по 14...и за тва кво? "Обичам те ,искам секс, обичам теееееее не съм с теб заради сеска..обаче мн ми се иска...обичам те...ела да гледаме филм утре ..." трудно е да си на 14 и да си девствен бахти..най неестественото нещо е тва!Веднага една краставица в путката в гъза после да не останеш назад и накрая ходи се хвали ква си ездачка..асл;ерйу213ъ4уайскд ...