- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- FORMA NA GURDITE VI?
iskam da pitam momi4etata kva forma na busta imate i na kolko 6e az sam na 14 i imam si normalen bust nito goliam nito maluk ma ne6o mi e zaistren za6o? i va 6e se opravi li ili tyaka 6e mi ostane i kvo da pravia? nemoga da obleka bluza bez sutian 6ot sedi gadnmo a samo ako e po tesna bluskaa sedi dobre ta pls kagete...![]()
e ako si na 14 6te ti se oprai ao ne eot formata.Iz4akai da porasne6 o6te malko i o6te sa ti taka ve4e si e ot formata.Първоначално написано от Анонимко
наблюденията ми са че на момичета със заострени цици после им порастват едри и добре оформени![]()
успех...в началото на растежа си, гърдите на всяко момиче са заострени..след немного време ще са както ти искаш![]()
Абе много са ми гадни моите гърди изобщо не изглеждат добре!Аз съм на 14 и ще се радвам ако всичко се оправи в близките 3 години! [-o<
14 години... даже не след 3 ами по-скоро ще започнат да ти харесватtime heals everything :P
След 2 ще са готини ама след 10 вечеПървоначално написано от totev
а да не говорим, че вече има тийнки с провиснали цици, което е отвратително.
![]()
![]()
Моите не са кръгли, малко са издължени надолу и надясно и наляво. Не са и много заострени всъщност.
МОИТЕ НЕ МОГА ДА ОПРЕДЕЛЯ ТОЧНО КАКВИ СА....А КОЛКОТО ДО ТОВА ЧЕ ТВОИТЕ СА ИЗДЪЛЖЕНИ СПОКО МАЦКА ИМАТ ОЩЕ ВРЕМЕ ДА РАСТАТ И ДА СЕ ДООФОРМЯТ!!!
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
аз съм с кръглички....не се оплаквам.на 17 съм.
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
i moite sa zaostreni...
ми мойте пък са хубавички
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
И моите забелязвам как се променят!преди си мислех,че са увиснали,щото не ми бяха на вратаНо просто са били по-малки,сега са стегнати,може да се каже кръгли(не са като балони де,тва е грозно чк),хубавки,много си харесвам бюста
![]()
![]()
Аз се джойнвам към клуба на мацките, харесващи бюста си.
Моя е някъф малък... да кажем кръгличък. Ама е як![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Моят си има нормална форма и си го харесвам.
Но като имаме предвид какви сутиени има в днешно време, бюстът ти може да придобие каквато форма искаш с помощта на сутиена, тъй че момичетата, които не си я харесват няма какво да се тревожат![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Аз много си харесвам формата на бюста. Закръглен и стегнат.
моите не са много големи.даже бих казала малки,но ми харесват.не са настрани,закръглени са.е можеше малко по-големички да са...ма кво да се прайше се търпим :P
Еми...откъде да знам в каква форма са...Важното е,че си ги харесвам...![]()
НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...
спокойно ,миличка!и да ти порастнат малко още,няма да им се промени формата,просто имаш бюст тип "лисича муцунка",много жени са така,и честно казано,доста мъже го намират за доста сексиПървоначално написано от Анонимко
ианче моите ърди са по-скоро с форма на ябълки,едри са,но и гръдния ми кош е одбре развит...98см ми е обиколката със - и 9 без сутиенмразя подплънки!
Ами аз също съм на 14, но грдите ми са малко по- големи от нормалното за тялото ми. Моите гърди израстнаха още от по-малка, поради причината,че бях напълняла. Отслабнах и естествено и гърдите ми отслбнаха,но само с един номер. В момента ходя редовно на фитнес и както тялото ми така и гърдите ми са в страхотна форма. Размерът им намаля с един номер за което се радвам защото наистина ми бяха доста големички те сега са пак даже повече, защото на слабото ми тяло изглеждат доста големи. Мисля, че гърдитем и са си много добре за възраста ми и се отличават от гърдите на повечето ми съученички. Големи,закръглени и стегнати. Незнам как да го обясна дали, защото точно тогава започнах да напълнявам....?? И някак си им дадох сила :P Моята най-добра приятелка е пълничка, но гурдите и са 2 пъти по малки от моите![]()
![]()
![]()
моите са си стегнати и кръглички![]()