- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хващали ли сте някой да мастурбира?
Само едно нещо.. ROFLMFAO!Първоначално написано от AmOr~E~MoRt
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Весело.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ако бях на твое място,мацка,щех да скоча с кубинката (да,щях да съм една мацка-метълка с големи) у главата на малкия,а после щях да кажа "Е,той сам падна"
Хохохо,а си мислех,че само на мен ми минават подобни мисли из главата.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Значи аз съм виждал как се еб*т миналото лято бяхме в един двор и има един блок срещу нас и по едно време гледаме на мансардата до джама една жена стой на един стол със колената върху седалката и ръцете на облегалката.И гледаме гледам и дълго време се чудехме какво прави и след като видяхме как си чеше оная работа разбтахме за какво става дума.
Във същият блок само че на първият етаж.Там живеят едни германци коуто работят във Марица изток, със една момиче.та сега как стана за да ги видим.Значи стояхме на оградата на една къща където живеят Семейство пияници със дърта бабка.И ние сме се наредили на оградата и шпионираме бабката ама ни стана много тъпо и започнахме да хвърляме камъни по джама и ни усетиха и двамата пияници излезнаха ама ние се скрихме на вътре в озно двор ама на един покрив.И пичниците като се прибраха ние си стояхме просто така.И гледаме на първият етаж двамата германци и момичетп са сами и по едно време единният германец извади един къмшик и започнаха да се шитам по гърбовете и после легнаха ла леглото.
Съседният блок пак на първият етаж.Тъкмо се прибираме и гледам на първият етаж където живеят едни гърци стоят на джама голи и се целуват и мъжът отиде и свали щорите а на жената и се видяхс циците
И трите историй не са ебавка
Я разкажи нещо за китайци, че ми е интересно![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Не е ебавка просто в двата съседни блока има германци и гърци
Не
хах аз съм виждала! с една моя приятелка се разхождахме на спортна софия на поляната и на посред зимата видяхме един пи4 да лъска в храстите...и то 2 пъти го хванахме...2рия път бяхме на 30см от него...и той не ни виждаше или поне така си мислехме..моята приятелка избяга но аз пооостанха да го погледкам....беше надарен...ама да лъскаш на посред зима тва не го разбирам! и пак 2 пъти го видяхме този! жестоко...той като 4е искаше да го видим!
ииииииии жестокоПървоначално написано от Malkiq
Първоначално написано от nimfata
![]()
![]()
ебААСССИИИИ яккииияяяяя смяяяххххххххххххххххххх
![]()
не, не съм...![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Dam... v edin park redovno ima dvama trima,koito go pravqt kato gledat mladite momi4enca
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Първоначално написано от literbebe
Е това направо ме разби
Ами дай и на мен като не ми е интересно да си правя някои неща...
![]()
И аз имам такъв съученик... това е един от случаите в които съм имала подобна среща...втория беше когато хванах един от бившите да лъска на снимката на своята бившаПървоначално написано от literbebe
(е, естествено и това беше деня в който го зарязах
![]()
)
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Един път щото аз обичам да правя луди неща и неми пука от хората, на центара на Благоевград си го извадих и обикалях с мой приятели с изваден кур и хората ми се смееха даже ме снимаха ама беше мн яко !!![]()
![]()
Ole da sq se setih kato 4etqh. Na4i s edna frendka otivame pri edna druga fr i kakto si minavame prez blokovete po naprqko. I po edno vreme gledame nekaf vyv vhoda sybul ga6tite i lyska, i ni gleda. {O_O} Be6e malko stresira6to.
да ама само навънка. Познати до сега не - и слава богу![]()
![]()
![]()
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
ами в градинката пред училище едни се лизаха и после се ебаха.....без никакво притеснение от минаващите![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Първоначално написано от rubi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
недей тка че приятелката ми е метълка с ебаси кубинките ше земе да види тука нещо и ако я изнервя ме заритаПървоначално написано от quench
да ама я съм ямакачи и ше и избегам
![]()
na men mi se slu4i mnogo kofty istoriika vedn1j v reisa rano sutrin kakto si p1tuvam za u4ili6te i edin ciganin si dvije6e dosta stranno r1kata v djoba a v reisa rano sutrin znaete kak e i vadi si ra4i4kata na6iq i hop b1r6e si ustata i obarva drugite hora po edno vreme se pribliji i me barna i men ot koeto izqde 2 6amara i izbqga