.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78

Hybrid View

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от AmOr~E~MoRt
    az kakvo da kaja ...
    tfa be6e predi okolo polovin godina i biv6iq mi priqtel mi dava kliu4ovete ot apartamenta da otnesa ne6to za qdene na brat mu (4-ti klas) poneje be6e bolen malkiq i otvaram si az vratata vlizam i 4uvam nqkakvi stranni zvuci otvaram vratata na hola i gledam malkoto lyska bastuna pred kompa i nai ujasqva6toto be6e 4e gleda6e moi snimki brat mu kato razbra go spuka ot boi za koeto mi be6e malko gadno ...
    Само едно нещо.. ROFLMFAO!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на quench
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Весело.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на quench
    Ако бях на твое място,мацка,щех да скоча с кубинката (да,щях да съм една мацка-метълка с големи) у главата на малкия,а после щях да кажа "Е,той сам падна"
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Хохохо,а си мислех,че само на мен ми минават подобни мисли из главата.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    Любенова махала до чюшмата
    Значи аз съм виждал как се еб*т миналото лято бяхме в един двор и има един блок срещу нас и по едно време гледаме на мансардата до джама една жена стой на един стол със колената върху седалката и ръцете на облегалката.И гледаме гледам и дълго време се чудехме какво прави и след като видяхме как си чеше оная работа разбтахме за какво става дума.

Във същият блок само че на първият етаж.Там живеят едни германци коуто работят във Марица изток, със една момиче.та сега как стана за да ги видим.Значи стояхме на оградата на една къща където живеят Семейство пияници със дърта бабка.И ние сме се наредили на оградата и шпионираме бабката ама ни стана много тъпо и започнахме да хвърляме камъни по джама и ни усетиха и двамата пияници излезнаха ама ние се скрихме на вътре в озно двор ама на един покрив.И пичниците като се прибраха ние си стояхме просто така.И гледаме на първият етаж двамата германци и момичетп са сами и по едно време единният германец извади един къмшик и започнаха да се шитам по гърбовете и после легнаха ла леглото.

Съседният блок пак на първият етаж.Тъкмо се прибираме и гледам на първият етаж където живеят едни гърци стоят на джама голи и се целуват и мъжът отиде и свали щорите а на жената и се видяхс циците

И трите историй не са ебавка

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Я разкажи нещо за китайци, че ми е интересно
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Град
    Любенова махала до чюшмата
    Не е ебавка просто в двата съседни блока има германци и гърци

Супер фен
    Не

хах аз съм виждала! с една моя приятелка се разхождахме на спортна софия на поляната и на посред зимата видяхме един пи4 да лъска в храстите...и то 2 пъти го хванахме...2рия път бяхме на 30см от него...и той не ни виждаше или поне така си мислехме..моята приятелка избяга но аз пооостанха да го погледкам....беше надарен ...ама да лъскаш на посред зима тва не го разбирам! и пак 2 пъти го видяхме този! жестоко...той като 4е искаше да го видим!

Цитирай Първоначално написано от Malkiq
    mi da....ama be6e mn gadno(vapreki 4e posle razkazah na si4ki moi priteli ) mi na4i na nqkva ekskurziq bqhme,ne pomnq kade,i imahme trima tupaci ot klasa,ama super sduhani,nito pieha,nito po jeni hodeha,nito muzika slu6aha,be ujas,pulna tragediq,i te bqha v sasednata staq,i az se ka4vam do moita staq,oba4e oburkah staite i nahluh v tqhnata,a tam slednata gledka:trimata sednali na edno leglo i seki hvanal drugiq za k**a i luskat pi4ovete...abe be6e dosta gadno,ma kvo da se prai,kato nqma jeni za tqh
    ииииииии жестоко

Цитирай Първоначално написано от nimfata
    Хващала съм , прибирах се един следобед (преди няколко години става това) и минавам м/у едни блокове за по-кратко.Там, "скрити" до един гараж гледам 3-4 лапета, 3-4 клас, извадили си (цензура) и се мъчат да лъскат.Спирам се и слушам как охкат и пъшкат фалшиво и по едно време едното извика радостно "Май ми стана по-твърд!" и аз се разсмях с глас... тогава ме видяха, че минавам и започнаха да викат "Ей маце, ела да ти покажа какво е мъж!" ...
    Това , което извика тръгвна към мене с извадена "пишчица" и продължи да ми се кани докато не подминах ...
    ебААСССИИИИ яккииияяяяя смяяяххххххххххххххххххх

Повече от фен
    Град
    Sofia
    не, не съм...
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Dam... v edin park redovno ima dvama trima,koito go pravqt kato gledat mladite momi4enca
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

дам виждала съм,имам двама съу4еници,които в по-безинтересните 4асове си седят на задния 4ин и си лъскат,та ве4е не ми се вижда странно

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от literbebe
    дам виждала съм,имам двама съу4еници,които в по-безинтересните 4асове си седят на задния 4ин и си лъскат,та ве4е не ми се вижда странно
    Е това направо ме разби Ами дай и на мен като не ми е интересно да си правя някои неща...

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от literbebe
    И аз имам такъв съученик... това е един от случаите в които съм имала подобна среща...втория беше когато хванах един от бившите да лъска на снимката на своята бивша (е, естествено и това беше деня в който го зарязах )
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

ВладимирчУу
    Guest
    Един път щото аз обичам да правя луди неща и неми пука от хората, на центара на Благоевград си го извадих и обикалях с мой приятели с изваден кур и хората ми се смееха даже ме снимаха ама беше мн яко !!

Ole da sq se setih kato 4etqh. Na4i s edna frendka otivame pri edna druga fr i kakto si minavame prez blokovete po naprqko. I po edno vreme gledame nekaf vyv vhoda sybul ga6tite i lyska, i ni gleda. {O_O} Be6e malko stresira6to.

да ама само навънка. Познати до сега не - и слава богу
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

ами в градинката пред училище едни се лизаха и после се ебаха.....без никакво притеснение от минаващите
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Цитирай Първоначално написано от rubi
    ами в градинката пред училище едни се лизаха и после се ебаха.....без никакво притеснение от минаващите
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Guest
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Ако бях на твое място,мацка,щех да скоча с кубинката (да,щях да съм една мацка-метълка с големи) у главата на малкия,а после щях да кажа "Е,той сам падна"
    недей тка че приятелката ми е метълка с ебаси кубинките ше земе да види тука нещо и ако я изнервя ме зарита да ама я съм ямакачи и ше и избегам

tc tc
    Guest
    na men mi se slu4i mnogo kofty istoriika vedn1j v reisa rano sutrin kakto si p1tuvam za u4ili6te i edin ciganin si dvije6e dosta stranno r1kata v djoba a v reisa rano sutrin znaete kak e i vadi si ra4i4kata na6iq i hop b1r6e si ustata i obarva drugite hora po edno vreme se pribliji i me barna i men ot koeto izqde 2 6amara i izbqga

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си