.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 78 от общо 78
    Голям фен
    Град
    София
    Три момчета от класа...бяхме на кино и аз се бях загледала във филма, по едно време чувам как някой постепенно започва да диша много тежко. Не им бил интересн филма...

Guest
    Ми да, виждала съм :P беше едно супер сладко момче от моя клас. Събрали сме се стабилярчетата от класа в едно кръчме. Пиеме си денсим си... По едно време гледам на масата седи сладура самичък. Викам си дай да му правя компания... Отивам, сядам срещу него и го заоварям нещо. Ама той момчето нещо много страно ми говори, дясната ръчичка и тя извършва странни движения...
    Викам му "Абе, Крис, кво правиш?" и вече се заливам от
    Той само ми вика "Виж ама " и се смее. Аз го бях усетила нали каква му е занимавката, ама се пак се надигам над масата и го гледам-ама надървен...
    То така и така ми допадаше момчето и аз само се усмихнах, погледнах го в очите, пък той сочи към кенефите и вика "Искаш ли ?" И аз дивата се навих
    После ходихме малко... Ама като се сетя ми става смешно... То ако всяка връзка ми тръгва така

Град
    Varna
    В казармата много често съм секвал наборите си...
    В наща рота имаше няколко списания вероятно останали от предните войници и ги пускахме на други роти за пари... голямо шоу беше, въртяхме ги из цялото поделение
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си