.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    fake
    Guest
    е, и кво?
    вместо да се кефите, защото сегашното наказание(еднакво както за една цигара, така и за 100 грама например) е затвор.Какво предпочиташ?6-7 години затвор(а не дай си боже и повече) или глоба(макар и висока)?щот на мен всяка една година от живота ми ми струва повече от хиляда лева...
    а като нямаш 18 кво се оплакваш?ще оръсят ваште, ако си достатъчно тъпа да се разхождаш пред куките с трева в себе си, и достатъчно тъпа, за да те хванат.
    докато законите и управниците в България са тъпи, всички ще страдаме...
    на мен пък ми харесва да вярвам, че някога/след много, много години/ ще мога да седна някъде, да извадя един масур и някоя кука да ми даде огънче(добре де, говоря образно, да не ми се хванете сега за думите)...просто се надявам да го доживея това време

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Е и какво се ядосвате? Преди наказанието беше до 10 или 15 години затвор плюс далеч по-голяма глоба, а сега глобата е далеч по-малка и изобщо няма затвор. Нормално е да броят марихуаната за наркотик, първо защото човек се пристрастява към нея и второ защото през нея минава пътят към твърдите наркотици.

По-добре не се тъпчете с такива боклуци като тревата.
    11 tochka deaktiven profil.

Цитирай Първоначално написано от Mo6no
    Нормално е да броят марихуаната за наркотик, първо защото човек се пристрастява към нея и второ защото през нея минава пътят към твърдите наркотици.
    Скоро ще бъдат изнесени лекции за това, че човек не се пристрастява към тревата, че тя е абсолютно безвредна, че "отваря съзнанието" и тем подобни...

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Нормално е да броят марихуаната за наркотик, първо защото човек се пристрастява към нея и второ защото през нея минава пътят към твърдите наркотици.
    Скоро ще бъдат изнесени лекции за това, че човек не се пристрастява към тревата, че тя е абсолютно безвредна, че "отваря съзнанието" и тем подобни...
    Дори и да е така(а според мен не е), остава фактът, че марихуаната е първата крачка към твърдите наркотици.
    11 tochka deaktiven profil.

Guest
    Дори и да е така(а според мен не е), остава фактът, че марихуаната е първата крачка към твърдите наркотици.
    e twa zawisi ot 4oweka.

fake
    Guest
    по тая логика кафето и цигарите са първа крачка към марихуаната.извод-не пийте кафе, за да не почнете да се бодете.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Метълката
    мдам, да си ме видят на наше и много по-добре

яд ме че не прават разлика от твърд наркотик

Мн си зле ма, дано те фанат и не да те глобат ми да те пратат в ТВУ...тъпа наркоманка

Guest
    Цитирай Първоначално написано от fake
    е, и кво?
    вместо да се кефите, защото сегашното наказание(еднакво както за една цигара, така и за 100 грама например) е затвор.Какво предпочиташ?6-7 години затвор(а не дай си боже и повече) или глоба(макар и висока)?щот на мен всяка една година от живота ми ми струва повече от хиляда лева...
    а като нямаш 18 кво се оплакваш?ще оръсят ваште, ако си достатъчно тъпа да се разхождаш пред куките с трева в себе си, и достатъчно тъпа, за да те хванат.
    докато законите и управниците в България са тъпи, всички ще страдаме...
    на мен пък ми харесва да вярвам, че някога/след много, много години/ ще мога да седна някъде, да извадя един масур и някоя кука да ми даде огънче(добре де, говоря образно, да не ми се хванете сега за думите)...просто се надявам да го доживея това време
    Откъде да по4на..
    Ами първо-
    дале4 по- лесно е да глобиш по веднъж 200 000 пълнолетни тревопафкатори в България, отколкото да им намериш място в затвора , 4е и да ги храниш по 6,7 или 15 години..
    Освен това съм то4но един от тези 200 000 пълнолетни български тревопуши..
    И отгоре на вси4ко ВЕ4Е съм си искал огън4е от куки с цигара с трева,
    макар и слу4аят да беше твърде особен( куките бяха помъкнали със себе си непълнолетна непозната към твърде тумно и пусто местенце , нямах огън4е, и единствения на4ин да се сдобия бързо с огън4е и да осуетя съмнителните намерения на загорелите "органи на реда" ,който напушения ми мозък успя да измисли, беше да отида и да си поискам огън4е с рехаво натъпканото в изпразнена цигарка коз4е..

п.с. заповядай тук:
    http://promena.org/forum/viewforum.php?f=11
    за да се запознаеш с една малко по- цивилизована и смислена дискусия по въпроса

fake
    Guest
    вече влизам там
    и все пак, кое предпочиташ-да те хванат и да те глобят, или да те хванат и да те вкарат в затвора?
    а това с огънчето уау О.о направо не мога да го повярвам...какво стана после?

Guest
    ами дадоха ми огън4е с въпроса "Ама тук да няма марихуана?"
    на което отговорих:
    "А, съмнявам се, ако имаше щях ли да си искам огън4е от вас?"
    след което запалих, върнах им запалката и им духнах малко дим в лицата..
    после се обърнах и с големи кра4ки по4нах да се отдале4авам.. докато се усетят и ме настигнат беше по4ти свършило.
    "Ама на нас на марихуана ни замириса.."
    "Ами възможно е(последна дръпка), аз ви казах, 4е се съмнявам." при което хвърлих рол4ето нейде дале4е в храстите.
    Те ми поискаха документите, извадих си документите и поискахте да се легитимират , при което про4етох името на единия на глас, така 4е стресираната тийнейджърка с тях да може да го запомни и (евентуално)да подаде оплакване.
    Това стресна малко куките, поискаха да ме пребъркат.
    Казах им , 4е по принцип нямат право да го правят, но 4е нямам нищо против да го направят..
    пребъркаха ме набързо и естествено пропуснаха кашенцето

А ина4е между глобата и затвора предпо4итам да не ме хващат. Ако ли пък недай си Боже ме хванат преди декриминализацията, тогава независимо дали ме осъдят или ме глобят , ще ги осъдя в Страсбург, 4е ми нарушават правото за избор на ле4ение.. не 4е съм болен, но страдам от пост-оперативна невралги4на болка в прерязани нервни окон4ания.. която освен от трева от нищо друго несе повлиява така благоприятно.
    п.с.предпо4итам да си нямам общуване с куки. Когато оба4е се налага, правя така, 4е да съжаляват, 4е са решили да се занимават с мен.
    В крайна сметка се у4а за юрист, и ако не мога да затапя устите някакви си куки, как ще затапя устите на прокурорите един ден??

fake
    Guest
    хахаах, мисля, че се сетих кой си
    евала на такива като теб =D>

ne znam kak e na va6ata planeta, no na moqta kukite znaqt koi sa pafka4ite, no ni6to ne im kazvat pod predlog 4e iskat da izlovqt golemite ribi... vseki vtori si gleda koz vka6ti, a na tehnite ne im puka... trevata e narkotic to4no tolkova kolkoto i alkohola, kafeto, cigarite, sladkoto i kvo li o6te ne... vsi4ko si zavisi ot 4oveka. globite nqma da opravqt ni6to, izhoda e legalizaciq, pak i ne mislq 4e tva e nai-golemiq problem na darjavata ni v momenta

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    e twa zawisi ot 4oweka.
    хахаххаахаххахаххаххаха яко митове имате в главата ЕЙ аххахахахаха

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    absolutno s1m ZA tazi globa!dano pone ako vi obrulqt 2-3 p1ti da se vrazumite [/u]
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

аз бих казала 4е е по добре ако ни харесва да си пу6име и това е а не само да се криеме и да пла6таме да направят като в Холандия така 6те е наи добре

ae hora kvo tolkova iskate da na globqvat nie deto pu6im treva ??? kav vi e problema na vas daje nqkoi be6e napisal 200 000 lv globa da ima xuhauhxa zemi se 4ui malko !!!

Guest
    УРААААААА ЩЕ ПРАЗНУВАМ \/ НЕ 1000, А 99999999999 лв. ДА Я НАПРАВЯТ, ТАКИВА НАРКОМАНИ КАТО ВАС ТРЯБВА *******(айде да не казвам че ще ме модерират)
    П.С. да го направят като в Китай, вкарват те в дом за превъзпитание и за 1 година забравяш какво е марихуана!

Guest
    П.С. да го направят като в Китай, вкарват те в дом за превъзпитание и за 1 година забравяш какво е марихуана!
    В Китай драги ми анонимко РАЗСТРЕЛВАТ а не се опитват да превъзпитават, ОБАЧЕ ИМЕННО В КИТАЙ ПРОЦЕНТЪТ НА ХЕРОИНОЗАВИСИМИ РАСТЕ НАЙІ БЪРЗО, (на второ място е Сингапур, където за дрога бесят) В ХОЛАНДИЯ ПРОЦЕНТЪТ НА ХЕРОИНОЗАВИСИМИ НАМАЛЯВА, защо ли???

колкото до глобата за трева- 1000 лв ще плащат тези от хванатите с трева, които имат 1000 лв. тези, дето нямаме и 10 лв щели да ни намират работа принудително, докато си изработим 1000-та лева.
    Да прекопаваме паркове и градинки
    И да ги ОЗЕЛЕНЯВАМЕ

ae aman ve4e pu6i6 treva i si narkoman tva e suepr tapo we to togava seki 3-ti e narkoman
    a nito sam zavisim ot treva ta da kisna 1 godina v ludnica zemete malko da si obmislqte mneniqta

Град
    Bulgarien
    В Китай РАЗСТРЕЛВАТ а не се опитват да превъзпитават, в Сингапур пък,за дрога бесят
    Само така трябва да се действа, то от дума не разбирате.
    ...Arbeit macht frei...

Цитирай Първоначално написано от TheArchEnemy
    bravo na tqh!!!takiva ne6tastni narkoman4eta i trevoman4eta da stanat po-malko.zatva e taq globa.trqbva da je da e 10 000 i kato trqbva posle va6te da pla6tat da vi prebiqt i da vi nakajat za 1 godina i da vi doide akula v tupite bezmozu4ni glavi i 6e vidime posle dali 6e pu6ite pak.gadni pedal4eta.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    2 точка от правилника!
    Благодаря!
    еи ти ако ми паднеш на гюме сще те еба ама яко да знаеш иначе глобата не е 1000 лева а аз незнам да ли изобщо има такава мен ме хванаха с 3-бонбона и 7-цигари и нищо
    Nqkoi pyt moje bi...

Супер фен
    Ми СТАЧКАААААААА
    Кво е тва, не стига че на покрива на блока ми има 2 или 3 саксии с тревица
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Браво деца!Моър наркотици + алкохол и по-малко глоби .Напред към модернизацията!

Фен
    Град
    Казанлък, BTW:М съм

Re: 1000 лв. глоба за притежание на трева?!?!

Цитирай Първоначално написано от Метълката
    УАТ ДА ФАК ?!?

Какво ше ми направат като немам 18 бре.
    Ама какви да тия простотии...тревата ше ми преследват....Ако ме спре да ме джоби некои 1000 процента ше има неприятности (немам къде да я скрия в нас и си я мъкна с мен ).Не по много де, ама все пак.

Аре да стачкуваме!!!!!!!!
    Ох колко си зле...Тъпа путка напуши се до смърт.Един ден като имаш деца и тех ли ше напушваш.Отвратително селско тъпо същество.Дано ти падне скала на сиренясалата тиква та да се върнеш в реалносттa!

РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!

Голям фен
    Град
    Memphis
    ne 1000 ami 10000 xilqdi trqbva tiq narkomani i drusalki stoqt na peikite i se nalivat kato marshi s bira i masuri i to momi4eta to tova ne e momi4e am marsha e napravo mirishi na pot cqlata izrodi
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си