.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Фен
    Град
    Pico-Union District
    Цитирай Първоначално написано от gestapo
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    П.С. да го направят като в Китай, вкарват те в дом за превъзпитание и за 1 година забравяш какво е марихуана!
    В Китай РАЗСТРЕЛВАТ а не се опитват да превъзпитават, в Сингапур пък,за дрога бесят
    Само така трябва да се действа, то от дума не разбирате.
    Дано в следващия си живот да се родиш като полски евреин през 40-те. Много ми се иска тогава да се запознаеш с тези СС-овци и гестаповци от твоите сексуални фантазии.

Град
    Bulgarien
    Цитирай Първоначално написано от Psycho Realm
    П.С. да го направят като в Китай, вкарват те в дом за превъзпитание и за 1 година забравяш какво е марихуана!
    В Китай РАЗСТРЕЛВАТ а не се опитват да превъзпитават, в Сингапур пък,за дрога бесят
    Дано в следващия си живот да се родиш като полски евреин през 40-те. Много ми се иска тогава да се запознаеш с тези СС-овци и гестаповци от твоите сексуални фантазии.
    Хехе това май са твойте фантазии психо такъв... Като научиш фактите по история които знам аз тогава се обаждай.
    ...Arbeit macht frei...

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от Psycho Realm
    Хехе това май са твойте фантазии психо такъв... Като научиш фактите по история които знам аз тогава се обаждай.
    da tova e vqrno naistina taka pravqt tam drupnatite si e ebalo maikata 4el sam vqrno e
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

qla da mi kaje6 v o4ite 4e sam narkoman 6tot pu6a treva i 6e si sabira6 zabite we!!!golemi ste razbira4i

oho, az po skoro bih sprql trevata , vmesto da praq sta4ka , 6tot kat mine polovinata gred pokrai tebe, i te 4aka dojivitna prisada
    antiGEImarskakoalitziq za pekani hora

fake
    Guest
    на всички ще препоръчам да гледате филма трева - продава се в "На Тъмно", ОЧЗ, другаде не съм сигурна къде...само 5 лева е, а обяснява доста неща и е адски интересен...бих го ъплоуднала някъде, но 5те лева, които даваме за диска отиват за Промена, та..няма да го ъплоудна

tez zako ne zemat da q legalizirat chi globi fkarvat .... super tapotiq

mi edin tip go hvanaha s 1 gram i sega go sadqt,pod domashen arest e ve4e ot mesec i neshto i ne se znae s akkvo shte se ottarve taka 4e....kvo stava

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    А е т'ва е много кофти един френд така го караха да плати 1000 лв. много тъпо майна.Аз колко тряя съм плащала в живота си не ми е ясно такова

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от TheArchEnemy
    bravo na tqh!!!takiva ne6tastni narkoman4eta i trevoman4eta da stanat po-malko.zatva e taq globa.trqbva da je da e 10 000 i kato trqbva posle va6te da pla6tat da vi prebiqt i da vi nakajat za 1 godina i da vi doide akula v tupite bezmozu4ni glavi i 6e vidime posle dali 6e pu6ite pak.gadni pedal4eta.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    2 точка от правилника!
    Благодаря!
    Мечтата ми се сбъдна, най накрая ше се прочистят пейките по парковете от лигавите НАРКОМАИИИ .
    2т. системно

Град
    Градската,Плевен
    ба тук не става дума за наркомани ! тва че пушиш трева по никакъв начин не те прави наркоман ! наистина всички вие с тия тъпи ограничени мнения идете до на тъмно,земете си трева и може би ако все още не са ви напълно промити мозъците от тъпото общество и от хората коит слага тревата наравно с хероина,ще осъзнаете че тревата наистина може да се нарече наркотик колкото цигарите и кафето !
    или пък ако не ви се дават 5 лв поровете в нета в сайта на промена пише супер много неща , също и на rasta.cult.bg .....
    Кампания "Слушането на чалга ви превръща в шибан идиот" присъединете се към нас!

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Много се радвам за глобата!
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Голям фен
    Град
    Compton
    Цитирай Първоначално написано от Eleonora
    Ми СТАЧКАААААААА
    Кво е тва, не стига че на покрива на блока ми има 2 или 3 саксии с тревица
    мноо си зле ама честно ко мислиш че някой щи повярвя че отглеждаш и че има 2-3 саксий тряя да си мноо зле сиг не знайш как се отглежда или свива
    иначе по темата не пафя тейче мен на ма боли

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от FUNKY_MONKEY
    ба тук не става дума за наркомани ! тва че пушиш трева по никакъв начин не те прави наркоман ! наистина всички вие с тия тъпи ограничени мнения идете до на тъмно,земете си трева и може би ако все още не са ви напълно промити мозъците от тъпото общество и от хората коит слага тревата наравно с хероина,ще осъзнаете че тревата наистина може да се нарече наркотик колкото цигарите и кафето !
    или пък ако не ви се дават 5 лв поровете в нета в сайта на промена пише супер много неща , също и на rasta.cult.bg .....
    И твоя ден ще дойде наркоманино !
    2т. системно

Фен
    Град
    East.Side.of.KarNoBaT
    не искаме легализация, просто ни оставете! (тфа е адресирано към куките де ако някой не е чатнал)

Голям фен

Re: 1000 лв. глоба за притежание на трева?!?!

Цитирай Първоначално написано от Метълката
    УАТ ДА ФАК ?!?

Какво ше ми направат като немам 18 бре.
    Ама какви да тия простотии...тревата ше ми преследват....Ако ме спре да ме джоби некои 1000 процента ше има неприятности (немам къде да я скрия в нас и си я мъкна с мен ).Не по много де, ама все пак.

Аре да стачкуваме!!!!!!!!
    spored men ako te hvanat da pu6i6 treva i ne trqbva da te globqvat ni6to da pravqt za6toto taka vredi6 samo na sebi si, no hvanat li te da prodavash togava ve4e trqbva da ima nqkakva globa.. i da sta4kuvate ni6to nqma da se promeni !
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си