- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 1000 лв. глоба за притежание на трева?!?!
Дано в следващия си живот да се родиш като полски евреин през 40-те. Много ми се иска тогава да се запознаеш с тези СС-овци и гестаповци от твоите сексуални фантазии.Първоначално написано от gestapo
ХехеПървоначално написано от Psycho Realm
това май са твойте фантазии психо такъв... Като научиш фактите по история които знам аз тогава се обаждай.
...Arbeit macht frei...
da tova e vqrno naistina taka pravqt tam drupnatite si e ebalo maikata 4el sam vqrno eПървоначално написано от gestapo
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
qla da mi kaje6 v o4ite 4e sam narkoman 6tot pu6a treva i 6e si sabira6 zabite we!!!golemi ste razbira4i
oho, az po skoro bih sprql trevata , vmesto da praq sta4ka, 6tot kat mine polovinata gred pokrai tebe, i te 4aka dojivitna prisada
antiGEImarskakoalitziq za pekani hora
на всички ще препоръчам да гледате филма трева - продава се в "На Тъмно", ОЧЗ, другаде не съм сигурна къде...само 5 лева е, а обяснява доста неща и е адски интересен...бих го ъплоуднала някъде, но 5те лева, които даваме за диска отиват за Промена, та..няма да го ъплоудна
tez zako ne zemat da q legalizirat chi globi fkarvat .... super tapotiq
mi edin tip go hvanaha s 1 gram i sega go sadqt,pod domashen arest e ve4e ot mesec i neshto i ne se znae s akkvo shte se ottarve taka 4e....kvo stava![]()
![]()
А е т'ва е много кофти един френд така го караха да плати 1000 лв. много тъпо майна.Аз колко тряя съм плащала в живота си не ми е ясно такова
Мечтата ми се сбъдна, най накрая ше се прочистят пейките по парковете от лигавите НАРКОМАИИИПървоначално написано от TheArchEnemy
.
2т. системно
ба тук не става дума за наркомани ! тва че пушиш трева по никакъв начин не те прави наркоман ! наистина всички вие с тия тъпи ограничени мнения идете до на тъмно,земете си трева и може би ако все още не са ви напълно промити мозъците от тъпото общество и от хората коит слага тревата наравно с хероина,ще осъзнаете че тревата наистина може да се нарече наркотик колкото цигарите и кафето !
или пък ако не ви се дават 5 лв поровете в нета в сайта на промена пише супер много неща , също и на rasta.cult.bg .....
Много се радвам за глобата!
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
мноо си зле ама честно ко мислиш че някой щи повярвя че отглеждаш и че има 2-3 саксий тряя да си мноо зле сиг не знайш как се отглежда или свиваПървоначално написано от Eleonora
иначе по темата не пафя тейче мен на ма боли![]()
И твоя ден ще дойде наркоманиноПървоначално написано от FUNKY_MONKEY
!
2т. системно
не искаме легализация, просто ни оставете! (тфа е адресирано към куките де ако някой не е чатнал)
spored men ako te hvanat da pu6i6 treva i ne trqbva da te globqvat ni6to da pravqt za6toto taka vredi6 samo na sebi si, no hvanat li te da prodavash togava ve4e trqbva da ima nqkakva globa.. i da sta4kuvate ni6to nqma da se promeni !Първоначално написано от Метълката
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()