vashte znaqt li che pravite sex?
интересен въпрос.. знаят
![]()
Не бих им споделил , но мисля че си личи в повечето случай когато съм правил .......
e kak bi moglo da si lichi![]()
ne sam im kazvala,nqmam i takiva planove,no mislq 4e i dvamata dori ne smeqt da si go pomislqt-az sam malkata da6terq vse pak.......
еми не, не знаят според мен...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Abe znaqt 6toto me fanaha 1 pat ....![]()
![]()
hahha znaqt dam...ama vapreki tva im se 6te da ne znaqt![]()
Не ги интересува кой знае колко. Иначе им е ясно.
am predpolagat. nema kak se pak sa v1zrastni i znaqt za kakvo stava duma...:P
и аз мисля,че нашите незнеят
и аз съм "малкото" момиченце в къщи и може би дори не смеят да попитат за да не разберат,че времето върви и хората порасват![]()
Понякога питам мама за сексуални неща - дали са нормални. Знае. И дори да не И бях казала, че имам гадже, че съм правила секс и да бях отрекла, тя не е толкова наивна - на 20 години съм.
май не....![]()
разбира сенаще са пичове и много често се базикаме взаимно със неща свързани със секса
![]()
обичам дениту ми{}
да и аз с наште така се се базикам ,ама и те не пропускатПървоначално написано от Frank_Lampard
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
майка ми знае и много свободно си говорим на тая тема, а пък татко сигурно знае или се досеща ама засега не е споменавал нищо пред мене![]()
а майка ми беше казала че я е питал дали знае,ама тя се праила на ударена "ааа не знаааам,откъде пък да знам"
![]()
![]()
ne
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
e,normalno e da znaqt,na 19 godini sum i ostava6e da ne praq sex...a ina4e o6te kato bqh u4enik,seki pu kato otivah na kupon,ba6ta mi mi razpravq6e...a kaputi vze li si...iii taka o6te ot togava znaqt![]()
Дамз, знае си всичко майка ми...![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
DA
Ti vqrva6 v lubovta sled jivota , nali?
A vqrva6 li v jivota sled lubovta?
HAHAHHAHAHHAHHAHHAHAHHAHAHAHhahhaHHahhahahahПървоначално написано от the^one
LUDNICA
и аз мисля,че нашите незнеят
и аз съм "малкото" момиченце в къщи и може би дори не смеят да попитат за да не разберат,че времето върви и хората порасват
ми такава е няма начин винаги ще си ... колкото и да порастваш ?!
!
оТносно родителите ... Не ми се бъркат ... само бащата споменава
Сине Зел ли си си 3-те П-та .... ППП
И аз 1-вия път викам бе ти добре ли си
и той :
Пари
Паспорт
Презарвативи ..... и така
Майка ми знае със сигурност. Баща ми сигурно вече се е сетил...![]()
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.