- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- vajni li sa muskulite
sas ili bez muskoli?kakv tip haresvat jenite?tova 6te pomogne na mnogo mom4eta!!!MOLQ DA OTGOVARQT SAMO JENI!
Вечните въпроси ... Важни ли са мускулите.. важен ли е размера.. големи ли да са гърдите.. Всеки с предпочитанията си. Логично е в тази тема да има различни отговори. Някои ще хареесват мускули.. други не .. То си е ясно. А самите момчета ако им харесва да имат мускули си правят .. мъчат се.. трудят си .. и си правят. Като не им харесват мускули нищо не правят и толкова. Не знам с какво ще ти помогнат отговорите на момичетата тук, при положение, че всяка има различен вкус. Една ще е фенка на Мариян, друга на Божинов, трета на LL Cool J. Е и? Ти няма да се промениш.
Наздраве със Спрайт.
spored men ne sa vajni ... ama vse pak ako iskash da imash po4ni da se zanimavash sys sport ili da hodish na fitness... ima edin laf "tova ,koeto si go napravish ti... nikoi drug ne moje da ti go napravi"![]()
Важен е един друг мускул
БТВ, мускулите ли ще ти подарят букет на среща или ще те заведят на място, което няма да забравиш дълго време?
Значи аз си тренирам редовно и не пия никви химий и прочия стна вече година и малко...но това не промени нещата отностно момичетата...лично на мене дори и не ми пука....вярно че поне малко мускули да имаш е яко не го крия...надъхвация си еиначе кво да ви кажа ....но има една пропорция...на по голямо тяло нормален член изглежда малък заради размера на тялото ...и обратно....аз продължавам да си тренирам и не ми пука
Тренирам за да докажа че на тъпите химици че може да имаш яко тяло и да дигаш много без химий и да не можеш да го дигнеш на 25-30.....
важни са
/rossa./
Не е задължително мъжът да има мускули,за да го харесват жените.Не е нужно просто.Хубаво е един мъж(поне за мен),да е силен и да е сексапилен,но това не значи,че ще е харесван от жените.Ако е тъп и прост няма да се радва на голяма женско внимание.Мъжът може да привлича не само с мускули и физика,а и с характер,чар и т.нХубаво е,когато ги има и двете.
имаше един пич дето беше казал "не ми трябват мускули , за да съм силен" - те и аз така![]()
абе каквото и да си говорим , симетричното тяло с нисък процент мазнини, широк гръб и плочки на корема се предпочита от жените (разбира се, при други равни условия)
Имено....много беше прав потребителя преди менУспех на всички
![]()
Аз пък не държа на мускулите и дали е с плочки или не няма да ме спре да съм гадже с някой,ако той въплащава онези качества,които търся в 1 мъж!
Ne muskulite sa nai-vajnoto v muja. Ako go obichash i durjish na nego, te sa poslednoto neshto, koeto gledash. Vajno e otnoshenieto mu kum teb. Vse pak razlichni hora, razlichni vkusove. Ponqkoga moje da e v plus, no ne e nai-vajnoto.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
хехехе...колко сте забавни...не били важни мускулите...Очевидно при първия контакт с представител на противоположния пол няма как да бъдеш привлечен от моралните качества на един човек,който не познаваш...и Очевадно процента е нищожен някое момиче да хареса някоя лоена топка...или пак някои ектоморф дето тежи 40 кила с мокри гащи...за мъжете да не коментираме....може да прозвучи малко грубо спрямо момичетата,за което се извинявам...но обобщено нещата стоят тъка: Нема цици и дупе...нема интерес...
Пред мускули предпочитам кльощав мъж.
Ne sa vajni poradi prostata pri4ina,4e ne te sa nai-vajnite v edin 4ovek![]()
Ами не ! Аз сам блзио 1.80 и нямам грам мускул ама мацките мн ми се кефатПо-важно е дали ще ти харесат излъчването и характера от колкото физиката
mi za men specialno sa vajni,i to ne za6toto taka 6e me haresat pove4e jeni,a 6toto az taka se haresvam.treniram si redovno,nito sum nqkvo govedo nabluskan s himiq,prosto taka 4e da se haresam,a kvo mislat drugite,boli me fara.vajnoto e na men da mi e got![]()
Няква среща 8-[quote=machoka]Първоначално написано от `Death`Whore`
СигласенПървоначално написано от machoka
Аз може да нямам много мускули, ама ме помнят момичетата с които съм бил
![]()
И с теб съм съгласен. Аз съм и малко по-височък. Явно има ефектПървоначално написано от ateto
![]()
Дрън-дрън. То нека да си тъп като гуменка, пък помпи колкото искаш - без ефект. Аз съм сравнително слаб, но не се оплаквам от липса на женско внимание.Първоначално написано от sweet_loser
Я съм си доста атлетичен бил съм и напомпан когато тренирах ,но разлика нямаше.Просто повдига самочувствието нищо повече ,но и това е достатъчно.
нямам излишни мазнинки..ама пък и не съм и буца...ама...нямам проблем заради това нещо..
razbira se 4e ne sa vajni kakvo da ne bi da si izbirame mom4etata po tova kolko muskulesti sa vqrno e 4e mom4e s muskuli pravi strahotno vpe4atlenie no tova ne e nai vajnoto![]()
"jenite haresvat po sluh, a mujete po ogled" Edno sebeovajava6to se mom4e bi trqbvalo da podurja nqkakva fizi4eska forma e da ne nqkakuv di koltorist ama da se podurja. Nie mom4etata vinagi dori ida ne iskame pri sre6ta s nqkoe momi4e purvo gledame direktno v cicite ili zadnika, a momi4etata slu6at kakvo 6teti izcepi ustata.......... A posle idvat i drugite ne6ta.
awe mrazq muskulesti momcheta.ne me privlichat.predpochitam ili s normalno tqlo ili slabotelesen.![]()
![]()
![]()
prav si 4ove4e.osven tva nakraq za jenite. ne sam saglasenПървоначално написано от ББ RULES