- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M: Казвате ли на вашите за гаджето ?
Да,чувствам,че трябва да знаят,пък и им искам мнението !
нашите няма как да не разберат. аз постоянно имам нужда да говоря за него! пък и когато излизам с приятели и когато е с гаджето, просто си ми личи по физиономийката![]()
и аз съм такаПървоначално написано от priti_kiti
![]()
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
abe az na moite ni6to ne im kazvam....ama te vse razbirat....mai sestra mi e vinovna![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Естествено.Чувствам се виновна,когато ги лъжа...предпочитам всичко да е ясно.Познават се само с едно от момчетата,с които съм излизала и се забелязва разликата от преди да го видят и след това![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Бе това майка ти да не го пробва момчето преди да ти го пусна на тебПървоначално написано от Nadelina
![]()
мне не казвам .... само ако видя че нещата са сериозни и минават примерно 1 мес им споделям така и така да са осведомени хората иначе за краткотрайни връзки какво да им казвам ....
Еми аз попринцип казвам на нашите..... е ако е някоя несериозна връзка може и да пропусна да им кажа но то е само защото нямам намерение да продължа дълго с дадения човек и няма смисъл да им го съобщавамако обаче изпитвам по силни чувства към момчето с което съм а и той към мен и искаме да сме заедно дълго пък и за спокойствието на родителите ми предпочитам да им кажа.... примерно родителите ми познават повечето ми бифши но определено за някои не си е заслужавало да знаят... но за момчето което най много съм обичала определено ми беше от полза че го познаваха и аз познавах техните той си спеше в нас аз в тях и всичко си беше супер
![]()
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
absoliutno sam saglasna.. i az sma taka..Първоначално написано от ani7ka
![]()
ами...аз поне винаги споделям с майка си...тя е моята най-добта др...![]()
Kfo Lo6o ima Mn qsno daje maika mi si govori s neq kakto i az izlizam s gadjeto mi i maika i po centura nqma Lo6oПървоначално написано от ani7ka
![]()
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
Първоначално написано от NicknameANdPasswORd
![]()
![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
Ами няма нищо лошо в това да кайеш на родителите си и те да познават гаджето ти.Всеки има различно мнение,както родителите ,така и децата им.Всеки решава дали ще каже или не.А това че някои родители разбират сами това само показва колко ги е грижа за децата им.Тоест много.Първоначално написано от Bisollini
Ми аз да кажа и да не кажа той баща ми научава преди мене![]()