.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: Lubov ?

Lubov ?

kakvo znachi lubov za mene nqma lubov,lubovta e izmislena ot evreite za da ne pla6tat za sex

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    1. Любовта е чувство, което не може да бъде описано с думи.
    2. По-тъпо твърдение не бях чувал, до сега!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Какво значи любов?Ми всеки си я чувства по различен начин и не мисля че може да се опише.Тя се изпитва,не се описва с думи,защото няма определение!Това че не си срещнал любовта,или че някой те е наранил,незначи че тя не съществува.Колкото до твърдението...МАЛОУМНО И БЕЗСМИСЛЕНО!Не всичко в този живот е секс

Re: Lubov ?

Цитирай Първоначално написано от the-hero
    kakvo znachi lubov za mene nqma lubov,lubovta e izmislena ot evreite za da ne pla6tat za sex
    хахаха ти да не си по левия бряг бе или си някъф прокажен от момичетата Любов има и всеки я чувства по различен начин.А твърдението ти е просто......

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

LUBOVTA E VSI4KO

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Мега фен Аватара на koalka
    Трябва да го изпиташ и ще разбереш какво е.Не може да бъде описано с думи.

Любовта е психическо състояние със насочени чувства към някой.

ами аз лично съм мислил,че съм бил влюбен,в 2 момичета за едната мислих непрекъсното 2 год.,ходих с нея една седмица и после скъсахме и не можех да спра да мисля за нея,но с времето всичко минава...........

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    И аз така смятам

Цитирай Първоначално написано от little_pink
    И аз така смятам
    мислете така защото сте на по 13-15 год ще видите като станете на 19-20 кво ще мислите.....

Ami za men lubovta e nai-hubavoto neshto na sveta. Vlubena sum i ne si predstavqm jivota bez nego. Plakala sum, kogato ne sum go vijdala 1 den. Plakala sum, kogato toi e plakal i sum se smqla, kogato toi e shtastliv. Iskam nai-dobroto za nego. Davam dori i jivota si. Ne si predstavqm denq bez da go pregurna ili celun. Ne si predstavqm vecherta, predi da zaspq bez da chuq kak toi mi kazva:"Obicham te". Ne si predstavqm jivota bez da mu kaja, che go obicham, ne si predstavqm i da go kaja na drug. Ne moga da pomislq za druga lubov. Ne moga da ne zaspq i da ne se subudq s misulta za nego. Za men tova e lubovta.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    the-hero:"мислете така защото сте на по 13-15 год ще видите като станете на 19-20 кво ще мислите....."
    Да на 13-15г. са съвсем в облаците, ама да ти кажа за любов на 19-20г.
    пак е трудно да говорим.
    Според мен трябва да си зрял да си наясно със себе си и с това, което ти искаш от околните и от човека до теб, като отношение и качества.
    Може би една любов би се изживяла много хубаво ако хората са м/ъ 25/30г. така мисля аз,а когато красотата си отиде да речем към 40г. остава дълбоко уважение, привързаност..незнам това е моя теория.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от little_pink
    И аз така смятам
    мислете така защото сте на по 13-15 год ще видите като станете на 19-20 кво ще мислите.....
    Kogato stana na 19-20 shte sym po zrqla.. Sega sym na 18 i pak smqtam che Lubovta e vsichko.. I che tq dviji sveta.. Tova e nai prekrasnoto chuvstvo na sveta.. Shtaslivec e tozi koito go izpitva..

Мега фен
    Ако вземаш наркотици /съдя по ника и аватара ти/, любов няма.

Guest
    Liubovta e bolka i nishto drugo.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Ако вземаш наркотици /съдя по ника и аватара ти/, любов няма.
    добре бе щом за теб е да направиш една-две линий като ходиш на бар значи да си наркоман си в голяма грешка!НО ВСИЧКО ПРЕКАЛЕНО Е ВРЕДНО

Мега фен
    Зависи колко често ходиш на бар.

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Liubovta e bolka i nishto drugo.
    не съм съгласна нито с тва нито с мисленето на автора.. както и да е..
    Както каза p4elata_brumze !чувството! любов не може да се опише с думи а се чувства.. щом за теб любовта е секса,значи въобще не си обичал..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Зависи колко често ходиш на бар.
    айде успокой се не съм наркоман,ако опитваш да ме изкараш такъв....

Мега фен
    Не се опитвам да те изкарам наркоман и съм напълно спокойна.

Голям фен
    Ami,liubovta e nqkakvo prekrasno 4uvstvo,koeto ne moje da se opi6e s dumi.li4no az kato sum vliubena vsi4ko mi izglejda tolkova sweety i hubavo,4e...........nz.Nastroenieto mi e na 6 i ne mislq za ne6to tajno i lo6o.Dori i nai-gadniqt 4ovek ne mi pravi vpe4atlenie,hodq s usmivka na liceto i samo "vitaq iz oblacite",dori i ponqkoga kato se zableq na nqkade horata se 4udat kvo mi e Mnogo priqtno 4ivstvo!

Liubovta e nai-chistoto,nai-sykrovennoto i nai-silnoto chustvo,koeto pobejdava straha,zloto i otchaqnieto i kato istinska magiq preobrazqva choveka i prevryshta jivota mu vyv vylshebna prikazka!
    Dumite "OBICHAM TE" rushat omrazata , za da razcyfne chudniqt dar na dobroto i krasotata!
    Liubovta kara dushte i syrcata ni da se dokosvat i izvisqvat...
    Romantika i ocharovanie - LIUBOV - onova chustvo koeto ne pita , kogati idva i kogato si otiva !!!

Ami ima lubov, samo4e tva deto go opisvat v prikaskite e pulna izmi6liotina.I ne samo v prikazkite a i poprincip.Spored men ima silno privurzvaane i 4uvstva, no kogato stane na vupros za prenebregvane ili kakvoto i da e, 4ovek vinagi 6te predpo4ete sebe si pred otsre6tniq 4ovek.
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Re: Lubov ?

и кво викаш да не си еврейн ?

popitali nqvga edin filosof : - mydreco,shto znachi liubov? - toi otgovoril s tri dumi samo. - nai-visshata stepen izmama!
    Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си