- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Za obezkosmqvaneto
Kak si obezkosmqvate triugulnika...?Na kolko vreme..?Izcqlo i premahvate kosmite ili ostavqte nqkakva formi4ka...?
I sujalqvam 4e pi6a s latinica,no taka mi se nalaga v momenta
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!
С кола маска цялата само лентичката не си махам с кола маска, че мн ме боли а със самобръначка ю, иначе не оставям никакви косми
Със самобръсначка се обезкосмявам - на 3-4 дни.
аз със самобръсначката с кола маска ме е страх![]()
{{*I wAnT tO bE liKe BaRbIe..tHat BitcH haS eVeRyThinG*}}
И с 2те,но по-често със самобръсначка.Изцяло ги махам гадните косми... на 3-4 дни като някой по-горе каза.А ако чакам да си правя кола маска естествено през повече време,но не съм засякла колко..
И аз със самобръсначка се оправям отдолу![]()
карам със самобръсначката, защото не издържам на болка там![]()
и изцяло се обезкосмявам, не оставям нищо...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
По често със самобръсначка всичко
ама понякога част от триъгълника с кола или епилатор
oellelele mn momi4eta se obeskosmqvat sas samobrasnachka wow... az epilator i kola maska ...
Love you Kris !!!
e samo tova li sa opciite? az sus krem-depilator ili s lenti4kite veet za6toto s epilator ne izdurjam.. premahvam gi kogato vidq 4e sa porasnali, vs put razli4no, ii da maham vsi4ko![]()
moq nevinnost i greh.....
moje i da vi se stori sme6no, no bih iskala da kaja 4e az otstrani na sramnite 4asti si gi maham s penseta i sam mnogo dovolna. E no triabva da vnimava6 da ne se razrani6 de. Ina4e darji dosta vreme![]()
Аз скоро ходих на кола маска за триъгълника (за първи път)...козметичката ми ме напръска с някво чудо от което чесно казано не ме болеше кой знае колко....определено съм за кола маската....за 2 седмици за ми излезнали точно 5 косъма!![]()
i az takaПървоначално написано от CaRaMeL4eTo
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
![]()
Идея: Не се обезкосмявайте!
![]()
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Аз досега карах със самобръсначка... Но става ужасно и не ми е ясно как издържате 3-4 дни... Не ви растат косми толкова много време ли? Защото при мен още на следващия ден се усеща малко кофти на места...
Та от няколко дни съм решила да започвам вече с епилатор. Имам чувството, че след време ще стана много зле, ако продължавам със самобръсначка.![]()
А иначе си оставям "бразилска лентичка"... Мислех, че доста хора го правят, но точно днес мои приятелки ми се чудиха за това...
Veet! Става идеално гладко и се задържа достатъчно време. В краен случай машинка за бръснене, а в най-краен самобръсначка. На майтап бях пробвал с епилатор и така на майтап щях да си умра!
С кола маска,понякога и с епилатор
Az otgore i otsrtani s epilator verno pyrviq pyt mnoooogo boleshe no sled tova izobshto pone pri men a ostanaloto sys samoobrysnachka no mislq da prodylja i po nadolo s epilator shtoto sys brysnene ne stava hubavo a i ako se porejesh e ujasno mn shtipe....i taka...
Мммм и аз карам със самобръсначката, ама с съм с намерение да си купя ленти и да пробвам![]()
Аз със кола или с епилатор нацяло![]()