- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Po kakav na4in svalqte edno mom4e?
Napulno sum suglasen s tova mnenie !Първоначално написано от Absconding
I'm the King of Bongo !!!
С по-настоятелен поглед и с усмивка - това за мен са си най-красноречивите жестове.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Mersi,4e mi pomagate.Taq ve4er se nadqvam da go vidq 6toto predi tova bqh na more i sega se pribiram i ne sum go vijdala.Nqkoi pita kak izglejdam:
Kestenqva sredna na daljina kosa i leko 4upliva,gasta da pod4ertaq
O4ite sa mi mn tamno kafqvi i golemi-mn hora im se radvat
V liceto sam dobre-nqmam papki(i dano ne se poqvqvat nikoga)
Visoka sum 165 nqkade,teja 46 kg,tqloto mi e stegnato-sportuvam-nqmam celulit,strii i takiva(za 6tastie).
Pic nqmam![]()
Първоначално написано от ycMuBkaTa
Лека усмивка,може би общи интереси.При мен помага![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Може ли едно въпросче? Хресала съм си едно момче и флиртуваме с него.. обаче не ме кани да излизаме.. кажете ми дали аз да го поканя или не?
badi estestvena tova e nai sigurniq na4in za meni moje bi edin ot nai uspe6nite
Вижте к'во сега. Аз съм момче и ще ви кажа какво ни впечатлява и на какво да обърнете внимание момичета. В тая цялата работа с флиртуването няма нищо ама нищо сложно за вас. Едно момче за да хареса едно момиче 1во ние трябва да бъдем заинтругувани визуално от вас, т.е. да изглеждате добре. До тука хубаво, да си представим, че сте готина, но това бяха само първите 10 секунди, а след това какво. Ми, нищо особено, просто си пресечете погледите и ще разберете дали и той ви харесва. После вземете все пак да му се усмихнете де
. Пък после направо се запознайте, няма страшно, ние не хапем (освен ако не помолите де
). След това започнете непринуден разговор (питаийте го там, де да знам, може за това къде учи, абе каквото се сетите там) опузнайте се. И след като си поговорите малко ще да разберете дали си допадате и БУМ тва е. Няма страшно.
zatva ne sam saglasna mn 4esto puskate razli4ni signali i gorkoto momi4e si misli 4e q haresva6 a pak ti ne moje6 da q ponasq6...Първоначално написано от AssShot
taka 4e vnimanieto da e izostreno pri pogledite
Дам, тука си права. Ми аз сега набързо го написах, така че не съм мислим много-много върху това. По принцип флиртовете трябва да ти идват отвътре, а не да се чудиш какво да правиш там.
da mn sam saglasna s tova
ama ima mn sramejlivi momi4eta na koito flirtovete vaob6te ne im varvqt no vapreki tova hodqt sas super qki mom4eta
abe badi takav kakavto si i na koito ne mu haresva mi mainata mu
Ми аз преди 1 месец бях хвърлила око на един сладур,с който се познавахме и исках да разбера дали може да стане нещо м/у нас и дали изпитва някакви чувства.честно казано дълго планувах и накрая реших като си седи в дискотеката на сапарето да отида при него и да го целуна.Пък каквото стане и щях да разбера всичко от това което ще последва.И наистина отидох при него и направо му лепнах една kiss,но момчето беше пиянои си знаех че каквото и да стане ще е само флирт.И така и стана прекарахме заедно цялата вечер бях си при него беше ме гушнал има6е и др целувки,и всичко беше само за вечерта.На др ден ми каза че не е бил пиян,но е пил и че иска да сме си само приятели.Стана ми кофти,но се примирих с това.Няма да забравя тази хубава вечер прекарана с него
Можеш да затвориш очите си за неща,
които не искаш да виждаш,
но не можеш да затвориш сърцето си за неща,
които не искаш да чувстваш!
Спомням си,че преди време бях решила да покажа на момчето,което харесвам по тактичен начин,че ми допада.бях си вързала косата на кокче и изчаках да прекоси двора на училището,за да му попадна в полезрението и да си пусна косата.КОгато той се приближи аз се изправих и се опитах да я разпусна,обаче къдриците ми се бяха оплели в ластика и се наложи доста да я тегля докато се пусне.А и междувременно той вече беше излязъл от двора на даскалото и не видя,но се радвам,че не видя,защото щеше да стане мн смешно!
А иначе по темата-според мен най-добрият начин да привлечеш момче е да се усмихваш,да се държиш естествено и да винаги да си в добро настроение![]()
Защото аз гледам в слънцето,а вие не можете....sorrow...
malko izpadnalo zvu4i da svalq6 mom4e pri polojenie 4e si momi4e.."( no vse pak predi vreme bqh pisala edna tema .tozi nqkolko rena mogat da ti svar6at rabota
Какво е флиртът - докосване, поглед, усмивка или казана реплика? Както и да го наречем това е вид любовна игра между двама. Някои жени са овладели умението да флиртуват, което ги превръща в интересни и неустоими за мъжкия пол.
1. Гледайте в очите желания мъж, когато говорите с него.
2. Обръщайте се към него по име.
3. Бъдете приятелски настроени. Показвайте чувство за хумор.
4. Бъдете добри слушателки, задавайте му въпроси и показвайте интерес към него и това, което ви говори.
5. Правете му комплименти.
6. Погрижете се да изглеждате добре. Всеки харесва добре облечени и поддържани жени. Езикът на тялото и жестовете също са много важни.
7. Не преследвайте този, когото харесвате. Постарайте се, когато сте заедно да прекарвате приятно и да събудите интереса му към вас. Оставете го да поиска да бъдете по-дълго само двамата. И той ще ви потърси сам.
Мисля че момичето иска да и помогнем като и кажем как се свалят момчета а не да се праиш ма курва и да казваш дали те свалят или не...а по темата:еми като го гледаш мило говорите си опознавате се...Първоначално написано от Jenifer
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Mersi pak i pak!.No ne vijdam ne6to lo6o v tova momi4e da svalq mom4e.Nikoi ne e kazal,4e mom4etata trqbva vinagi da pravqt parvata stapka,tai 4e..
Samo 4e za sujalenie o6te ne sum go vijdala
Kvo stava s toq 4ovek nz.
![]()
![]()
![]()
Еми стискам ти палци щото и аз съм в абсолютно същото положение и може взаимно да си помагаме...и аз не съм го виждала но от вторник и са ми е малко мъчничко ама...
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Ti ot vtornik i ti e ma4no.A az-ot NA4ALOTO na IULI,ama na4aloto,a sega ve4e e avgust po4ti.I na vsi4koto ot gore si ima gadje,abe mani mani.No vse pak da probvam,puk kvoto iska tova da stava.Kvoto mi e pisano tova 6te e i ne moga da go promenq.Ako ne stane ni6to sega sum si nabelejila dr mom4e(vsa6tnost 2)i ako ne 6te probvam s tqh,suvetite stavat za vseki,a ne za opredelen 4ovek \
/ .A tozi koito si haresva6 ima li si pr?
I mn mersi na mom4eto,koeto be6e pisalo.Po princip az vinago se potdarjam i se staraq da izglejdam dobre,no stava li duma za mom4e(po4ti vav vseki slu4ai)o6te pove4e se staraq,ama mn se izlagam nqkoi pat,ili se spana pred nego(koeto zapo4va da stava mn 4esto),ili go gazq....xaxaxa.I vmesto da se zasramq po4vam da se smeq kato idiot,osobenno,ako predi tova sum pila ne6to.Ama tolkova mn iskam da go vidq,4e napravoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo o umiram ve4e!!!!!!!!!!SAmo da znaeh kade e?!?!?!?!?!?!???Dano e skasal s gadjeto si(DANO,DANO,DANO).
6te bada blagodarna,ako pro4eta o6te na4ini.To tova s pogleda i usmivkata e vseki put,kogato go vidq,ama toi e tolkoooooova sramejliv,4e ponqkoi put mi ide da mu se izvikam""KVO SE SRAMUVA6,NE RAZBIRA6 LI 4E TE HARESVAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!"",ama kak?
".A ako stava vupros za usmivki,ama toq 4ovek si e ve4no sumihnat,ve4no.Imam 4uvstvoto,4e se drogira(no e samo 4uvstvo,sigurna sum).A da mu zadavam vuprosi,ta nie ne se poznavame li4no.Spomnqm si vednaj,4e minavam sama po ulicata sama i toi su6to,ama si govori po gsm-a.I se razminavame,no na men mi stana sme6no,az go poglednah i zapo4nah da se smeq s palen glas i toi zapo4na da se smee tihi4ko.Ne znam 6to-luda glava
.Drug pat kato sme se razminavali i az se obarna da go zagledam v dupenceto sladkoto i toi se e obarnal.Imam 4uvstvoto,4e znae 4e go haresvam,oba4e se pravi na nedostapen i mi ide da mu pokaja
!E,thank`s !
тряя да му създадеш илюзията "ти гониш" и веднага ше клъвне.. ако не клъвне начи или има друга или е смотан или е гей..
draj se estesvno i ne prestoreno.i nqkoi den kato se nauchih da svalqsh nqkoi i te svalqt ne stavai gordeliva kato nqkoi hora tuk.momchetata sam zabelqzala che ne obichat prevzeti momicheta kogato iskat vrazka![]()
Флиртувам.
Mersi,suvetite vi mi slujat po-malko,no puk v4era gi prilagah pogledite i usmivkite v/u drugo mom4e,koeto dori i ne poznavam![]()