Ако искаш да му привлечеш вниманието и да му покажеш че не ти е безразличен трябва да го гледаш в очите,да му правиш разни намеци и трябва да знаеш какъв му е стила-говоря за музика,спорт...за да имате общи теми за разговор и да покажеш че имате общи интереси.Защото примерно ако да е R'n'B а ако ти си някоя чалгаджийка няма мн да те хареса Не са само милите думички и погледите-трябва да проявиш чувство за хъмор...разказваи вицове и наи важното - усмихвай се
Nasty_f, Nasty_f, Nasty_f, явно мн ама мн си хлътнала по това момче. Това че той си има приятелка с нищо не може да ти попречи поне да се запознаеш с него. Пък ако наистина толкова си заслужава, можеш по-честичко да се виждате, сещаш се "случайно" из коридора на даскалото (ако учите заедно), да си купуваш на голямото, от където и той си взима там хамбургерчетата и яко пред теб да го помолиш да ти купи там нещо (пак така), такива работи. Искам да ти кажа само едно НА ЧОВЕК НИЩО НЕ МУ Е ПИСАНО ПРЕДВАРИТЕЛНО ЧОВЕК САМ СИ ПРАВИ ЖИВОТА КАКЪВТО ИСКА или остави да му се случи, амо имаш малко воля ЧОВЕК САМ СИ ИЗБИРА СЪДБАТА
Pftichke при тебе мн ясно стоят нещата, ама това че някои от нас (момчетата) могат да не разберат намеците на едно момиче или пък наистина да са доста срамежливи, или да са гей(малко тъпо ми свучи това, мисля че някой гей не би се обърнал да ти заглежда задника, примерно), или пък да не знаят как да направят първата крачка. Нали знаеш, има хора всякакви, ама наистина всякакви, като от типа Пепеляшка (примерно) до хорица като Ханибал Лектър (пак примерно).
Ам,истина е,че малко повече бях хлътнала по това момче,но имам чувството,че колкото не го виждам започвам лекичко да спирам да мисля за него.И от друга страна още по-добре за мен,има и други момчета.но искам да накарам това момче да започне да ме харесва и да започнем да се виждаме,та после,когато той си помисли,че всичко е уредено да се хвана с друг .Щом той ме накара да повярвам,4е ме харесва така ще направя и аз