- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Za6to BOLI ot lubovta?
vinagi sam se 4udela nad tozi vapros..... ta nali lubovta e nai - istinskoto i krasivo 4uvstvo , togava za6to trqbva da boli ot neq? vie kak mislite, 6te se radvam da izkajete svoeto mnenie.... kisses
Ti vqrva6 v lubovta sled jivota , nali?
A vqrva6 li v jivota sled lubovta?
Защото винаги когато се привържеш към някого, те боли, дори той да не иска да те наранява.
Точно така...слушай кака си...много ги разбира тези работи.![]()
![]()
А аз съм била досадна.
Защото като всяко нещо,и любовта си има две страни!Красиво чувство е ,особено ако е споделена,ако сте щастливи заедно,ако се обичате истински и желаете да прекарате с този човек колкото се може по-голяма част от свободното си време.Но когато човек се влюби и любовта му не е споделена,когато човека който те обичаш те нарани,или предаде,или се окаже че не е това за което си го мислил,когато трябва да се разделите по една или по друга причина...тогава няма как да не боли!![]()
И при споделената любов боли,почти винаги единият се напряга и внушава че другият не го обича,много лесно може да се разсърди от дребни неща от сорта,че гаджето не е седнало до него(и много примери де).
trqbva da izgubish liubovta,za da razberesh,che si obichal ....![]()
Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...
Lubov ,lubov tazi taka xybava dyma koqto za jalost prichinqva mn bolka ,no v sashtoto vreme i mn radost nosi.Tova chyvstvo za jalost vmesto da ni kara da sme samo shtastlivi ni kara da sme poveche tujni zashtoto za jalost kogato ne e spodelena mn boli.BOlkata e porodena ot tova che sarceto zaobichva nqkoi i kogato tozi nqkoi ne e do nego ili ne my obrushta vnimanie to pochva da tyji i nie plache zashtotot chrez salzite izgovarqme na sarceto dumite che iska da e obichano no za jalost ne e.Tazi bolka nemoje da se obesni s prosti dumi no q ima i e mn golqma![]()
Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli
Всъщност истинската любов се изразява в това да осъзнаваш, че обичаш, и преди да са те наранили.Първоначално написано от kisS``me
da , taka e . normalno da boli ot nespodelenata lubov, napalno sam saglasna. No imah predvid , 4e boli ot spodelenata lubov- dvama sa zaedno, obi4at se i vse 6t eima ne6to , koeto da gi izma4va........ eto tova e glupavoto . nqma hubavo ne6to bez to da nosi i lo6oto sas sebe si ..... prosto jivota e takav
Ti vqrva6 v lubovta sled jivota , nali?
A vqrva6 li v jivota sled lubovta?
Ами ако обичаш някой силно и той те обича и го нараниш дори и не нарочно естествено,че ще го заболи,защото точно ти си го наранил или наранила.Но любов без болка според мен не може да съществува.
A spodelenata liubov za6to boli!???? :P Az naprimer kogato priqtelqt mi zamine nqkade za den ili dva koeto vinagi e porabota, napravo se pobolqvampla4a sardq se a vsa6nost nqmam osnovatelna pri4ina!?????
![]()
Emi za6toto ima revnost ima nespodel;ena lubov i t.n.Prosto nqma ni6to na tazi svqt koeto da e suvsem istinsko, 4isti i prekrasno.
защо боли като умре некой роднина/позат и етц ?Първоначално написано от sensa
човешки чуства...необясними при това![]()
Това пък е най-тъпото твърдение в тоя форум.Аз много добре знам,че обичам приятеля си и той мен.На колко години си?11 или 12,ако въобще знаеш какво е да обичаш.Първоначално написано от kisS``me
Когато си обичал някого истински и го загубиш...не можеш просто да продължиш напред без да ти пука....все едно нищо не е станало....Може би точно болката е оставената следа и изказването на почит пред една загинала любов...
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me