- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- BLACK METAL!
нищо няма да казвам заглавието само подсказва какво е продължението...![]()
Всичко подлежи на промяна но не и смъртта
Искате да ме обедите че има Негри МЕталистли ли бре![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Фъни. Блек метълът е хубаво нещо иначе.
кои групи представляват блек метъла ?
blacka е музика която не се представя от няколко групи ,защото разнообразна по звучене и формулоране но идеята е една и съща да се прави качествена музика макар че и в този стил има издънки.Първоначално написано от xoxoxo
Напълно вярно.Но за да можеш да се изфукаш,че знаеш нещо за метъла,ей ти няколко групички.Първоначално написано от mechanized
Immortal =D>
Darkthrone
Catamenia
Cradle Of Filth
Радвай се.Няма да пиша повече,че някой ще започне "това не е блек,дет е" и тн,и тн.А и тия най-ме кефят мен![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
мога да ти изброя доста групи но ще ти кажа само тези които са ми на play list-а в моментаПървоначално написано от Sarabi*
Morgul
Carpathian Forest
Belphegor
Burzum
Dimmu Borgir
Gorgoroth
Nargaroth
Pax Satana
Gehenna
Dragobrath
Mysticum
и Haat
много добри групи ,всичките
не мога да кажа че знам повече от теб за музиката но като съм направила тази тема то съм я направила най-малкото защото мога да си кажа нещо за самата музика и за испънителите.И когато твърдиш нещо за хората първо го провери преди да съдиш.Надявам се да не съм те обидила с нещо.![]()
Напълно вярно.Но за да можеш да се изфукаш,че знаеш нещо за метъла,ей ти няколко групички.
Immortal =D>
Darkthrone
Catamenia
Cradle Of Filth
Радвай се.Няма да пиша повече,че някой ще започне "това не е блек,дет е" и тн,и тн.А и тия най-ме кефят мен[/quote]
Чакай малко..кой е казал,че искам да се изфуквам че знам нещо за метъла??Просто попитах за някои групи,за да дръпна и да видя какво представлява този стил музика..
Аз нито съм метъл,нито разбирам от метъл нито пък и искам да разбирам.
Слушам групите iron maiden,nightwish,accept,bon jovi,death,AC.DC.,Rainbow,Scorpions,Queen,Deep Purple,Metallica,The Beatles,Evanescense,,Guns`n`Rosses,W.A.S.P,Audra,T he cure,Sonata Arctica,Finntrol i dr.,слушам ги въпреки коментарите,които получавам отстрани за тази музика и за това как мога да слушам това..
Иии накрая..Да...радвам се и искам да благодаря на теб и на mechanized,че ми казахте това,което искам да разбера.
Добре,извинявай за прибързано взетото решениеНо все пак тия групи са много яки
Кефи им се и може да вземе да станеш част от общвеството
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Вече дръпнах някои песни и наистина са страшнии.. (хубави)
Благодаря
ето ти още няколко групи които трябва да си истеглишПървоначално написано от Анонимко
Cadaveria
OperaIX
Blut Aus Nord
Reverence
Nocturnal Mortum
Beherit
Behemoth
Celestia
Hypocrisy(melodic death-black)
Nazgul
Todesstoss
Profanum
Волхв
Сумрак
надявам се да ти харесат![]()
ne sum vlizal tuk ot meseci ama kato gledam ne6tata gram ne sa mrudnali...su6tata maloum6tina
mechanized, скрий се! Hypocrisy...не знам си к'во още били блек, оф, я ходи пий една студена вода и пак ела да ръсиш мозък!
Sarabi*, уоооу и в какво общество току виж бил влязъл, ако слуша посочените от теб групи? Ти в какво общество "членуваш" между другото, че ми е много интересно?!
Бахти, да се смея ли, да рева ли, да ви тегля една ли?!? Много сте ми смотани начи!Кефи им се и може да вземе да станеш част от общвествотоСлушай, и се кефи на т'ва, и т'ва, и ше влезеш в обществото....yeahhhh....
![]()
не знам какъв точно ти е проблема ама ако не ти изнася просто не пиши или както ти се изрази скрий се.А за Hypocrisy какво мислиш,че е ? \Първоначално написано от Her Infernal Majesty
/
^мда, мелодичен дет... уж.
по темата - бляк не слушам много... Cradle of Filth (квот ще да са... от блек до екстрийм готик метъл.. хаха), Immortal, Dimmu Borgir, Satyricon... и тва ми е много
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...