.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Мразя хората защото са щастливи, а аз не!!!

Явно никой не се е чувствал така. Говоря за това, че животът ви е прекрасен и в един момент всичко се руши, разпада пред очите ви. Имате усещането, че сте крехки, наранени и безпомощни и, че света пропада. В един момент всякаш всички ви се подиграват, сочат с пръст, а в друг, че никой не ви забенязва и мразите останалите хора за това, че са по-щастливи от вас или поне така си мислят. НИКОЙ НЕ Е СИЛЕН ВСЕКИ ГО Е СТРАХ ОТ САМОТАТА!!!
    А аз живея с нея...

Мега фен
    Почти всеки се е чувствал така.

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    Да да ... Данчо и Жилищен кредит ..... Да Бе никой не го бил чуствал .... Всеки 1 нормален (човек) за извънземните незнам ... е минал през тоз етап от живота си ... Бъди спокойна И от там се излиза с мерак приятели компания и шумни кУпони ... Повечко учене и всичко ще си дойде на мястото

ПС> Замисли се ... да Живееш със самотата нищо няма да ти донесе само повече болка ... Обикновено има периоди на затваряне вътре в себе си но ако болката и самотата не излезе на яве има ГОляма възможност завинаги да си останеш ЗАТВОРЕНА в себе си ....
    По добре пОговори с хора Запознай се с нови хора намери си нови приятели СПокойно света си е все още цял целеничак ... има мн мн мн Хляб да изядеш както е приказката не се безпокой ..... Гарантирам ти че докато пуснеш 10-20 теми още тука ще си се оправила ........

Guest
    Познато чувство..бях така преди време. Заряза ме гаджето, училището не вървеше. скарах се с нашите, със сестра ми, с един мн добър приятел..сякаш всеки ме мразеше и не искаше да ме вижда, но това се оправи. Не се задържах у дома, излизах постоянно с приятели, оправих оценките в даскало (завърших с 5.60 ), оправих си отношенията с нашите и приятеля, всичко вече върви по вода. Даже сега ще ходя на море с приятели

Повече от фен
    Хах, мразиш ги.. само хабиш енергия и нерви, по-добре гледай в своята чиния и недей да изпитваш омраза към другия, който яде от ябълките в Райската градина без разрешение, защото някой ден всичко ще се върне и слънцето ще се завърти към теб.
    Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!

Супер фен
    Град
    до тебе...
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Почти всеки се е чувствал така.
    и аз съм съгласна с теб всеки си има моменти в които се чувства самотен и отхвърлен
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Супер фен
    Не е добра идея в такива моменти на самота човек да се озлобява срещу хората

Повече от фен
    Нека помислим какво имаме... ма'а му стара още сме ученици. Вместо сега да учим да влезем после в някое хубаво ВУЗ се занимаваме с глупости (казвам мн. число защото и аз съм така Пък после студентския живот ще ни се отрази супер, ще си намерим нови приятели и т.н., особено ако отидем в друг град, примерно, София - това е моята мечта

Това чувство на безпомощност и тъга е наистина отвратително, но НЕ се безпокой. ВСИЧКО - рано или късно - МИНАВА.
    Аз бях така последните месеци от учебната година и затова напълно те разбирам. Минах през 2 фази.
    1. Каране с всички.
    2.Затваряне в себе си.

Няма точно определен, ефикасен начин за справяне с проблема- положи малко усилия и нещата ще се подобрят.

P.S. Споко - когато се чувствам така и аз ивнаги завиждам на другите че са щастливи.

УСПЕХ!!!!!!
    "Don't be irreplaceable. If you can't be replaced, you can't be promoted."

"The nicer someone is, the farther away he is from you."

Murphy's Laws

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Преди малко го написах в една друга тема...Не се затваряй в себе си..излизай с приятели, не им завиждай за това, че в момента на тях им върви а на теб - не...ходи насам натам, забавлявай се
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

koe te kara da si mislish 4e ne si shtastliv 4ovek!? suglasna sum s In4iTu_ izlizai zabavlqvai se.. ne padai duhom tova e nai lo6oto...

Мега фен Аватара на iiirish
    няма човек, който да не живял макар и за малко в съседство със самотата, със тишината, със пустотата в сърцето си...

но всичко си има край! :P

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от impress
    Нека помислим какво имаме... ма'а му стара още сме ученици. Вместо сега да учим да влезем после в някое хубаво ВУЗ се занимаваме с глупости (казвам мн. число защото и аз съм така Пък после студентския живот ще ни се отрази супер, ще си намерим нови приятели и т.н., особено ако отидем в друг град, примерно, София - това е моята мечта
    Не харесваш ли живота си, че искаш нови приятели? Много ми е интересно как всички от провинцията /и някои от София/ се сдружават почти веднага.

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    spox mn puti sum se 4uvstvala taka

знам какво е всеки е минал през този етап!повярвай ми!чувстваш се като пакетирана душа!ако четеш тинейдгър лоф там имаше едно като есе!озаглавено е пакетирана душа!ама... е мн готино!ако си го зимаш тоя вестник можеш да го прочетеш
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Фен
    Град
    Добрич
    Това е етап през който всеки минава и рано или кьсно той отминава,тей че споко
    Всичко започва и свьршва с теб
    ужасно много те обичам.
    Не би останало нищо от мен
    без теб ако сьм някой ден!!!

Повече от фен
    Не харесваш ли живота си, че искаш нови приятели? Много ми е интересно как всички от провинцията /и някои от София/ се сдружават почти веднага.
    То не е само за приятелите ами висше образование се признава най-много в София, пък после в другите градове. А и доколкото знам от сестра ми (тя е била студентка) там в Студентски град си е жив купон и сдружаването става за отрицателно време. Дано имам късмет с готини колеги (а не както със сегашния ми клас ............)

Малко стана off-topic... по темата.. не всички са толкова щастливи колкото изглеждат.. .така че вместо да им завиждаме и да ги мразим.. по-хубаво да гледаме себе си.

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    егоестичност...

Странно нпещо е живота. В един момент те издига на пиадистал, а в друг направо те зарива, но аз не съм егоистична, а просто озлобена към цял свят

Повече от фен
    И смяташ, че за всичко е виновен целият свят?
    Защо не потърсиш първо грешката в себе си?
    В такива моменти всеки се озлобява..и дори и да получава подкрепа, дори и да има хора, които не са против него, той отново си мисли обратното.. Просто хората имат навика да се задълбочават и излишно да усложняват проблемите си..които често дори не съществуват..
    Животът е колело..веднъж си долу, веднъж - горе.. Само трябва да намериш начин, за да се "приспособиш" и към двете, защото положението не може винаги да е розово..
    ..в противен случай ще се затвориш в себе си, ще се ограничиш, а да си поставяш излишни рамки и да придобиваш илюзорни (тоест винаги негативни) представи за останалите, е безсмислено..
    Няма нужда да си оптимистка.. прсто прецени ситуацията, притегли плюсовете и минусите и погледни реалистично на нещата..

Факт е, че в тази възраст всички си мислим, че само на нас ни се случва нещо толкова гадно. И го твърдим така убедено, че най-хубавите ни години минават в подобни чувства. Всеки в един момент е изпадал в такава ситуация, че отрича всеки и всичко, обвинява всеки и всичко. Не те критикувам - разбирам те. И не знам с какво да ти помогна, ако ти не си помогнеш сама. Говори с приятелите си и ще видиш, че и те са се чувствали така. Говори с вашите - и те също!!! Важно е да разбереш, че това е временно и ще отмине. Не пропилявай най-хубавите си години!!

Повече от фен
    Абе оплаквайте се всички, които си имате и родители които се грижат за вас и можете да получите образование, ако си седнете на двете полукълба. Нямали приятели.. някои какво да кажат, като имат някакви сериозни дефекти и никой не ги иска...
    Ми запиши се някъде на тенис, на ай кидо ли на к'во... такива клубове най-вършат работа.

Фен Аватара на SaSeTo
    Град
    Broken HearTs sTreeT - SomewHere In THe Dark siDe
    Наистина на почти всеки (да не кажа и всеки) му се е случвало да се чувства така.И впрочем наистина Мразя другите защото са щастливи - звучи егоистично
    True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT

Цитирай Първоначално написано от In4iTu_
    Преди малко го написах в една друга тема...Не се затваряй в себе си..излизай с приятели, не им завиждай за това, че в момента на тях им върви а на теб - не...ходи насам натам, забавлявай се
    ima li smisal ako si v takova polojenie horata i 6uma te podtiskat az li4no mrazq da sam navan kogato ne se 4ustvam dobre...jivota e gaden a posle umira6[/b]
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Супер фен
    То не е само за приятелите ами висше образование се признава най-много в София, пък после в другите градове. А и доколкото знам от сестра ми (тя е била студентка) там в Студентски град си е жив купон и сдружаването става за отрицателно време. Дано имам късмет с готини колеги (а не както със сегашния ми клас ............)

Малко стана off-topic... по темата.. не всички са толкова щастливи колкото изглеждат.. .така че вместо да им завиждаме и да ги мразим.. по-хубаво да гледаме себе си.
    Ако обичаш шумни нощи, менте алкохол, мацки по цици и луксозни общежития щутгард е мястото за теб. Да ти предложа любимото ми кафе-клуб Криптонайт - намира се от другата страна на бар Ориндж.
    2т. системно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си