Здравеите, пиша ви защото съм много объркан и имам нужда от съвет. Преди няколко месеца се запознах с К. излизахме няколко пъти, харесахме се и тръгнахме. В началото всичко беше само увлечение,но скоро усетих, че наистина започвам да я обичам. Тя също много пъти, даже повече от колкото аз на нея, ми е казвала колко ме обича и до скоро всичко беше перфектно. Аз обаче заминах на море [още съм на море] а тя отиде със своя приятелка при баба и и при дядо и. Писахме си парвите два дни смс-u, обаждахме си се един на друг само, че вечерта на втория ден изведнъж спря. чудих се какво става, писах и...никакъв отговор. През нощта обаче телефона ми звънна. Тя започна да ми обяснява, плачеики, как отишла заедно с приятелката си в някакво заведение, пила и едно момче и помогнало да се прибере. Някаде по пътя обаче се целунали... В първия момент не осъзнах какво всъшност ми казва... няколко минути след разговора направо щях да умра! Почувствах се предаден...човек на които имам вяра да постъпи така... сега не знам какво да правя... минаха няколко дни от тази случка и до онзи ден ми се обаждаше, извиняваше ми се не веднъж и аз мисля, че мога да и простя.. проблемът е, че сега изобщо не вдига като и званна, не пише и т.н. Какво да направя? Много съм объркан и същевременно разочарован. Не знам как да постъпя. Помогнете ми с някакъв съвет моля Ви.

П.С. Извинявам се за грешките в текста ама пиша нa гадна клавиатура :/